تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: با توجه به نیاز ها ، کدام برند ؟

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض توضحیات

سلام عطا
    مرسی از این که پسر خوب بودی و به حرفم گوش دادی
    راستی ، من رو که هنوز یادت نرفته ؟ مکه اپراتور ؟ اون حرف ها ؟ فکر می کنم هنوز یه ته ذهنی از من داشته باشی ....
    اگه جسارت به بعضی از دوستان نشه ، واقعا احساس می کنم برای مشاوره ، چند تا یوزر فعال و این کاره ، هم از سونی ، هم از نوکیا ، باید به این جا سر بزنن ، پیشنهادات سلیقه ای شده ( درسته که تو خرید ، سلیقه هم هست ) اما احساس می کنم که بحث فنی ، کم شده این طرف ، حالا خود دانید

خب ، مرسی از نظرت ، آره من هم فهمیدم که نیاز هام رو ، فقط و فقط با سمبیان می تونم بر طرف کنم ، اگه کسی هست که ادعا می کنه که همه این کار ها رو می تونم با جاوای عادی ( پچ و الف رو هم بذارید روش ) انجام بده ، بگه ، مهمه برام ، به نظر خودم سونی یوزر فرندلی تر هست ، معمولا تو منوهای گوشی داداشم گم می شم

اگه فقط و فقط سیمبیان باشه ، گزینه هام می آد رو نوکیا ، از uiq (اولترا آی کیو ) و تاچ بدم می آد ( سونی هم که سیمبیان ساده نداره ، داره ؟ ) می مونه این که کدوم نوکیا رو ابتیاع کنم ...

شما نظرت 5 به بالا ، و عملا رو کدوم گوشی هست عطا جان ؟ 79 ؟ قیمت اش زیاد نیست ؟
    من خودم رو 78 گیر کردم فعلا ، چیزای خوبی داره ، قیمت هم منصفانه است ، البته اگه 6220 رو بی خیال شده فرض بگیریم .

فعلا دارم برنامه های رو روی گوشی داداشم تست می کنم ، مهم ترین مشکل ، ساین کردم ، که در مراحل هک هستم ، و مشکل بعدی هم این که چرا بعضی از برنامه که عقلانی باید روش نصب بشه ، نمی شه ، ارور می ده ؟ توی جاوا این مشکل نیست اصلا اما سیمبیان ها به نظرم بازی زیاد در میارن ....

مرسی

*** ادیت : راستی عطا جان ، دوستان من ، خیلی آپ تو دیت نیستن ، اما چون من با اون ها در ارتباط ام ، از لینک من آپ می شن ، پس خودم باید بهترین شیوه ها رو بتونم استفاده کنم ، اون راهی که می گی یه بوق کوچیکی می خوره ، فایده نداره ، طرف تیز شده ، می فهمه ، این دوستم اوایل حتی ریجکت اش هم می کردم ، متوجه نمی شد ، حالا که با من زیاد می گرده ، تیز شده ، دیگه روش های قبلی ، فایده نداره ، اما به هر از راهنمای ات ممنونم ، ان شاالله ابتیاع که بشه ، ازت می گیرم برنامه رو ... مرسی
    یا حق

خوشحالم که به این نتیجه رسیدی که سیمبیان همه انتظاراتی که داری رو می تونه برآورده کنه من نظرم روی n79 هستش به این دلایل :

اگه از نظر قیافه خوشت اومده به نظر من n79 گزینه بهتری نسبت به 6220 هستش.
    n79 همونطوری که می دونی سری n نوکیاست و کارهایی که می تونی باهاش انجام بدی ، صدای موزیک ، پخش موزیک ....... در کنار قابلیت های دیگه خیلی راحت تر و بهتر انجام میشه.
    n79 قابلیت wifi داره ولی 6220 نداره که بعضی اوقات خوبه و به درد می خوره.
    n79 مدت تاک تایمش 5.30 ساعته ولی 6220 فکر میکنم چیزی در حد 3.30 ساعت هستش.
    اندازه صفحه n79 یه کوچولو بزرگ تره
    n79 قابلیت fm transmiter داره که واقعآ به درد می خوره.
    n79 قابلیت Photo/video editor داره که روی 6220 هم می تونی این برنامه رو بریزی ولی روی n79 بصورت پیش فرض روی گوشی وجود داره که کار کردن راحت تره باهاش.
    پس می بینیم که n79 خیلی قابلیت های بیشتری نسبت به 6220 داره درسته که قیمتش بالاتره ولی تو که داری خرج میکنی یکم پول بیشتر بده تا یه چیز کامل تر بخری.
    من باز هم در خدمتم عزیز جان
    Last edited by sarmast65_ata; 23-01-2009 at 00:55.

2. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

4 عطا ، نکن این طوری

6220 کلاسیک به نظر بنده!
    برنامه هایی هم که گفتی، هم منشی تلفنی هم ضبط مکالمات، نرم افزار های بسیار عالی هست.
    Voice Inbox - Xelnex و ...!
    مرسی ازت ، نظرت برام محترمه ، فعلا نظری نمی دم .

آره عزیز خوب یادم هست شما رو یادش بخیر کاشکی اون 2 هفته دوباره برگرده که خیلی هوس کردم ...
    زندگی اگه برگشتنی بود که ...
    ببین عطا ، من رو مجبور می کنی که حرفی که نباید رو بزنم ( می شناسیم ، شوخی زیاد می کنم )

فکر نمی کنی 79 با 78 100 تومان دلتا داره ؟ یه درصد بگیری ، می شه 30 درصد پول اولیه ، بعد می گی یه کم بیشتر ؟
    1 _ پلیر بودنش چندان واسم مهم نیست ، یه Zen v plus هست دستم ( نمی گم نمی خوام باشه ، اما بود و نبودش چندان توفیر نداره )
    2 _ تا حالا که وای فای نداشتم ، زندگی ام آف بوده ؟
    3 _ تاک تایم رو قبول دارم ، جوابی ندارم بدم . 6220 خدایی از این نظر ضعیفه
    4 _ نه آقا ، اندازه صفحه ، هر چی کوچیکتر ، بهتر مصرف باتری کمتر ( دیدم دیگه خیلی داره به ضرر 6220 می شه ، بذار یه کم ازش طرف داری کنم )
    5 _ دیگه خدایی اف ام ترنسمیتر چیه که قابلیت حسابش می کنی ؟ ها ؟ ، خدایی فرقی نداره واسم .
    6 _ استفاده عکس و فیلم هم چندان ندارم ، برای همین 2 به بالا می خواستم ، نه 5 به بالا ، یه 3 به بالا ...

با همه احترام و دوستی که برات قائل ام ، با نظت چندان موافق نیستم ، اختلاف 100 تومان ، تازه با 6220 ، 150 تومان اختلاف ( 100 تومان با 78 ) از گزینه هام خارج اش می کنه ، باعث می شه به جای 79 به 78 بیشتر فکر کنم .
    اختلافات 78 با 79 هم خیلی زیاد نیست ، جز یه صفحه بزرگ تر ، و دوربین 2 مگ بیشتر ، ولی اختلاف مالی شون زیاده ، چرا راستی ؟ تازه ریلیز شده ؟
    باز هم نظرتو بگو ، فقط 6220 ، تو چند تا اختلاف جزیی ، از 78 سر تره ، باعث شده که به 6220 هم فکر کنم ، وگرنه به نظر من 78 برنده دعوای 78 و 6220 هستند ( اگه 79 رو بازنده بدونیم : دی )

به هر حال ، تا معمول شدن نتیجه وقت زیاده ، خودت هم باید من رو شناخه باشی ، من به این راحتی های تصمیم نمی گیرم ، حالا حالا ها این تاپیک ادامه خواهد داشت

باز هم لطف می کنی این جا راهنمایی می کنی ، بقیه دوستان هم همین طور ، امیدوارم بیشتر این طرف ها این کسانی که دعوت شون کردم و نظر دادن ، پیداشون بشه ، نمی دونم چرا این طرف کم اند اکتیو ها ، بیشتر تازه وارد ها هستند و می بینم که دارند به همه 5320 رو می اندازن فکر کنم % می گیرن از نوکیا : دی

این قدر هم به من نگو عزیز ، خودت عزیزی ، مگه من مامان بزرگ ات ام شوخی کردم ، ناراحت نشو دوست من

چقدر تایپ کردم ، خسته شدم ، فردا یه عمومی دارم ، بیام خونه ، از هر دو گوشی ریویو خواهم خوند

باز هم ار لطف ات ممنونم ، امیدوارم تا پایان این تاپیک از دوستی با من پشمیون نشی

مخلصیم
    یا حق
    Last edited by akhoond; 23-01-2009 at 01:10.

4. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

راستی دوستان 2 مورد :
    1 _ اگه کسی هنوز ادعا می کنه که می تونم این قابلیت ها رو با جاوای عادی داشته باشم ، با دلیل توضیخ بده ، ممنون می شم
    2 _ اگه کسی تو رنچ قیمت 6220 و 78 گوشی قابل مقایسه ای می شناسه که من ندیدم ، بگه بی زحمت .

تو پست قبلی ادیت اد نکردم ، چون می خواست دیده بشه ، عذر تقصیر

مرسی
    یا حق

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

راستی دوستان 2 مورد :
    1 _ اگه کسی هنوز ادعا می کنه که می تونم این قابلیت ها رو با جاوای عادی داشته باشم ، با دلیل توضیخ بده ، ممنون می شم
    2 _ اگه کسی تو رنچ قیمت 6220 و 78 گوشی قابل مقایسه ای می شناسه که من ندیدم ، بگه بی زحمت .

تو پست قبلی ادیت اد نکردم ، چون می خواست دیده بشه ، عذر تقصیر

مرسی
    یا حق
    ماشالله... چه خبره اينجا...چه طوماري مينويسند..

خيلي مشكل پسندي...ببين كلا" نوكيا تو اين رنج سيمبيان هاش ايناس:

5320
    5700
    n78
    n73
    n81
    6220
    البته n71 , n76 , n77 , n75 و چنتا ديگه هم هستند..همگي هم افتشون رو كردن...

حالا بريم سر خواسته هات...6220 و 5320 رو كه خودت حذف كردي..
    همه مواردي رو هم كه تو پست 1 گفتي دارند..(جز مورد 5)

الان واضح ميتوني بگي كدوم رو چرا انتخاب نميكني؟(انقدر پست هات طولانيه آخرش ميرسم اولش يادم ميره)

7. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ول کن بیخیال

در مورد قیمت هم حق باشماست این اختلاف وجود داره ولی این رو هم بدون که صفحه کلید n78 خیلی ریزه می تونی باهاش کنار بیای؟
    به نظر من سری n نوکیا رو اگه یه روز بخوای بفروشی خیلی راحت تر ازت میخرن تا 6220 مثل گوشی من که 465 خریدم الان 100 تومن میخرن.
    در مورد fm transmiter هم می تونی آهنگاتو توی موج fm گوش بدی که بعضی اوقات به درد می خوره. در مورد n78 من نظرم موافقه فقط در صورتی که بتونی با کلید های ریزش کار کنی حتی برای بازی های انگیج و هک کردن گوشی هم راحت تری چون n85 که تا الان روش هکی براش نیومده.
    به نظر من روی 6220 فکر نکن حالا باز هم نظر خودته به نظر من n78 و n79 گزینه های خیلی بهتری هستن تا 6220 باز هم میبینمت
    Last edited by sarmast65_ata; 23-01-2009 at 00:59.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستی 6120 رو هم یه نگاه بنداز دوستم داره ازش راضیه گوشی خوبیه.

10. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

6120 كه گوشي قبليه خودشه فك كنم...

12. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ماشالله... چه خبره اينجا...چه طوماري مينويسند..

5320
    5700
    n78
    n73
    n81
    6220
    البته n71 , n76 , n77 , n75 و چنتا ديگه هم هستند..همگي هم افتشون رو كردن...

حالا بريم سر خواسته هات...6220 و 5320 رو كه خودت حذف كردي..
    همه مواردي رو هم كه تو پست 1 گفتي دارند..(جز مورد 5)

الان واضح ميتوني بگي كدوم رو چرا انتخاب نميكني؟(انقدر پست هات طولانيه آخرش ميرسم اولش يادم ميره)
    چرا فحش میدی ؟ ! طومار کجا بود ، یه درد دل ساد بود ، لــــــــــــــول
    راستش مشکل پسند نیستم ، تا اطمینان پیدا نکن مو طرف ام رو نشناسم ( طرف یعنی جسم ها ، برداشت بد نشه ) طرف اش نمی رم ، کامل باید همه چیز رو بدونم ، بعد ، اگه این مشکل پسندیه ، بله خب ، هستم ، ازش بدی ندیدم تا حالا ، به از اینه که کیلویی کارهام رو انجام بدم
    با 5700 و 5320 و 73 از قبل آشنا بودم ، 78 و 6220 هم که می شناسم ، می مونه 81 و اون چند تای دیگه ، الآن Gsm نمی دونم چه مرگش شده ، خوابیده ، بالا بیاد ، می بینم شون .
    جواب این که سر کدوم ها ، گیر دارم ، بعد از دیدن اون چند تای دیگه ، شاید یه مودری باشه ، من ندیده باشم تا به حال ، ادیت می کنم بعدش

مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

به هر حال من مخلصم عطا خان ، شما بگو بمیر ، کیه که ....
    در مورد ریز بودن 78 ، من k550 سونی دستم بود ها ، از اون بد تر تو عمرم ندیده بودم فکر می کنم مشکلی نباشه
    با فروش سری ان نوکیا هم حق با شماست ، یه پوئن حساب می شه ، 2 _ 0 نوکیا
    اف ام ترنمسیتر هم تنها فایده ای که داره ، سر کار گذاشتن راننده تاکسی هاست و لا غیر
    اوکی ، پس شما رای دادی به 78 ، من هم از اون اول گفتم که 78 بهتره ، شما ها هی بگید نه ( ندیدم که باز روی 79 اصرار می کردی ها ، آخر هم حرف خودم شد )
    شوخی می کنم ، ممنونم ازت عطا جان ، حالا یه چند تایی ریویو بخونم ، ببینم هر کدوم چجورین

مرسی

داداشم داره ، خودش رو می کشه که شوهرش بده به من ، اما من زیر بار نمی رم ، واقعا به نظرت کدوم بهتره ، 6120 یا 78 ؟ تو بودی کدوم رو انتخاب می کردی ؟ چرا ؟ ( 78 قابلیت های زیادی داره ، حیف نیست اون همه رو بی خیال شم .... )
    6120 كه گوشي قبليه خودشه فك كنم...
    این همه خودم رو کشتم ، تازه می گی گوشی قبلی خودم یونس ؟ نا امیدم کردی ها
    مال داداشمه ، خودم سونی داشتم

باز هم ممنونم از دوستان ، نمی دونم چرا این سایت مسخره خوابه ، شما هم یه سر بزنید ، ببینید چی می گه Gsmarena.com خدایا ، توبه .

مرسی
    یا حق
    Last edited by akhoond; 23-01-2009 at 01:11.

15. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من n78 رو انتخاب می کردم چون از قیافش بیشتر خوشم میاد ولی قاب پشتش یه جوریه نمی دونم دستت گرفتی یا نه ولی قاب در باطریش انگار لقه!!
    بازهم من در خدمتم عزیز.
    موفق باشی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •