سلام عطا
مرسی از این که پسر خوب بودی و به حرفم گوش دادی
.gif)
راستی ، من رو که هنوز یادت نرفته ؟ مکه اپراتور ؟ اون حرف ها ؟
.gif)
فکر می کنم هنوز یه ته ذهنی از من داشته باشی ....
.gif)
اگه جسارت به بعضی از دوستان نشه ، واقعا احساس می کنم برای مشاوره ، چند تا یوزر فعال و این کاره ، هم از سونی ، هم از نوکیا ، باید به این جا سر بزنن ، پیشنهادات سلیقه ای شده ( درسته که تو خرید ، سلیقه هم هست ) اما احساس می کنم که بحث فنی ، کم شده این طرف ، حالا خود دانید
خب ، مرسی از نظرت ، آره من هم فهمیدم که نیاز هام رو ، فقط و فقط با سمبیان می تونم بر طرف کنم ، اگه کسی هست که ادعا می کنه که همه این کار ها رو می تونم با جاوای عادی ( پچ و الف رو هم بذارید روش ) انجام بده ، بگه ، مهمه برام ، به نظر خودم سونی یوزر فرندلی تر هست ، معمولا تو منوهای گوشی داداشم گم می شم
اگه فقط و فقط سیمبیان باشه ، گزینه هام می آد رو نوکیا ، از uiq (اولترا آی کیو
.gif)
) و تاچ بدم می آد ( سونی هم که سیمبیان ساده نداره ، داره ؟ ) می مونه این که کدوم نوکیا رو ابتیاع کنم ...
شما نظرت 5 به بالا ، و عملا رو کدوم گوشی هست عطا جان ؟ 79 ؟ قیمت اش زیاد نیست ؟
من خودم رو 78 گیر کردم فعلا ، چیزای خوبی داره ، قیمت هم منصفانه است ، البته اگه 6220 رو بی خیال شده فرض بگیریم .
فعلا دارم برنامه های رو روی گوشی داداشم تست می کنم ، مهم ترین مشکل ، ساین کردم ، که در مراحل هک هستم ، و مشکل بعدی هم این که چرا بعضی از برنامه که عقلانی باید روش نصب بشه ، نمی شه ، ارور می ده ؟ توی جاوا این مشکل نیست اصلا اما سیمبیان ها به نظرم بازی زیاد در میارن ....
مرسی
*** ادیت : راستی عطا جان ، دوستان من ، خیلی آپ تو دیت نیستن ، اما چون من با اون ها در ارتباط ام ، از لینک من آپ می شن ، پس خودم باید بهترین شیوه ها رو بتونم استفاده کنم ، اون راهی که می گی یه بوق کوچیکی می خوره ، فایده نداره ، طرف تیز شده ، می فهمه ، این دوستم اوایل حتی ریجکت اش هم می کردم ، متوجه نمی شد ، حالا که با من زیاد می گرده ، تیز شده ، دیگه روش های قبلی ، فایده نداره ، اما به هر از راهنمای ات ممنونم ، ان شاالله ابتیاع که بشه ، ازت می گیرم برنامه رو ... مرسی
یا حق