تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 77

نام تاپيک: Live For Speed شبیه ساز رانندگی

آخر فروم باز Muradin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    محل سکونتم

پيش فرض

بابا این که مال عهد بوقه گرافیکش هم آشغاله
    Last edited by Muradin; 07-07-2009 at 22:04.

آخر فروم باز Muradin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    محل سکونتم

پيش فرض

آموزش رانندگیه
    Last edited by Muradin; 07-07-2009 at 22:04.

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این رو برای گرافیک نساختن،برای آدم های با عقل که می خوان علم و خودشون رو بالا ببرن ساختن،برای بقیه نید فور اسپید هست.گرافیکشم خیلیخوبه به نسبت.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من خودم از بچه های تیونینگ تاک هستم،یه سر اومدم اینجا تا به شما هم کمک کنم تا فیض ببرین(البته زیر سایه جناب حمزه) سعی می کنم اگه قراری پیش اومد به شما هم خبر بدم،ولی باید گوش به زنگ باشید چون ساعت مسابقه ظهر اعلام میشه خود مسابقه هم شب بر گزار میشه.
    علی خان لینک ها رو که این دوستمون دادن،کمک دیگه ای خواستی در خدمتم.
    راستی بازی اگه کرک بشه میشه آنلاین بازی کرد،من خودم بازیم کرک شدس،با کرک همه قفل های بازی باز میشه اما توی مسابقات آنلاین،حتی اگه کرک کرده باشین فقط از همون 3 تا ماشین و 1 پیست میشه استفاده کرد.
    ممنون. فقط اگه لطف کنی قبلش یه کم اطلاعات تکمیلی راجع به بازی بدی ممنون می شم.اگه یه توضیح مختصر راجع به اصطلاحات مربوط به بازی و همچنین نحوه ی وصل شدن به سرور های ایرانی (یا در صورتی که امکان ساخت سرور هست آموزش ساخت سرور) باشه که دیگه عالی می شه.
    باز هم ممنون.
    بابا این که مال عهد بوقه گرافیکش هم آشغاله
    شما هرجا دیدی تاپیک نظر سنجیه بیا نظراتت رو ارائه کن.
    Last edited by SADEGH 7; 07-07-2009 at 20:34.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای اتصال به سرور های ایرانی باید اسم سرور رو بدونید،بعضی وقت ها برای سرور پسورد هم می زارن که اونم باید بدونید،من بهتون قول میدم برای مسابقه بعدی خبرتون کنم.
    حالا باید وارد بازی بشیدو روی گزینه مولتیپلیر کلیک کنید،در این صفحه روی join specific host کلیک کنید،حالا در این صفحه که باز میشه باید یوزر و پسورد رو وارد کنید و دکمه go رو بزنید،در این لحظه وارد بازی خواهید شد،اما اگه وارد نشد و یه صفحه دیگه باز کرد،توی همون صفحه ای که جدید باز شده باز هم روی go کلیک کنید تا وارد شوید.
    برای ساخت سرور وارد بازی میشید و روی مولتیپلیر کلیک می کنید و روی start new host کلیک می کنید و در قسمت host name یک اسم برای سرور انتخواب می کنید و در قسمت host password یه پسورد هم وارد می کنید،ایجاد پسورد اختیاریه و اگر شما دلتون می خواد با همه مسابقه بدید بهتره پسورد نزارین
    حالا پایین صفحه سمت راست روی go کلیک کنید تا ایجاد بشه.

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

خب و اينك بازي رو نصبيدم ! جند تا ايراد اساسي داره كه باعث ميشه بازي فقط يك مخاطب خاص (عشق رانندكي !!!) رو جذب كنه !

1.با موس هست ! :| تستش كردم ! ولي باز هم نميشه !!!! توي دريفت ها و سر بيج ها اصلا نمي شه با موس خوب عمل كرد ! البته شايد من هنوز مبتدي باشم !!!
    2.free driving نداره !!! قبلا حداقل يه فري درايوينك تو شهر بود كه ميشد توي شهر تمرين رانندكي كرد ! ولي اين اون رو نداره كه اين خيلي بده !!
    3.يكي از مهم ترين دلايلي كه باعث شد دل من از اين بازي زده بشه اينه كه اول مسابقه ها يه خانومه نمي اد يه برجم تكون بده !!! : دي !!! اكه اين يه نكته ي اخري رو رعايت مي كردن ! كلي بيشتر سود مي كردن !

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با موس میشه راحت کنترل کرد،تو هنوز رانندگیت خوب نیست.
    این اصلا شهر نداره که توش تمرین کنی،اما در قسمت hot lap میتونی تنهایی توی پیست مسابقه بدی و کس دیگه ای نیست.
    این بازی رو برای اونایی که اون خانومه رو می خوان نساختن،این بازی برای کسایی هست که می خوان یاد بگیرن و چیزایی که یاد میگیرن رو توی پیست اجرا کنن.من که بهت گفتم این به دردت نمی خوره گوش نکردی،برو آندرکاور بازی کن بیشتر کیف میده بهت.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با موس میشه راحت کنترل کرد،تو هنوز رانندگیت خوب نیست.
    این اصلا شهر نداره که توش تمرین کنی،اما در قسمت hot lap میتونی تنهایی توی پیست مسابقه بدی و کس دیگه ای نیست.
    این بازی رو برای اونایی که اون خانومه رو می خوان نساختن،این بازی برای کسایی هست که می خوان یاد بگیرن و چیزایی که یاد میگیرن رو توی پیست اجرا کنن.من که بهت گفتم این به دردت نمی خوره گوش نکردی،برو آندرکاور بازی کن بیشتر کیف میده بهت.
    اندر كاور فايده نداره !!! سيستم من بيشتر از كربن رو نمي كشه !!! : دي !!!
    منم من باب مزاح كفتم !
    ولي وقتي من سرعتش رو زياد مي كنم و ميره روي 120 هر جي اين فرمون رو مي بيجونه ! انكار نه انكار ! ولي با سرعت 80 تا راحت مي بيجه !
    در ضمن شما هم بهتره هي ما رو نا اميد نكني :| من نظراتم رو كفتم ! اكه مخالفي دليل نميشه كه هي بكي به دردت نمي خوره :|

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مي كم نميشه يه جوري اين اينه بغل سمت راست رو اورد ؟؟؟ اين ماشينه هي از سمت راست ما مي اد توي اين ترانينك هي بهش مي خوريم ! مي بازيم ولي mitdown madness هم كه يه همجين سبكي داشت ! جون توي شهر بود خيلي باحال تر بود

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اندر كاور فايده نداره !!! سيستم من بيشتر از كربن رو نمي كشه !!! : دي !!!
    منم من باب مزاح كفتم !
    ولي وقتي من سرعتش رو زياد مي كنم و ميره روي 120 هر جي اين فرمون رو مي بيجونه ! انكار نه انكار ! ولي با سرعت 80 تا راحت مي بيجه !
    در ضمن شما هم بهتره هي ما رو نا اميد نكني :| من نظراتم رو كفتم ! اكه مخالفي دليل نميشه كه هي بكي به دردت نمي خوره :|
    عزیز من این قانون رانندگیه کاملا طبیعیه که با سرعت 120 نتونه بپیچه،اگه مثل نید فور اسپید میشد با 300 تا پیچ 90 درجه رو رد کرد که دیگه بهش نمی گفتن شبیه ساز.
    منم تو رو نا امید نمی کنم،با نظراتت مخالف نیستم،ولی نظرت اشتباهه،بهترین تایم هایی که توی دنیا ثبت شده با فرمون بوده،بعدش موس و در آخر با فاصله خیلی زیاد کیبورد،وقتی توقع داری ماشین با سرعت 120 تا راحت بپیچه معلومه که این بازی به دردت نمی خوره،ولی من نا امیدت نمی کنم،ادامه بده شاید موفق شدی.
    آینه سمت راست رو نمیشه آورد،باید با آینه وسط پوشش بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •