والا من الان 3 ساله ريو دارم. نميدونم يه سري از دوستان اين تجربياتشون رو از كجا آوردن!
من تاحالا فقط بابت تعويض روغن و بنزين بالاش پول دادم! هيچ مشكل ديگه اي هم نداشتم.
بدنه اش كاملا قويه، چه از عقب و جلو و چه از كنار. توي درهاش تسمه هاي فولادي هست كه كاملاً ضربه رو ميگيره. بنابراين از بابت بدنه خيالت جمع. فقط اگر يك مقدار به جلوبندي بخواي فشار بياري، ممكنه برات خرج تراشي كنه.
كولرش مثل سيلو عاليه. بخاريش هم معموليه.امكاناتش در حد تيپ 2 پژو 206 و e1 تندر 90 هست. حالا اگر ميتوني 1.5 - 2 ميليون بگذاري رو پولت تندر فول بگيري، برو سراغ اون، اگر نه تو اين قيمت ريو انتخاب خوبيه.
اون چراغهاي عقب هم كه پرسيديد، مه شكن هاي عقب هست كه تو اولين سري از ريو كه سال 84 دادن بيرون اينا رو حذف كردن، بعد دوباره اضافه كردن. الان همه ريو ها دارند.
روي ريو هم هيچ آپشني مثل ايربگ و ABS ارائه نشده. اگر هم بخواي، خودت بايد سوار كني كه اونم زياد جالب نميشه. البته ABS رو قراره به زودي خود نمايندگي ارائه كنه.
اندازه فابريك رينگ و لاستيك ريو 14 اينچ بوده كه باز هم به دست توانمند سايپا حذف شده و به جاش رينگ و لاستيك 13 اونم مارك بارز و كوير انداختن. كه به همين خاطر ترمزش ضعيف شده. اما اگه مثل من در اولين روزا بري يه رينگ و لاستيك 14 جنس خوب بندازي، از ترمزش راضي ميشي. ABS نداره اما من ترمزش رو از 405 و پارس و سمند بيشتر ميپسندم. (من هر سه تا ماشين رو داشتم).
زه دور در، پروژكتور جلو و ... ش هم الان تو بازار هست كه اگه بندازي خيلي خوشگل ميشه.
قيافه اش هم كه سليقهايه ولي من دوستش دارم.
در مورد نمايندگي ها هم، اگر تهران هستي ببرش جاده مخصوص چهارراه ايران خودرو، نمايندگي تخصصي ريو، كارشون خوبه.
موتورش هم كه حرف نداره، ولي صداي موتور از دور موتور 3500 با بالا زياد به كابين مياد، اونم به خاطر حذف كردن نمد هاي زير كاپوت و زير صندلي ها هست . اگر يه نمد زير كاپوت بندازي و يك مقدار آب بندي شه اين هم مسئله اي نيست.
ديگه در همين حد سعي كردم مختصر و مفيد باشه. اين دوستمون گفت فرغونه و آشغال. ولي من همچين نظري ندارم.حالا نظر ايشون هم براي ما محترمه.