تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 56

نام تاپيک: ريو چه جور ماشينيه

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والا من الان 3 ساله ريو دارم. نميدونم يه سري از دوستان اين تجربياتشون رو از كجا آوردن!
    من تاحالا فقط بابت تعويض روغن و بنزين بالاش پول دادم! هيچ مشكل ديگه اي هم نداشتم.
    بدنه اش كاملا قويه، چه از عقب و جلو و چه از كنار. توي درهاش تسمه هاي فولادي هست كه كاملاً ضربه رو ميگيره. بنابراين از بابت بدنه خيالت جمع. فقط اگر يك مقدار به جلوبندي بخواي فشار بياري، ممكنه برات خرج تراشي كنه.
    كولرش مثل سيلو عاليه. بخاريش هم معموليه.امكاناتش در حد تيپ 2 پژو 206 و e1 تندر 90 هست. حالا اگر ميتوني 1.5 - 2 ميليون بگذاري رو پولت تندر فول بگيري، برو سراغ اون، اگر نه تو اين قيمت ريو انتخاب خوبيه.
    اون چراغهاي عقب هم كه پرسيديد، مه شكن هاي عقب هست كه تو اولين سري از ريو كه سال 84 دادن بيرون اينا رو حذف كردن، بعد دوباره اضافه كردن. الان همه ريو ها دارند.
    روي ريو هم هيچ آپشني مثل ايربگ و ABS ارائه نشده. اگر هم بخواي، خودت بايد سوار كني كه اونم زياد جالب نميشه. البته ABS رو قراره به زودي خود نمايندگي ارائه كنه.
    اندازه فابريك رينگ و لاستيك ريو 14 اينچ بوده كه باز هم به دست توانمند سايپا حذف شده و به جاش رينگ و لاستيك 13 اونم مارك بارز و كوير انداختن. كه به همين خاطر ترمزش ضعيف شده. اما اگه مثل من در اولين روزا بري يه رينگ و لاستيك 14 جنس خوب بندازي، از ترمزش راضي ميشي. ABS نداره اما من ترمزش رو از 405 و پارس و سمند بيشتر ميپسندم. (من هر سه تا ماشين رو داشتم).
    زه دور در، پروژكتور جلو و ... ش هم الان تو بازار هست كه اگه بندازي خيلي خوشگل ميشه.
    قيافه اش هم كه سليقه‌ايه ولي من دوستش دارم.
    در مورد نمايندگي ها هم، اگر تهران هستي ببرش جاده مخصوص چهارراه ايران خودرو، نمايندگي تخصصي ريو، كارشون خوبه.
    موتورش هم كه حرف نداره، ولي صداي موتور از دور موتور 3500 با بالا زياد به كابين مياد، اونم به خاطر حذف كردن نمد هاي زير كاپوت و زير صندلي ها هست . اگر يه نمد زير كاپوت بندازي و يك مقدار آب بندي شه اين هم مسئله اي نيست.

ديگه در همين حد سعي كردم مختصر و مفيد باشه. اين دوستمون گفت فرغونه و آشغال. ولي من همچين نظري ندارم.حالا نظر ايشون هم براي ما محترمه.

2. 12 کاربر از seppeehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولي ريويي كه توي اروپا توليد ميشده خيلي از مال ايران بهتره . به قول دوستمون همه چيشو حذف كردن !!!ما يه هفته ريو گرفتيم . ( حدودا 2 الي 3 سال پيش ) ولي من رانندگي سمند رو بيشتر از ريو قبول دارم !!!

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

ولي ريويي كه توي اروپا توليد ميشده خيلي از مال ايران بهتره . به قول دوستمون همه چيشو حذف كردن !!!ما يه هفته ريو گرفتيم . ( حدودا 2 الي 3 سال پيش ) ولي من رانندگي سمند رو بيشتر از ريو قبول دارم !!!
    سلامم عزیزجان اینکه کاملن معلومه ماشینی که واسه اروپا سفارش داده میشه با ایران زمین تا اسمون فرق داره
    کلن کیفیت این مقایسه ی کیفی که میگم رو داشته باش.البته سطح امکاناتشونم همینجوریه:
    سفارش ایران<سفارش خلیج فارس و سفارش اروپا<سفارش آمریکا
    من بیشتر سعی میکنم از دید انتقادی و دیدن نقطه ضعفهای ماشین قضاوت میکنم.چون نقطه ضعفهای ماشین در درجه ی اوله و واسم خیلی مهمه
    حالا اون دوستمون ممکنه از دید دو جانبه نظر داده

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستمون كامل توضيح دادن . ممنون . كولر سيلو رو امتحان نكردم اما ماله 405 كه خيلي خوبه ميخوام بدونم كولرش و همچنين راحتي صندليهاش خوبه ؟؟ تو 405 كه هر 2 راضي كننده هست .
    كلا به l90 فكر نميكنم . گزينه هام همين ريو 405 و سمند هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستمون كامل توضيح دادن . ممنون . كولر سيلو رو امتحان نكردم اما ماله 405 كه خيلي خوبه ميخوام بدونم كولرش و همچنين راحتي صندليهاش خوبه ؟؟ تو 405 كه هر 2 راضي كننده هست .
    كلا به l90 فكر نميكنم . گزينه هام همين ريو 405 و سمند هست .
    كولر سيلو يكي از بهترين كولر هاي موجود روي ماشين ها بود. نسبت به كولر 405 هم خيلي بهتر بود. ريو هم دقيقاً از اين نظر شبيه سيلو و بهتر از 405 هست.
    در مورد راحتي صندلي ها هم بايد عرض كنم كه يكي از نقاط قوت ريو صندلي هاي فوق العاده راحتش هست. البته اگه الان كيفيتش عوض نشده باشه.
    يه نكته مثبت ديگه هم اينكه هنوز به غير از شيشه و لاستيك و باتري، هيچ قطعه مهميش ايراني نشده، و به همين خاطر كيفيت مونتاژش بالاست.

7. 3 کاربر از seppeehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

براي كاهش صداي موتور درون اتاق ميتوان از نمد مخصوص داخل كاپوت استفاده كرد ضمنا وجود 16 سوپاپ عملكرد بسيار بهتري در سيستم تزريق سوخت در سيلندر دارد كه مزيت مهمي نسبت به 405 و سمند ميباشد.

9. 2 کاربر از attar52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من یه ساله که ریو دارم. ماشین خوبیه فقط یه کم جلو بندیش ضعیفه اونم بیشتر این میل موجگیرشه که با 5 هزار تومن قابل حله.
    از ایرادات داخلیش اینه که درش خوب بسته نمیشه و وقتی تو سرعت بالا هستی از دریجه ها هوا وارد اتاق میشه که باید دکمه گردش داخلی رو بزنی تا درست شه .
    راهنماهای عقب تو روز دید کمی دارند.
    ولی چند تا نکته خوب داره.
    آمپر بنزینش وقتی ماشینو خاموش میکنی پایین نمیاد و همیشه نشون میده چقدر بنزین داری.
    تو زمستون وقتی بخاری رو میدی زیر پنجره بصورت اتومات تهویه مطبوع روشن میشه که رطوبت داخل اتاق رو میگیره و نمذاره شیشه های کناری هم بخار کنن.
    من توصیه میکنم بهش دست نزنید اگه هوا بارونیه چون به اندازه کولر به ماشین فشار نمیاره.
    وقتی ماشنیو خاموش میکنید و سوئیچ رو در میارید بالابر ها تا سی ثانیه کار میکنن و اگه یادتون رفته که بالا ببرید بجنبید که سی ثانیه وقت دارید!!( به محض باز شدن اولین در دیگه نمیتونید)
    وقتی تو شب ماشینو خاموش میکنید چراغهای بزرگ جلو با چرخوندن سوئیچ خاموش میشن و به بعد از در اوردن سوئچ و باز کردن اولین در کاملا چراغها خاموش میشه و اینم باعث میشه که شما ریو های زیادی رو تو خیابون ببینید که تو روز با چراغ روشن حرکت میکنن:-)
    ولی ترمز دستیش به تمام ماشینهای ایران خوردرو میارزه( البته من ال90 رو امتحان نکردم)
    من چند بار با 206 و 405 رانندگی کردم که ترمز دستی هاشونو باید دو دستی بالا بکشی بیچاره خانومایی که با این ماشینا رانندگی میکنن!
    بر خلاف اونا ترمز دستی ریو مثل آبخوردن میمونه.
    اگه سوالی داشتید بپرسید

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

از دوستان میخوام در مورد پایداریش با رینگ و لاستیک کارخونه توی حرکت بگن.تا چه سرعتی جرات بالا بردن سرعت رو به آدم میده سر پیچها چطور عمل میکنه .من وقتی از بیرون نگاه میکنم و به نحوه حرکتش نگاه میکنم کمی حالت ناپایداری میبینم یعنی فرم چرخها و بدنه این حس رو به من میده احساس میکنم اینم مثل پراید توی سرعتهای بالای 100 نمیشه خوب کنترل کرد
    لطفا در این مورد هم بگین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب کمپانی سرعتشو 175 عنوان کرده ولی به دلیل اینکه این خودرو کلا به جاده چسبیده کنترل بهتری نسبت به پراید داره و تا سرعتهای 150 هیچ مشکلی ندارید.
    ولی اگه رینگ و لاستیک رو عوض کنید بهتر هم خواهد شد.

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

زیاد برای سرعت های بالا توصیعه نمیشه ولی برای تو شهر حرف نداره..

با پراید هم به هیچ وجه مغایسه نکنید که سگ شرف داره به اون اسباب بازی..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •