2 ساعت Max
2 ساعت Max
سلام
نشون دادی که در کل آدم درسخونی نیستی و نبودی مثل من منم تو دبیرستان 2نبال یَ لَ لی تَ لَ لی بودم و همین پیش گاهی درس می خوندم درس خوندن برای امثال ماها که در تمام دوران دبیرستان فقط شبای امتحان درس می خوندیم خیلی سخته به نظر من امثال
ماها باید یه بهونه برای درس خوندن داشته باشن
بهونه برای درس خوندن زیاد :سرکوفت های مامان و بابا،فک فامیل حس رقابت بین دوستان فرار از زندونی تو خونه و...
میتونی با خودت قرار بزاری که اگه این هفته مثلاً یه حدودی درس خوندی به خودت جایزه بدی مثلاً آخر هفته فلان فیلم رو ببینی.(چون شرایط تو رو تجربه کرم میدونم فیلمی که الان میبینی تا حال کنی مثل زهر مار)
می تونی با یکی از دوستات که مثل خودته قرار درس خوندن بزاری (این مورد برای اونایی کارگر که خودشونو قرنطینه نمی کنن و ترازاشونو جزء اسرار نمی دونن
راستی گفته بودی میخوای pc رو جمع کنی این راهش نیست تو باید به این باور برسی که باید بخونی و از کارای دیگه کم کنی نه این که تحمیل کنی مطمئن باش که وقتی به این باور برسی می تونی با وجود تمام عوامل مزاحم عالی درس بخونی.
با عرض معذرت می دونم که بی مورد بود.![]()
سلام
میشه لطف کنید مفهومی خوندن رو دقیق و البته مفهو می به من یاد بدید.
بدون شک مفهومی خوندن یعنی اینکه شما به تمام مطالب کتاب تسلط کامل پیدا می کنید و میتونید هر نوع تست و سوأل از مفاهیم آن را بی درنگ جواب بدید من می خوام بدونم چطوط می تونم مفهومی بخونم؟
ممنون می شم
من پشت کنکوری واقعی نیستم ولی روزانه 6 ساعت درس میخونم .
البته هرکس به طریق خودش مطالعه میکنه من خودم بیشتر تخصصی میخونم البته رشته من فنی هستش مثلا کل یک فصل کتاب رو کامل میخونم بعد جزوه همون فصل رو که معلم گفته کامل میخونم بعد هم با زبان خودم با اضافاتی و تشریحاتی جزوه همون فصل رو مینویسم البته کامل و کامل که دیگه نیازی به کتاب نباشه بعد هم تمرین و تکرار و تست و باقی قضایا.من که کامل موضوع رو میگیرم منظورم از مفهومی اینه البته موقع ازمون اکثریت از من فراری میشن که یه راهکار دیگه اینه که مگه اخرشه نشد میری.بدون شک مفهومی خوندن یعنی اینکه شما به تمام مطالب کتاب تسلط کامل پیدا می کنید و میتونید هر نوع تست و سوأل از مفاهیم آن را بی درنگ جواب بدید من می خوام بدونم چطوط می تونم مفهومی بخونم؟..
..
.
.مگه چشه!
خدارو شکر فک کنم هفته ای 7 ساعت بخونم
به طور متوسط روزی یه ساعت که اونم معمولا صرف کپ زدن تکلیف ها می شه!
ولی با خودم عهد کردم از بعد عید بترکونم(آره جون عمت)
می خوام روزی 20 ساعت بخونم!!! نه!! 10 ساعت!(خداییش دیگه)
حالا ببینیم چی می شه!!!
می خوام ببینم خدا می تونه درس نخونده اول کنکورم بکنه یا نه! من که به قدرت خدا شک ندارم!!!
من هنوز به كنكور نرسيدم ولي روزي 4 ساعت متوسط
دوستان سلام
چه خبره 16 ساعت؟این که میگن باید 16 ساعت تو روز خوند و...یکی نیست بهشون بگه بابا
16ساعت درس+8 ساعت خواب+3 ساعت کارایِ شخصی+6ساعت سرگرمی=33ساعت
کدومشو کم کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
5ساعت از سرگرمی و 4 ساعت از خوندت کم کن
مفهومی خوندن واسه هر کتابی فرق میکنه حتی توی مثلا شیمی2 با شیمی3 فرق میکنهسلام
میشه لطف کنید مفهومی خوندن رو دقیق و البته مفهو می به من یاد بدید.
بدون شک مفهومی خوندن یعنی اینکه شما به تمام مطالب کتاب تسلط کامل پیدا می کنید و میتونید هر نوع تست و سوأل از مفاهیم آن را بی درنگ جواب بدید من می خوام بدونم چطوط می تونم مفهومی بخونم؟
ممنون می شم
مطمئنا ذهن شما نمی تونه همه مفهوم ها رو خودش به تنهایی بفهمه پس باید از کتابهای دیگه استفاده کنی که مفهوم رو گفته باشن
ولی هی روال کلی اینه که اول باید مطلب رو بخونی و یادگیری کلی داشته باشی بعد بفهمیش
برای فیزیک مثلا یه مرتبه روی کتاب میخونی تا کلیات دستت بیاد بعدش روی اندیشه یا هر چیزی که مناسب هست میخونی تا بدوونی که هر چیزی که کاربردی توی مسائل داره
یا همون شیمی بار دوم روی کتاب بهمن بازرگانی میخونی تا دستت بیاد
یارو رفته بود پیش سنگ واسیاده بود هی میگفت یا علی...... یا علی ....... این چرا بلند نمیشه ............. یاعلی....... دهههه........ یا علییییییی ..........اااااا بلند شو دیگه!!!!!!خدارو شکر فک کنم هفته ای 7 ساعت بخونم
به طور متوسط روزی یه ساعت که اونم معمولا صرف کپ زدن تکلیف ها می شه!
ولی با خودم عهد کردم از بعد عید بترکونم(آره جون عمت)
می خوام روزی 20 ساعت بخونم!!! نه!! 10 ساعت!(خداییش دیگه)
حالا ببینیم چی می شه!!!
می خوام ببینم خدا می تونه درس نخونده اول کنکورم بکنه یا نه! من که به قدرت خدا شک ندارم!!!
از تو حرکت از خدا برکت
خدا میگه به اندازه تلاش هر شخص بهش میدیم
---------------
منم یه جورای تستش کردم ولی نه مثل شما من کلا گزاشته بودم سال دوم بخونم
-------------------------------
مطالعه منم بین 8.5 تا 11.5 ساعت متغیره
آقا من شوخی کردم چرا انقدر جدی گرفتید!!!یارو رفته بود پیش سنگ واسیاده بود هی میگفت یا علی...... یا علی ....... این چرا بلند نمیشه ............. یاعلی....... دهههه........ یا علییییییی ..........اااااا بلند شو دیگه!!!!!!
از تو حرکت از خدا برکت
خدا میگه به اندازه تلاش هر شخص بهش میدیم
من فقط یا علی نمی گم می بینید که یعه 7 ساعتی می خونم!
تازه سر کلاس هم می رم دیگه !! خودش کلی زیاده!
در ضمن:
سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است!
همه داشنگاه قبول میشن 250 هزار تا صندلی خالی اعلام کردن دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)