تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: Slackware

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با عرض پوزش به دلیل نا مرتبط بودن با تاپیک:
    خوب حالا که بحث نا خوداگاه به فایل سیستم کشیده شد می خوام در مورد یه FileSystem بسیار خوب Slackware به نام reiserfs توضیح بدم که تویه توزیع های دیگه هم احتمالا اون رو دیدید.
    این File System توسط آقای Hans Reiser که به جرم کشتن زنش که هیچ وقت ثابت نشد یه مدتی آب خنک میخورد ساخته شد و اولین بار توی کرنل 2.4.1 معرفی شدو File System پیش فرض لینوکسای زیره:
    Elive, Xandros, Linspire, GoboLinux, Kurumin Linux
    وتا قبل از اینکه Novell تصمیم بگیره بره طرف ext3 فایل سیستم پیش فرضSuse Enterpriseهم بود که البته میگن دلیل این کار Novell محکومیت آقای Reiser (به جرم کشتن همسرش) بوده....
    و حالا بهترین نکته در مورد این File system :این File System بسیار پر سرعت بوده ودارای Stability بالا میباشد به طوری که در بسیاری از Review ها به عنوان پرسرعت ترین FileSystem انتخاب شده.مثلا در سایت زیر در کل فایل سیستم هاReiser توی مقاسیه در کل بین File System های دیگه برنده شده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در قسمت نتیجه گیری می بینید که نوشته :
    Overall reiser4 seems to win it
    اگرچه ورژن 4 نسبت به ورژن 3 سرعت کمتری داره ولی در کل بهتر از ورژن 3 ارزیابی شده.
    Last edited by iphone3g; 21-12-2008 at 09:22.

2. 3 کاربر از iphone3g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

خوب حالا که بحث نا خوداگاه به فایل سیستم کشیده شد می خوام در مورد یه FileSystem بسیار خوب Slackware به نام reiserfs توضیح بدم که تویه توزیع های دیگه هم احتمالا اون رو دیدید.
    کد:
    .
    با عرض پوزش به دلیل نا مرتبط بودن با تاپیک:
    در مورد این فایل سیستم باید بگم گرچه سیستم قوی هست ولی این سیستم در مقابل ext4 که کاملا مقلوب هست و مقایسه Reiser4 هم با ext3 که ۵ سال قدیمی تر از Reiser4 هست کار درستی نیست! که در سایت مذکور انجام شده.
    فکر می کنم با‌ آمدن ext4 عملا سیستم های دیگر کمی منزوی تر خواهند شد همانگونه که ext3 حتی در حال حاضر هم سیستم دیفالت خیلی از توزیع ها هست. چرا که فاکتور سرعت گرچه مهم هست ولی تنها سرعت بالا دلیل بر انتخاب نیست، همانطور که در انتخاب یک ماشین فقط سرعت نیست که مهم هست،‌قدرت،‌امنیت،‌جادار ،‌نوع استفاده،‌مصرف و ... هم مطرح هست.
    و البته ربط دادن انتقال Novell به ext3 قطعا دلایل فنی بوده و مربوط به محکوم شدن یک نفر نمیشه، اصولا در کاری حرفه ای در سطح یک توزیع مطرح خراب کردن امنیت و قدرت و سرعت بخاطر مسئله ای شخصی کار عاقلانه ای نیست.
    منبع:
    کد:

4. 3 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد این فایل سیستم باید بگم گرچه سیستم قوی هست ولی این سیستم در مقابل ext4 که کاملا مقلوب هست و مقایسه reiser4 هم با ext3 که ۵ سال قدیمی تر از reiser4 هست کار درستی نیست! که در سایت مذکور انجام شده........
    منبع:
    کد:
    البته در سیستم های خانگی سرعت به نظر من مهمترین فاکتوره من هم قبول دارم که reiser در مقابل ext در نقاط دیگه دارای ضعفه ولی همیشه برای رسیدن به یک قابلیت باید چیزایه دیگه رو فدا کرد.
    Last edited by iphone3g; 21-12-2008 at 09:20.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

اون لینک که من نوشتم از نظر سرعت کپی و سرچ و دلیت و... فایل سیستم ها رو با هم مقایسه کرده بود ولی اون لینکی که شما دادید بیشتر قابلیت ها رو بررسی کرده یا اینکه اگه من ندیدم میشه بگید کجاش سرعت ها رو مقایسه کرده ؟
    ممنون
    بله من پست خودم رو هم ویرایش کردم احتمالا بعد از این بوده که شما نقل قول کردید.
    ولی خوب وقتی شما یک فایل سیستم رو می خواهید انتخاب کنید فقط سرعت مطرح نیست، فکر کنم موافق باشید که به همین جهت نمیشه گفت که سیستم خوبی هست، گرچه که پرسرعترین فایل سیستم نه تنها در فایل سیستمهای لینوکس که در بین سیستم عاملهای دیگر هم هست.
    در کل سرعت رو قبول دارم (یعنی باید قبول داشته باشم)‌ولی اینکه سیستم خوبی هست رو به دلایلی نمی تونم قبول کنم، ضمن اینکه ext4 هم آماده هست و احتمالا از سال آینده خیلی از توزیع ها آنرا پشتیبانی خواهند کرد.

7. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

پس ببخشید که منظورتون رو متوجه نشدم
    من فکر کردم منظورتون اینه:

آهان!
    نه گفتم که فایل سیستم بسته های اسلک

در هر حال ممنون

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسی slackware 13 رو امتحان کرده به نظر تغییرات زیادی کرده
    شنیدم حتی برای مبتدی ها هم توصیه شده که استفاده کنن!
    (نظر دوستان دو مورد نسخه جدید چیه؟)

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی slackware 13 رو امتحان کرده به نظر تغییرات زیادی کرده
    شنیدم حتی برای مبتدی ها هم توصیه شده که استفاده کنن!
    (نظر دوستان دو مورد نسخه جدید چیه؟)
    1-آره خیلی تغییر کرده مخصوصا میز کارش شده kde سری 4.
    2-بستگی داره چقدر مبتدی باشی تغییر عمدش که به چشم میاد همین kde هست.من دیگه باهاش کار نمی کنم.
    3-نظری ندارم.

11. این کاربر از iphone3g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •