من بود htc hd میگرفتم.
iphone 3g مشكي
iphone 3g سفيد
من بود htc hd میگرفتم.
من بود htc hd میگرفتم.
یک نکته بگم راجع به جنس بدنه ی تری جی.
4 ماه پیش وقتی سری اول اومد تو بازار به خاطر دلایلی قاب پلاستیکی پشت گوشی ترک میخورد.اونم از هر 6 تا گوشی یکی دچار این مشکل میشد. که اونم شایعه ای بیش نبود.
یارو با گوشی کشتی گرفته ترک خورده انداخته پای اپل.
اون اتش سوزی هم قضیه ش اینه. یک بچه ننه ی خارجی انقد با گوشی مدام کار کرده بود داغ شده بود. گذاشته بودش تو جیبش به خاطر گرماش پاش قرمز شده .اینو کرد یه ماجرایی و گفت ال میکنم بل میکنم.
با خیال راحت 3 جی رو بخر. درسته که میگن مشکلات زیاد داره اما همه ی مشکلاتش با برنامه های که اومده حل شده. الا بلوتوثش .
که دعا میکنیم حل نشه.
با انصاف ترین فروشگاه که ایفون داره.
(دفینه-طبقه (یادم نیست) علادین)
اول از Reza82N و Elvis تشکر می کنم بابت توضیحاتشون
بعدش همون طور که Elvis گفت، با انصافترین مغازه علاالدین در رابطه با آیون دفینه هستش، و علاوه بر قیمت پایینی که بهت میده بسیار خوش برخورده (که اکثر مغازه دارای علاالدین این جور نیستن)
آدرس: علاالدین - طبقه 4 - واحد 479
تلفن: 66752875
بچه ها از همتون بابت راهنمايي هاتون ممنونم مخصوصا از REZA82N و ELVIS PRESLEY و GIggleClub,
من يه جايي خوندم امكان سرچ موزيك تو قسمت پلير نداره ؟؟؟
و اينكه اهنگ دلخواهم و ميتونم به عنوان زنگ انتخواب كنم.؟؟؟؟
در اخر سفيد شيك تره يا مشكي
اگر قرار شد مشكي بگيرم 8 ميگيرم چون بيشتر نياز ندارم و 100 تومان هم ارزونتره ولي سفيد فقط 16 داره ولي اگر سفيد خوشگلتره سفيد ميگيرم.
بعد از كيريسمس بگيرم ؟؟؟؟ چون اپل داره 15 درصد به خاطر سال نو تخفيف ميده .
از كجا بدونم انلاك فكتوري هست يا نه ؟؟
Last edited by soshiance; 16-12-2008 at 15:04.
قسمت موزیکش خیلی جالب و قشنگه.
چند بخش داره.
تو قسمت ال سانگش
بغل صفحه ازa تا z نوشته. رو حرف اول اهنگت کلیک میکنی برات میاره.
نظر من16 هست. مطمعنی 8 کافیته؟
اگه کیفیت پخش فیلمشو ببینی حتی خطبه های نماز جمعه رو هم کانورت میکنی میریزی روش. تازه حجم برنامه ها و بازی هاش خیلی زیاده. یه بازی ساده 100 مگیه.
سفید به جلوش نمیاد ولی خیلی قشنگتر از مشکیه.و گرونترینه.
سوال دومی رو ندیدم.
بابا اون مال ورجن1.0.0
بود که نمیشد. الان 7-8 تا ورجن جدیدی تر اومده. خیلی کمبوداش حل شده.
الان هر اهنگی که بخوای از تو ایتونز از تو بخش رینگتون تبدیل میکنی میریزی رو گوشی.
Last edited by ELVIS PRESLEY; 16-12-2008 at 15:21.
خواهش می کنم دوست عزیز، وظیفست.............
در مورد رینگتون، خیالت راحت باشه، اینم سند:
در مورد سرچم، به شکل نوکیا و .. امکانش نیست، ولی سمت راست حروف الفبا رو نوشته که میتونید راحت آهنگا رو پیدا کنید، برای اینکه متوجه بشید:
ضمن اینکه با وجود CoverFlow خیلی نیاز به سرچ نیست:
خوشم میاد شادمهر رینگ تون هست............اونم شاهکارش
فقط سفید رو بگیر که از 2 کیلو متری ملت برن تو جوب
سلام بازم از راهنمايي هاتون ممنون خيلي خوشم اومد از اين گوشي .
راستي به اون شماره و چند تاي ديگه هم زنگ زدم چقدر گرون شده من 4-5 روز پيش 800-790 طبقه همكف قيمت داشتم ولي الام ميگن 830 -860 تومان .گفتن iphone كلا گرون شده فكر كنم اپل منظورش 15 درصد افزايش بوده .پلاك 475 هم كه گفتين گفت تو دبي گرون شده و مغازه ها تا كيريسمس بستس .8گيگ قديمي رو هم ميداد 600 .
چيكار كنم .؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)