تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: درس خوندن تو كتابخونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بستگی به خودت داره فقط به این چندتا تجربه حسابی گوش کن که مثل من تو گل نمونی:
    1-موبایل که تو سطل
    2-رفیقو اینا پشت در کتابخونه
    3-با هیشکی رفیق نشو از بچه های کتابخونه.(البته اشکال نداره ولی ریسک خیلی بزرگیه)
    5-هر چی فکر و خیال هم هست پشت در کتابخونه(چون اگه یکی دو بار حواست پرت شد مغزت از درس دور میشه و هروقت رفتی کتابخونه تو فضا و اینایی!)
    4-هر چی فک میکنی نیازه با خدت ببر.(مثل غذا و ماشین حسابو اینا)

من اصفاهانیم تهرانو نمیدونم کتابخونه هاش چه مدلیه ولی 100% کتابخونه ی حسابی با ادمای حسابی! داره.
    اگه تو کتابخونه مشکلی واسه ازادیو! اینا نداری خیلی خوبه اگه بری چون هم به قول یکی از دوستان بقیه رو میبینی تو حال و هوای درس می افتی هم فکرت مشغول نمیشه.چون فضای کتابخونه سادست و به جز درس خوندن کاره دیگه ای نمیتونی انجام بدی.(اینترنت و یخچال و تیوی و اینا)

2. 2 کاربر از AOM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه as3f3h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skateland

پيش فرض

در جواب دوست عزيز بايد بگم كه منظورم اين تذكري نيست كه الكي بدن كه خودش باعث شغولي بيشتر كتابخونه بشه اگه يه دفعه شلوغ كرد دعوتش كنن بيرون و بگن برو به سلامت بدون هيچگونه سر و صدايي هر كس كارت مخصوص داشته باشه براي كتابخونه ساعتي كه ميخواد بره بياد توش نوشته باشه نه اينكه هر كس سرشو بذاره پايين با عرض معذرت مثل گاو هر وقت خواست بره هر وقت خواست بياد كه من فكر ميكنم تو كتابخونه ي شهر هاي بزرگ اين كار عمليه مسيولين ما خودشون نميخوان وگرنه خيلي قشنگ ميشه

نظر شما چيه؟؟؟

داره خودمونی میشه as3f3h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skateland

پيش فرض درس خوندن تو كتابخونه

سلام
    بايد بگم من دريمو خوندم قبولم شدم الانم دانشجوام

من كلا اين سوال مدتها بود در ذهنم پيش ميومد و فكر ميكردم كه تنها خودم هستم كه اينجوريم ولي نه ديدم تقريبا همه اينجورين

در ضمن مگه مزاحم شما شديم كه اينجوري بي ادبانه حرف ميزنين

و بنا به دلايلي من حتما بايد اين بحث رو ادامه بدميه تحقيقه متوجه شديد؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تاپیک جالبیه.ادامه بدین لطفا.نکنه به حرف یه نفر.......

6. این کاربر از Maxwell_1989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    به نظر من اینکه کجا بهتره بستگی به شخص و روحیاتش داره
    من جای خیلی آروم هم نتوستم درس بخونم اما کتابخونه تمرکز دارم
    کتابخونه ای هم که میرم شلوغ هست و کمی سرو صدا داره
    ولی هیچ ضعف دیگه نداره چه امکانات چه فرهنگ استفاده کننده ها
    جز یکم که سرپرست کتابخونه از قسمت خواهران گلایه داره و خود کسایی هم که میان اذیت میشن اونجا

8. این کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Vict0Ria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zendoon

12

سلام دوستان
    من کتابخونه رو تجربه کردم ، اگه شما جز گروهی هستید که نمی تونید خودتون رو مجبور کنید که بنشینید پای کتابا می تونید برید کتابخونه یه مدت اونجا درس بخونید تاعادت کنید به درس خوندن.
    بدی کتابخونه اینه که حواست پرت می شه من خودم 1 ساعت مطالعه تو خونه رو ترجیح بر 2 ساعت مطالعه در کتابخونه رو می دم ولی تو خونه چیزایی هست که به درس خوندن ترجیح می دم به همین دلیل گاهی می رم کتابخونه .
    شاید اگه عوامل مزاحم تو کتابخونه نباشن عالی بشه .
    خوب این عوامل خود بچه هایی هستن که برای درس خواندن نمیان ازقیافهاشون معلومه ، با 7 قلم آرایش با موهای روغن مالی شده وارد کتابخونه میشن با این که رژوپنکیک وانواع کرم ها یک سانتی متر روی صورتشون سنگینی می کنه باز هم هر یک ساعت یک باردست به کیفِ آرایششون میبرن و هی تجدیدِ آرایش میکنن اگه سعی کنید تو سالن مطالعه جایی رو انتخاب کنید که کمتر چشتون به بقیه یاشه عالیه.
    سعی کنید با دوستاتون قرار نذارید که برید کتابخونه چون خودتون خوب میدونید که بعدش چی میشه یا حتی اگه قرار میذارید تعهد کنید که تو سالن از هم جدا بشینیدو اصلاً همدیگه رو نمیشناسید فقط یه ساعت رو مشخص کنید برای اینکه اشکالاتون رو از هم بپرسید.
    یادتون نره حتماً موبایلتونو خاموش کنید چون ممکنه مزاحمِ دیگران شید علاوه بر این حواستون پرت میشه .بعضیام که جونشون بسته به موبایلشونه یکسره با موبایلشون بازی میکنن و ثانیه شماری میکنن برای رسیدنِ sms هایِ ... درس فقط بهونه است تا از خونه و مامان و پاپا دورشن و بعله...
    با همه این وجود کتابخونه رو به این دلیل انتخاب میکنم که بعضی وقتا درس خوندنم نمیاد( مثلاً ساعت 1 ظهر تا 6 بعد از ظهر رو میرم کتابخونه) چون تو کتابخونه میتونم حدودِ 3 ساعت تو این مدت مطالعه مفید داشته باشم ولی اگه خونه باشم شاید بخوابم یا برم جلو کامپیوتر.

10. 3 کاربر از Vict0Ria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amirlike2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بالایی رو تایید میکنم
    کتاب خونه برای زمانی خوبه که ببینی درس خوندن تو خونه بازده لازمو نداره.
    یا تو همین ساعاتی که دوستمون گفت آخه منم اگه خونه بمونم خوابم میبره
    پس بهتره تو این زمان تو خونه نمونم چون نمی تونم نتیجه لازم رو بگیرم( بعد از ناهار تا 5یا6)

((((((به امید موفقیت)))))

12. این کاربر از Amirlike2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من دانشجویه عمران ترمه چهارم ترمه دو به خاطره اینکه با دوستام رفتم این ورو اون ور نتونستم درس بخونم به خاطره همین ترمه دو از بیست واحد فقط 11 واحد پاس کردم و متاسفانه مشروط شدم بعدش خیلی ناراحت بودم اصلا حوصله هیچیو نداشتم ولی از ترمه سه تصمیم گرفتم زیاد بیرون نرم رابطمو با دوستام قطع کنمو بیشتر برم تو کتاب خونه درس بخونمو بلاخره موفق شدم معدلم 15 شد ترم چهارم که از عید 90 تا مرداد ماه شروع شد تصمیم گرفتم که انتقامه ترمه دو رو بگیرم و جوری درس بخونم که ته دلم خنک شه بلاخره موفق شدم و معدلم شد 17:14 واقعا من انتقاممو گرفتم شبو روز درس خوندم معدله کلم که 9 بودش با این معدل اومد شد 13:50 برا اولین بار تو عمرم تو درسه سه واحدی 20 گرفتم بچه ها شما هم از زندگی انتقام بگیرین از زندگی که سختی های فراوونی رو به ادم میچشونه زندگی که به خاطرش یا باید بمیری یا باید زندگی کنی تاثیر خوبی تو درس خوندن داره امید وارم بر زندگی غلبه کنین همیشه موفق باسین بای 1390/6/10

14. 2 کاربر از rapraprap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به نظر من بهترين راه اينه كه آدم توى خونه درس بخونه و وقتى مثلا بعد از يكى دو هفته خسته شد توى خونه دو سه روز بره كتابخونه
    توى كتابخونه هم حداكثر با يكى دو نفر رفيق باشه اونم ترجيحا خرخون باشند چون براى زنگ تفريح تنها تو اعصابت خورد ميشه
    من خودم يه كتابخونه ميرفتم كه نيم ساعت فاصله تا خونمون داشت ولى هيچ كدوم از اين مشكلات برام پيش نميومد

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بهترین جا خونست اگه مشکلی تو خونه نداری.
    Last edited by M E S S I; 09-09-2011 at 11:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •