دقیقا همینطوره .
اون قضیه که دوستمون میگه مربوط به برندی به نام force3d هستش که الان متاسفانه در بازار زیاد دیده میشه و اصلا هم کیفیت نداره و جز مشترکین ati هم نیست این برند.
دقیقا همینطوره .
اون قضیه که دوستمون میگه مربوط به برندی به نام force3d هستش که الان متاسفانه در بازار زیاد دیده میشه و اصلا هم کیفیت نداره و جز مشترکین ati هم نیست این برند.
معذرت میخامعزیز من شما پست قبلی من رو با دقت نخوندی انگار . اون قضیه که پیش اومده بود مربوط به force3d بود نه connect3d
Last edited by allahakbar; 22-11-2008 at 00:52.
خواهش میکنم قربان آخه میدونی شاید بقیه دچار اشتباه بشن.![]()
حالا در مورد CONNECT3D هر اطلاعاتی هست دوستان و اساتید بگن چون از این هفته بصورت انبوه توسط شرکت برین داره وارد میشه و البته ---- هم داره توسط برین این کارت رو در آینده اینترنتی میفروشه در ضمن قیافه خفنی هم داره سری اوورکلاک شدش.
![]()
من به خاطر این 3d آخرش اشتباه کردمخواهش میکنم قربان آخه میدونی شاید بقیه دچار اشتباه بشن.
در هر صورت ببخشید.
متاسفانه اینقدر این برندها زیاد شدن که دیگه...
کاش 2 تا برند خوب بودند ولی جنسها با کیفیت بودند
باید بیاد یه سری تست کنن .حالا در مورد connect3d هر اطلاعاتی هست دوستان و اساتید بگن چون از این هفته بصورت انبوه توسط شرکت برین داره وارد میشه و البته ---- هم داره توسط برین این کارت رو در آینده اینترنتی میفروشه در ضمن قیافه خفنی هم داره سری اوورکلاک شدش.
شما واسه همین میگید که قیمتها تا 5 روز دیگه میاد پایین؟
نه در کل داره بازار میشکنه ...
یه مدتی بود این کارتها بخصوص رده های میانی مثل 4870 و gtx260 هم تو بازار کم بود و هم گرون و برای خرید نمیشد برند دلخواه رو به راحتی گیر آورد ...
الان آخرین قیمتی که از 4870 با برند ایسوس دارم 360 هست و به نظرم نسبت به چند روز قبل خیلی پایین تره ..
به نظر من کاهش قیمت ها تو بازار کامپیوتر طبیعیه. چون زمانی که کارت های جدید یا محصولات جدید به بازار عرضه میشه محصولات قدیمی تر دچار کاهش قیمت می شوند.
شرکت برین معمولا برند های معتبری وارد می کنه.سری 4800 هم دو ماه پیش به صورت انبوه هم زمان با club3d وارد کرد.قیمت 4850 260تومن و 4870 340 تومن
محصول جدیدی عرضه شده مگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)