چطوری دزدیدن ؟
من که خودم وقتی میرم بیرون سعی می کنم هر جایی موبایل رو در نیارم بابا این دور و زمونه...!
چطوری دزدیدن ؟
من که خودم وقتی میرم بیرون سعی می کنم هر جایی موبایل رو در نیارم بابا این دور و زمونه...!
خوب دیگه ... دزد دزده ... میزنه و میره! شده توی جیبت باشه شلوارت هم میکنه و گوشی رو میبره !
من که اغلب بلوتوث توی گوشمه و توی خیابون های شلوغ و جایی که راه موتور داره گوشی رو اصلا در نمیارم ...
سعی کنید :
1- بلوتوث هندزفری بخرید
2- توی خیابون گوشی رو بی جهت در نیارید یا توی پیاده رو یک جا بایستید
3- ترجیحا موبایل توی جیب باشه . توی دست میزارید حتما بند رو بفرستید دور دست.
4- فایلهای شخصی نداشته باشید یا عکس و کلیب خانوادگی و شخصی رو حتما encrypt کنید. بهترین راهه
مجتبی جان انشالله پیدا میشه و اگر هم پیدا نشد فایلهات محفوظ میمونه.
توکلت به خدا باشه و پیگری اش کن. اگر گوشی رو نتونستی بگیری لااقل می تونی شکایت کنی و بگی طرف سواستفاده کرده . اینطوری قضیه یه فرم دیگه ای داره و پلیس حتما پیگیری میکنه
نا امیدی از رحمت پروردگار ، خود بزرگترین گناه است. امام علی (ع)
موفق باشی
یاحق![]()
ممنونم دوست عزیز ، حرفات خیلی قشنگ بود...
امیدوارم کرد ولی خب اتفاقیه که افتاده هیچ کاریشم نمیشه کرد ، هیچ کس از اطرافیانم باورش نمیشه که همچین بلایی سرم اومده...اون جوری که من از گوشیم مراقبت می کردم دزدیده شدنش تعجب هم داشت...
از خودم می پرسم چرا خدا هیچ وقت همچین چیزی رو سر راه من قرار نمی ده تا بهش نشون بدم که لحظه ای برای پس دادن به صاحبش صبر نمی کنم و منتظرش نمی ذارم حتی اگه چند میلیارد پول باشه!نه فقط به خاطر اتفاقی که واسم افتاده بلکه به خاطر اینکه اینجوری تربیت شدم و بزرگم کردن...
به هرحال ، با اون همه نشونه و شماره تلفنی که از من توو گوشی هست تا حالا باید بهم برمی گردوندش که خب این کارو نکرد...
شاید بعدها یه گوشی دیگه گرفتم!
نمی دونم کی ولی خیلی طول نمیکشه...
سلام عزیز
منم واقعآ ناراحت شدم به خاطر این موضوع حالا اصلآ بحث پول گوشی نیست فدای سر آدم به قول خودت فایلهای شخصی رو میخوای چیکار کنی؟فقط توکل کن به خدا که چیزی نشه. از روزی که ایرانسل لعنتی اومده که دیگه نمیشه هم ردیابیش کرد چون نه آدرسی نه چیزی من توی این 3 هفته با اتفاقی که برای شما افتاده این 4مین دزدی گوشی بود که دیدم هم توی سرکارم این اتفاق افتاد که گوشی یکی از بچه ها رو توی مترو زدن هم........ فقط توکل کن به خدا که هم بتونی پیداش کنی هم اینکه فایلات پخش نشه حتمآ هم خبرشو بده که ببینیم چی شده راستی رفتی اطلاع دادی؟
امیدت به خدا مجتبی جان... حتی اگه خود گوشی رو نتونی پس بگیری امیدوارم اطلاعات شخصیت محفوظ بمونه... نگران نباش و توکلت فقط به خدا باشه...
دلداری الکی نمیدم بهت اما بازم خوبه بلایی سرت نیاوردن.
چند هفته پیش فامیل 22 ساله من کنار خونشون وایساده بوده حوالی ونک و حتی یه جای شلوغ سر شب، گوشیشم تو جیبش ، 2 تا موتوری میگن بهش گوشیتو بده اینم میگه واسه چی؟ یارو قمه برمیداره شروع میکنه به زدنش با قمه میزنه روی آرنجش و به پاش جوری که خورد میشه گوشیش. سرو صدا که میکنه در میرن، همه دستاش و بازوش بخیه خورده گوشیشم داغون شده....
حالا آقایون هی رزمایش امنیت اخلاقی و اجتماعی بگذارن به چکمه مردم گیر بدن!
به نظر من به گوشیت Sms بده از یه خط دیگه (اگه نسوزوندیش) و بگو پولشو به یارو میدی یا اینکه از طریق یه دختری چیزی گولش بزن قرار بذاره یا ...
یارو با فایلهات کاری نمیکنه چون گند خودش در میاد قبل از هر چیز.
به هر حال من خیلیها رو دیدم که پیدا کردن گوشیشونو هم از طریق مخابرات هم گول زدن یارو... حالا چرا نمیگی چجوری زدن؟
Last edited by higrade61; 15-11-2008 at 10:45. دليل: اضافه
هرکی هست باید پیدا بشه میگم ای دی هیچ کدوم از بچه هارو تو ان گیج خودت داری اگه یهو یارو به وب وصل شد و بچه ها ایدیت رو دیدن بگو با خبرت کنن واز یارو اطلا عات بیارن...هرچند که اصلا از ان گیج حالیش نمیشه......
تازه ببین نزر کن دعا کن تو اینجور مواقع فقط ادم دامن خدا رو داره که بهش دست بزنه.........
توکل کن به ائمه...
منم چند ماه پیش گوشیه E51 رو سه روز نمیشد خریده بودم که با تهدید چاقو ازم دزدیدن. خوشبختانه چیزی روش نداشتم اما خوب بدجوری شوک شده بودم تا چند هفته شبا که از خونه میرفتم بیرون همش احساس میکردم کسی پشت سرم راه میره. خلاصه ضرر مالی به کنار روحیه آدم به گند کشیده میشه مخصوصا که وقتی مراجعه میکنی به کلانتری و اونا تحویلت نمیگیرن. رفته بودم کلانتری تحقیرمم میکردن میگفتن مرتیکه با این هیکلت نتونستی از پس دو تا معتاد بر بیایی! پلیس ایران زورش فقط به دختر پسرای جوون میرسه وگرنه تا حالا کسی شنیده تو کشورای دوروبر ایران اینجوری دزدی کنن اونم بدون اینکه مشکلی براشون پیش بیاد؟!
حالا اگه یه توضیحی هم بدی بد نیست که چطوری زدنش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)