تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 64

نام تاپيک: What is a quick way to learn English

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب من دامنه لغاتم خوبه و ترجمه هم می کنم.. اما از لحا نوشتار و لیستینیگ کاری نکرده ام. شما چه پیشنهادی دارید. سی ان ان هم گوش میدم.
    reading ات رو تقویت کن ... از طریق همین اینترنت ، روزی یه ساعت خبر بخون ... در هر زمینه ای که مورد علاقه اته ... ورزش - سینما - ...

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض روش جدید یادگیری

روش آموزشي Effortless English
    روش آموزشي effortless english با تكيه بر بهترين تحقيقات انجام شده در دنيا توسط متخصصين اين رشته Dr. Stephen Krashen, Dr. James Asher, Dr. J. Marvin Brown, Dr. Ashley Hastings, Dr. Brenda Murphy, David Long and Blaine Ray بنيان نهاده شده است.تحقيقات انجام شده كاملا واضح و روشن هستند.دانشجوياني كه از اين روش استفاده كرده اند در صحبت كردن انگليسي بسيار بهتر از كساني هستند كه از كتاب هاي راهنما و گرامر معمولي استفاده كرده بودند.در هر كشوري و در هر شرايطي كه اين روش بكار گرفته شده ، دانش آموختگان اين روش برتر از كساني بودند كه از روش هاي قديمي استفاده مي كردند.
    مزاياي استفاده از اين روش:
    1- راه باور نكردني براي يادگيري لغات و گرامر بدون مطالعه ، تنها با گوش دادن و جواب دادن به داستان هايي تحت عنوان mini-stories ، در اين حالت شما نياز نداريد چيزي را حفظ كنيد .
    2- توسط اين روش بصورت عميق مطالب در ذهن شما باقي مي ماند يعني ديگر براي صحبت كردن نيازي به فكر كردن و پيدا كردن و پيدا كردن كلمات براي بيان كردن منظور خود نداريد ، بلكه كلمات خود به خود به زبان شما جاري خواهند شد.
    3- موضوعات گنجانده شده در اين روش مقالات واقعي و جذاب بوده و جذابيت روش را بسيار بالا مي برد.
    4-در اين روش شما گرامر را بطور طبيعي ياد مي گيريد ،همانند كودكان كه سير يادگيري زبان را بصورت طبيعي طي مي كنند ، يعني نيازي به مطالعه كتب گرامري نداريد .
    5- سرعت يادگيري در اين روش از روش هاي ديگر بيشتر است.(تا 4 برابر بيشتر)
    6- با اين روش نمره listening و speaking خود را در امتحان TOEFL IBT تا 40% افزايش دهيد.

جلد اول:
    گرامر براي مبتديان
    گرامر عامل كليدي براي صحبت كردن سريع نيست.بهترين يادگيرندگان زبان انگليسي كودكان هستند ، شايد بپرسيد چرا؟بدليل اينكه آنها گرامر را نمي خوانند و آن را با استفاده از كتاب ياد نمي گيرند.آنها از قواعد effortless english استفاده مي كنند.اين روش بسيا بسيار قدرتمند است.
    شما با استفاده از اين روش تلفظ لغات را همانند انگليسي زبانان ياد خواهيد گرفت.معاني لغات را سريع و آسان ياد خواهيد گرفت و گرامر بصورت اتوماتيك ملكه ذهن شما خواهد شد.شما اگر مانند اكثر زبان آموزان در حين صحبت كردن و يا گوش دادن بخواهيد معاني لغات را يك به يك به ياد آورده و معني كل جمله را اينگونه درك كنيد ، در صحبت كردن و يا گوش دادن بسيلر كند عمل خواهيد كرد.ولي با استفاده از اين روش شما همانند زبان مادري خود ، به زبان انگليسي صحبت مي كنيد و جملات شنيده شده را مي فهميد ، يعني عكس العمل خودكار نشان مي دهيد و در نتيجه با آرامش كامل صحبت مب كنيد.
    درس هاي لغات :
    اين مجموعه به شما توسط فايل هاي صوتي لغات و عبارات را آموزش مي دهد.به اين صورت كه يكسري لغات را توضيح داده (بصورت صوتي)و شما توسط گوش دادن مكرر آنها را فرا مي گيريد.شما مي توانيد اين درس ها را با استفاده از كامپيوتر ، دستگاه VCD player خانگي يا MP3 player استفاده كنيد.
    درس هاي پرسش و پاسخ mini-stories:
    اين درس ها از فايل هاي صوتي تشكيل شده اند كه در آنها داستاني مقاله يه موضوعي شرح داده ميشود و در آن از شما پرشهايي مي شو كه بايد با توجه به موضو به آنها پاسخ دهيد.اين درس ها نيز باعث قرار دادن شما در رون طبيعي يادگيري مي شوند و به شما كمك ميكنند سرعت خود را در درك مطلب و پاسخ دادن به سوالات طرح شده بالا ببريد.
    درس هاي نكات داستان ها:
    در اين درس ها شما گرامر را ياد خواهيد گرفت آما بدون مطالعه قواعد دستوري و كتب گرامر. شما گرامر را در سير طبيعي آن و همانند يك انگليسي زبان خواهيد آموخت.
    مقالا ت صوتي(audio article):
    اين درس ها نيز شامل موضوعات جذابي هستند و با تكرار در گوش دادن آنها قدرت listening و speaking خود را بالا ببريد.

جلد 2:
    flow english :در س هاي سطح متوسط
    در درس هاي اين جلد تمر كز بر يادگيري زمان هاي گذشته و اصطلاحات (idioms) مي باشد.كه اين ها علاوه بر موارد ذكر شده در در جلد 1 مي باشد.
    در سهاي اين جلد مكمل جلد 1 است .
    جلد 3:
    درس هاي انگليسي موفقيت در تجارت(success business) سطح پسشرفته
    اين درس ها همانند درس هاي تجاري كسل كننده معمولي نيستند.با اين درسها شما مي آموزيد كه چگونه حرفه خود را بهبود داده و چگونه يك تجارت موفق ايجاد كنيد و چگونه پول خود را پس انداز كنيد.در اين جلد 8 درس شامل موضوعات مرتبط با موفقيت در تجارت امده است.
    (توجه كنيد كه مطالب آمده در اين جلد نيز مانند 2 جلد قبلي براي درك مطلب(listening) و speaking مي باشد.البته موضوعات متنوع انتخاب شده تا جذابيت يادگيري بيشتر شود و درحين يادگيري زبان با موضوعات ديگر نيز آشنا شوند.
    جلد 4:
    درس هاي تصويري پيشرفته
    در اين درس ها كه تصويري هستند نحوه تلفظ توسط انگليسي زبانان آموزش داده مي شود.در اين فيلم ها از فيلم هاي سينمايي استفاده شده كه به جذابيت روش افزوده شده است.
    فيلم هاي اين مجموعه عبارتند از:
    Lesson 1: Structural Action
    Lesson 2: Neutral Vowels
    Lesson 3: Consonant Action
    Lesson 4: More Consonant Action
    Lesson 5: Connected Speech
    Lesson 6: Intonation & Rhythms
    Lesson 7: Practice Scenes
    Lesson 8: More Practice Scenes

توجه کنید که امروزه قدرت درک مطلب و Listening و صحبت کردن یا Speaking بسیار مهم بوده و دراکثر ها موارد تسلط فرد بر زبان انگلیسی را با توجه به این دو مهارت کلیدی می سنجند.
    مدت زمان تخمینی برای تمام کردن این مجموعه 6 ماه بوده که با توجه به سرعت و پشتکار فردی بیشتر یا کمتر میشود.
    نکته مهم:هیچ چیزی بدون زحمت بدست نمی آید.

موفق و پیروز باشید.

4. این کاربر از obtobt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض لینک دانلود درس اول

سلام
    لینک دانلود درس اول مجموعه رو براتون گذاشتم.امیدوارم مفید باشه.
    اینجوری کیفیت مجموعه دستتون میاد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    حجم فایل:45 مگابایت

6. این کاربر از obtobt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض میشه همشو بزارید همه 4 درسو ممنون کسی انگلیسی بلد نباشه راحت یاد میگیره فیلمم میشه فهمید

سلام
    لینک دانلود درس اول مجموعه رو براتون گذاشتم.امیدوارم مفید باشه.
    اینجوری کیفیت مجموعه دستتون میاد.
    کد:
    کد:
    حجم فایل:45 مگابایت
    میشه همشو بزارید همه 4 درسو ممنون کسی انگلیسی بلد نباشه راحت یاد میگیره فیلمم میشه فهمید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

میشه همشو بزارید همه 4 درسو ممنون کسی انگلیسی بلد نباشه راحت یاد میگیره فیلمم میشه فهمید
    سلام دوست عزیز
    والا همشو که نمیتونم بزارم 10 تا سی دی هست.اگه اطلاعات بیشتر می خواهید پی ام بدین.

ضمنا فیلم نداره که؟فقط صوت هست و برای استفاده این مجموعه شما باید پیش زمینه توی انگلیسی داشته باشید.برای کسانی توصیه میشه که شدیدا علاقه دارن listening & speaking خودشون رو تقویت کنند.
    موفق باشید.

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

سلام دوستان
    من دنبال روش خاصي نمي گردم چون اونقدر پشكار ندارم كه تا تهش برم
    فقط اگه ميشه يه اموزشگاه خوب به من معرفي كنيد
    كه هم سرعتش(حد اكثر 3 سال تموم شه) خوب باشه هم كيفيتش
    چون الان شديدا دنبالش هستم
    لطفا كمك كنيد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض باشه بزار 10 سی دی رو من دانلود میکنم منتظرم

سلام دوست عزیز
    والا همشو که نمیتونم بزارم 10 تا سی دی هست.اگه اطلاعات بیشتر می خواهید پی ام بدین.

ضمنا فیلم نداره که؟فقط صوت هست و برای استفاده این مجموعه شما باید پیش زمینه توی انگلیسی داشته باشید.برای کسانی توصیه میشه که شدیدا علاقه دارن listening & speaking خودشون رو تقویت کنند.
    موفق باشید.
    باشه بزار 10 سی دی رو من دانلود میکنم منتظرم

داره خودمونی میشه panez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    سرزمين عشق

پيش فرض

اول باید دید شما زبان انگلیسی رو برای چی میخواهید !
    برای امتحانات تافل و ... و یا مکالمه در خارج از کشور و یا فهم در مطالب روزمره وب و فیلم و موسیقی و ... ؟
    به نظر من بهترین کار میتونه تمرین زیاد و تقویت شنوایی باشه ! انگلیسی اگه با علاقه باشه زود میشه یاد گرفت ! ولی با علاقه نه اجبار و بی میلی ...
    شما سعی کنید انگلیسی رو مانند یک انگلیسی زبان یاد بگیرید ! اکثر ایرانیانی که در کشور های خارجی زندگی میکنند این رو گوشزد میکنند ! چون با اینکار شما لازم نیست توی ذهن خود یک کلمه رو در هنگام مکالمه حداقل دو بار ترجمه کنید !
    سعی کنید معنی همه چیز رو برای خودتون با خداقل اطلاعات زبانتون انالیز کنید ! که هم اون کلمه در یادتون میمونه و هم مکالمه و سرعت انالیز شما میره بالا که نقش مهمی تو یادگیری داره !

این مجموعه توی فروشگاه پی سی ورلدد هم به فروش میرسه ! مجموعه ی خوبی باید باشه ! ببینید !
    سلام اين مجموعه بالا كه توي فروشگاه هست ميخواستم بدونم بايد حتما دي وي دي رايتر داشته باشيم سي ديش نيست

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام . چه تاپیکه خوبیه ...

ببینید من 2 تا سوال داشتم :

speaking: بهترین تمرین یادگیریه این مورد چیه ؟

listening: بهترین تمرین یادگیریه این مورد چیه ؟

منظورم اینه که وقتی یه نفر بخواد رانندگی یاد بگیره باید یه دوره کلاس بره و دوره ی تئوری بگذرونه و بهش کلی نکته میگن و غیره ولی اینا کافی نیست و تا وقتی آدم پشت فرمون نشینه هیچی یاد نمیگیره ... منم میخوام مصداقش رو تو این دومورد پیدا کنم ... ممکنه که speaking یا listening تمارینه زیادی داشته باشند ولی من فقط اون تمرینه کلیدی ( یعنی نشستن پشت فرمون رو ) میخوام ... نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا نه .....

من علاقه ام برای یادگیریه زبان خیلی خیلی خیلی زیاده برای همین هم دنباله یه راهه مناسب میگردم تا وقتم تلف نشه و به نتیجه ی مطلوب برسم ....

هدفم از یادگیری انگلیسی : یکی از دوستام 7 سال هلند بود ... خیلی راحت صحبت میکرد و حرفارو می فهمید و روزنامه هم میخوند ولی گرامر بلد نبود گفتم چرا بلد نیستی گفت که چطور تو دستور زبان فارسی بلد نیستی ولی هم حرف میزنی هم میخونی هم میفهمی هم کلی کارای دیگه میکنی ... حالا اینو گفتم تا منظورمو برسونم منم هدفم همینه که مثه یه آدمه معمولی انگلیسی زبان ( مصداقش یه فرد فارسی زبان معمولی ) بتونم حرف بزنم و بفهمم و .... همین ...

به نظر من طی تحقیقاتی که داشتم مهم ترین عوامل در یادگیریه زبان : اول listening هستش بعد speaking ...

کلا روش هایی که خیلی وقت پیش امتحان کردم اینا بودند :

1- یه دوره نصرت گوش میدادم ... گذاشتم کنار

2-برنامه ی آموزشی tell me more رو یه ذره رفتم ...

3-یه مدت لغت با جعبه لایتنر رفتم جلو ....

4-یه مدت هرچی میخواستم بگم اول تو ذهنم انگلیسی می گفتم ( این مورد سرعت پردازش لغات در ذهنمو بالا برد و باعث شد سریع جمله بسازمو فکر نکنم )

5-فیلم انگلیسی خیلی دیدم ...

6-یه مدت تو چت روم های انگلیسی چت میکردم ( اینم خیلی خوب بود )

7-همه ی این موارد جسته و گریخته تا حدودی زبانم رو قوی کردند ولی دیگه الان میخوام یه روش حرفه ای رو پیش بگیرم ...

از شما هایی که زبانتون خیلی قوی هستش تقاضا میکنم اگه میشه به همین ترتیب تجربیاتشون رو بنویسن شاید که نه حتما کمکمون میکنه ...

با تشکر
    Last edited by brain; 19-12-2008 at 12:28.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما اغلب در گذشته دنبال خودآموزی بوده و از اونجا که خودت هم گفتی "نمیخوای وقتت تلف بشه" بهتره بری کلاس ... الان کلاس های مخصوص مکالمه هم وجود داره ...

اون دوست شما ، در "محیط" حضور داشته که طبیعتا بسیار نیرو/انگیزش/شرایطِ قوی و مناسبیه برای یادگیری ... و البته حالت خاص و نادریه که معمولا پیش نمیاد واسه ماها ...

مقایسه یادگیری زبان و رانندگی ، چندان دقیق نیست ... مصداقش هم اینه که الان هرکسی رانندگی بلنده یا می تونه راحت یاد بگیره و موارد برعکسش انگشت شمارند ، در مقابل زبان رو هیچکس بلد نیست یا به سختی یاد می گیره و موارد برعکسش انگشت شمارند !! .. یادگیری زبان رو به نظرم میشه با یادگیری هنر مقایسه کرد ... اگر در محیط نباشی (مثل اون دوستت) شدیدا ذوقیه ...

14. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •