تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: مشكل در مادر برد Asus M3A32-MVP DELUXE

داره خودمونی میشه omid emamhadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زير پادري P30World

پيش فرض

سلام واقعا ممنون كه راهنمايي ام كرديد.ولي اگر برات امكان داره ميتوني يك مدل رم برام پيشنهاد كني؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توش بخش مشاوره از دوستان بخوا که راهنماییت کنن ولی اگر بره خودت میخوای بخاطر این مسئله که بنظر من داری اشتباه میکنی .

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زير پادري P30World

پيش فرض

سلام.ممنون ازت كه راهنمايي ام كردي.اميدوارم اين تاپيك براي كساني كه مشكل مشابه من رو دارند مورد استفاده قرار بگيره.

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب حالا مشکل کار شما

بزار اول بک نکته رو برات بگم

من مادربردهای amd زیادی رو تو سایتهای سازنده وحتی سایت فروش انلاین دیدم و برای مثال مادریردهای جدید ونسبتا جدید مثل مادربرد شما .این مادربردها اکثرا از 4 گیگ رمddr2 پشتیبانی می کنند ولی نکته مهم که وجود داره ودلیل مشکل شما هم هست این است که در قسمت امکانات مادر می نوبسند پشتیبانی از 4 گیگ رم ddr2 667 , 800 v ddr 400و بعد در پرانتز می نویسند:

DDR2 1066 only support for AM2+CPUi

و این به این معناست که رم با باس 1066 فقط با cpuهای سه هسته و جهار هسته (ه AM2+ه)قابل استفاده است در حالی که cpu شما 6000(هAM2ه)هست وشما نمی تونید بیشتر از باس 800 استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زير پادري P30World

پيش فرض

سلام.دوست عزیز در اول تاپیک که مشکل من چیز دیگه ای بود که برطرف شد و من اون موقع 6000 داشتم ولی بعدا ارتقا دادم به چهار هسته ای9850.که در عکس اول بایوس در صفحات قبل معلومه.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زير پادري P30World

پيش فرض

با سلام.تنظیمات رم من الان در حالت باس 800 هست.
    ولی نمیدونم درست داره کار میکنه؟

یه سوالی که دارم اینه که آیا تایمینگها باید برای هردوقسمت که مشخص شده باید تنظیم بشه یا نه همون اولی کافیه؟چون در قسمت دومی هم تایمینگ رو میشه تنظیم کرد.
    Last edited by omid emamhadi; 28-11-2008 at 19:48.

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اين مشكل با رم هائي كه از حالت epp پشتيباني ميكنن با چيپ هاي اينتل و amd پيش مياد . قابليت epp براي چيپست هاي nvidia ميباشد . يا بايد رم رو عوض كنيد با رمي كه epp نداشته باشه يا با باس 800 كار كنيد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdy.delshekaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اين مشكل با رم هائي كه از حالت epp پشتيباني ميكنن با چيپ هاي اينتل و amd پيش مياد . قابليت epp براي چيپست هاي nvidia ميباشد . يا بايد رم رو عوض كنيد با رمي كه epp نداشته باشه يا با باس 800 كار كنيد .
    ميشه درمورد اين epp كمي توضيح بدي چيه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زير پادري P30World

پيش فرض

EPP يعني محافظت از تغيير ولتاژ(Enhanced Performance Profiles )(برای اوركلاكینگ راحت در مادربورد‌های مبتنی بر چیپ‌ست‌های پیشرفته Nvidia، ).براي اطلاعات بيشتر بايد از بزرگاني كه ميدونند سوال كنيم.ولي بگم كه ميدونم مشكل از رم.رم G.skill ميدونم كه بايد EPP نداشته باشه ولي هنوز پيدا نكردم

به انگليسي:
    Enhanced Performance Profiles (EPP) is a memory technology for PC's developed by NVIDIA (and various memory companies) and is primarily designed to make overclocking easier. It is a feature of the nForce 5, nForce 6 and nForce 7 chipsets. Corsair, along with NVIDIA, were the primary parties in developing the specification.

EPP is mostly available only for DDR2 memory modules. It requires support of both the motherboard and the memory module. It uses unused space on the SPD. EPP handles many factors, including memory timings to potentially improve performance. Data can be used by the motherboard's BIOS to automatically configure the system. EPP can handle clock speed, CAS latency, tRCD, tRP, tRAS, memory voltage, and command rate. In addition, a fully enhanced profile will be able to handle drive strengths, fine delays, setup times, write recover time, and tRC. It can also enable the user to overclock the computer's CPU and memory at the same time.

NVIDIA's name for EPP memory that has been qualified for performance and stability is "SLi-ready memory".

"SLi-ready-memory" has nothing to do with SLi Video. There has been some confusion about this due in part to nVidia branding EPP as it has. You can enable EPP/Sli Memory features while running a single video card system, and likewise can run an SLi video configuration without running EPP/SLi memory.

Last edited by omid emamhadi; 15-12-2008 at 09:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14 کمک

من میخواستم بدانم ایا cpu های core 2 duo یا core 2 quad که 45nm هستند به مادربورد p5ld2 se که سوکت 65nm دارد میخود یا نه ایا با اپگرید کردن بیوس میتوان این کار را کرد یا نه ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •