ضمنا" یادم رفت بپرسم paranoid android عزیز این ویدئوهای آموزشی N+ کمپانی Learnkey و یا CBT Nuggets v رو از کجا باید تهیه کرد؟باید دانودشون کرد یا نه سی دی اینها موجوده؟؟؟
ضمنا" یادم رفت بپرسم paranoid android عزیز این ویدئوهای آموزشی N+ کمپانی Learnkey و یا CBT Nuggets v رو از کجا باید تهیه کرد؟باید دانودشون کرد یا نه سی دی اینها موجوده؟؟؟
میتونی دانلود کنی مثلا از Torrent یا P2P یا جاهای دیگه. من فعلا لینک دانلود خاصی ندارم هر موقع چیزی پیدا کردم اینجا قرار میدم.
از این سایت هم میتونی خریداری کنی:
irshopman{dot}com/learning
یا اینجا:
learnguide.net
سایت بالا رو مجبور شدم اونجوری بنویسم هر طوری کردم فروم نوشته رو فیل تر می کرد!
Last edited by paranoid_android; 04-11-2008 at 12:21.
سلام دوست عزیز من تو سوئد زندگی میکنم و اینجا نه کسی رو دیدم که دوره MCSE رو گذرونده باشه و نه جایی رو دیدم که بصورت رسمی این دوره رو برگذار کنه (البته من ندیدم) ولی حتما اگر هم باشه اینقدر محدوده که به گوش من که کارم کامپیوتره نرسیده.
اینجا بیشتر دوره های سیسکو هستش . من خودم به مدت یک هفته در دانشگاه روستوک آلمان بودم که یکی از پایگاههای سیسکو تو اروپاست و چیزهایی که من اونجا دیدم فکر نمیکنم هیچ جایی پیدا بشه چون واقعا استانداردهای بالایی داره در زمینه آموزش. من شنیدم که سیسکو توی ایران هم کلاس داره اگر سطح آموزشیش مثل خود سیسکو باشه که حرف نداره و اصلا راجع بهش فکر نکنو حتما برو اونجا. خود سیسکو بصورت distance هم دوره هاشو برگزار میکنه ولی بخاطر اینکه داستان شبکه در عمل بهت نتیجه میده توصیه میکنم که distance رو شرکت کنی. البته من فکر نمیکنم که سیسکو این دوره ها رو برای همه آزاد کرده باشه و فقط کسایی می تونند توش شرکت کنند که دانشگاه یا سازمانشون با اونا exchange داشته باشه البته این موضوع برای شرایط مجانیشه.
اگه میخوای یه روز تو اروپا زندگی کنی یه خط قرمز دوره مایکروسافت باید بکشی چون اروپاییها دشمنی شدید با مایکروسافت بنابر دلایلی که حتما میدونی دارند. البته اینم بهت بگه که اروپاییها هنوزم که هنوزه خودشون میدونند بدون مایکروسافت کارشون لنگه.
راستی یادم رفت تو پست قبلی این نکته رو بگم ببنید دوستان من خودم از طرفدارهای پروپاقرص مایکروسافتم ولی مایکروسافت اسمی که داره در مورد شبکه نیست و واقعا مدرک mcse اصلا توی دنیای علم به حساب نمیادولی از اونور سیسکو کارش اینه تخصصش همینه.
سیسکو دارای design و تجهیزات خودشه که نشون میده چیزی که داره یاد میده رو خودش ساخته و یاد گرفته.
ببینید من تمام تجهیزات کامپیوترم مثل نوت بوک پرینتر و پاکت پی سی و.... اچ پی است ولی پارسال من یک مانیتور سونی خریدم چرا؟؟ چون اچ پی کارش ساخت صفحه نمایش نیست و مطمئنا سونی که سالهاست داره این کارو میکنه انتخاب بهتریه این مثال رو زدم که زیاد دلتو به mcse خوش نکنی چون من فکر میکنم (با احترام به نظرات دیگران) با گذاراندن دوره های mcse تو یک تکنسین خیلی خیلی آماتور شبکه میشی نه یه متخصص.
توی دانشگاههای اروپا و یا آمریکا اکثرا course های مربوط به شبکه شون رو سیسکو برگزار میکنه و حتی امتحان میگره و نمرشونو به دانشگاه اعلام میکنه مثل همون پست قبلی که گفتم که رفته بودیم دانشگاه روستوک آلمان . ولی من تا حالا همچین چیزیو راجع به مایکروسافت نشنیدم.
من شنیدم که تو ایران میگن مدرک مهندسیه مایکروسافت و اصلا مایکروسافت این اجازه رو نداره که مدرک مهندسی به کسی بده به هیچ عنوان نمیتونه این کارو بکونه چون سیستم آموزش جهانی قبولش نمیکنه.
البته اینم بگم که سوتفاهم نشه به هیچ وجه من مخالف mcse نیستم ولی باید بدونی که برای چی میخوای بری و میخوای چیکار بکنی .
ببخشید که من مطالبم رو تو سه تا پست جدا دادم حقیقتش همین الانم فکرام 1000 جاست .
mcse کلا بهت مدیریت شبکه تو ویندوز رو یاد میده ولی سیسکو configure کردن و install کردن تجهیزات شبکه(CCNA) که الیته شما با مدیریت اونم آشنا میشید.
من فکر نمیکنم تو دوره های mcse در مورد مدیریت سیستمهای شبکه مبتنی بر لینوکس چیزی بگند. مدیریت سرورها و شبکه های لینوکسی واقعا مشکله.
سلام و درود.
قطعا سیسکو و تکنولوژی اون در بالاترین سطح خودش قرار داره و هیچ کس منکر این نیست اما این رو هم در نظر داشته باشید هیچ یک از برنامه های آموزشی سیسکو در ایران قابل اجرا نیست و کسب مدارکش هم برای ایرانیا کاملا غیر ممکن شده در نتیجه تا زمانی وضع به این منوال باشه چاره ای نیست که به دنبال مدارک مایکروسافتی باشیم.
بند اول حرفاتون کاملا درسته. به هر حال آموزش های مایکروسافت در زمینه شبکه مبتنی بر یک سیستم عامل سرور خواهد بود و مایکروسافت سازنده سخت افزار های شبکه نیست و این طبیعیه که جایی در مباحثش برای سوئیچینگ و روتینگ و ... یا کانفیگ یه سوییچ و روتر نداشته باشه. در عوض نمیشه به هیچ وجه مفاهیم قدرتمندی که در دوره های MCSE مطرح میشه رو نادیده گرفت. این تصور به نظر من اشتباهه که مایکروسافت رو بر سیسکو یا بر عکس ارجح تر بدونیم چون داریم در مورد دو دنیای متفاوت صحبت می کنیم که بهترین حالت ترکیبی از تکنولوژی های هر دو خواهد بود. شما هیچ گاه شبکه ای رو پیدا نخواهید کرد که فاقد یک سرور با یک سیستم عامل سرور باشه و فقط از تعدادی سوییچ و روتر استفاده کنه. پس هیچ گاه نمیشه فقط به مفاهیم سوئیچینگ و روتینگ تکیه کرد و این وسط جای یه مدیر شبکه و کسی که سناریوی طراحی و پیاده سازی یه شبکه رو اجرا خواهد کرد کاملا به چشم میخوره. متخصص مایکروسافت نقش خودش رو داره، متخصص تجهیزات سیسکو و متخصص شبکه های لینوکسی هم نقش خودشون.
مسلمه که مایکروسافت هیچ وقت جایی برای مباحث لینوکس در سر فصل های خود نخواهید گنجاند و هیچ یک از دوره ها و مدارک لینوکسی هم در مورد محصولات مایکروسافت صحبت نخواهند کرد چون راهشون و سیاستشون کاملا جداست.
سلام دوست عزیز . من هم امیدوارم هر دو تو این راه موفق باشیم.
ولی این شبکه هم دنیای داره ها . این کتابه خیلی بدردم خورد . کسی که اینو ترجمه کرده واقعا زحمت کشیده براش . مطالب رو نمی پیچونه و معلومه خودش این کاره س .
البته کنار خوندن این کتاب شبا یه سرچی در مورد موضوع درسم تو گوگل می زنم. اغلب تصاویر آموزشی جالبی داره که تو یادگیری خیلی کمک می کنه .
باز هم از جناب paranoid_android تشکر میکنم.
همچنین از آقای aliyousef .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)