اول پست رو كه خوندم فكر كردم ... ولي آخر رو كه خوندم ...![]()
اول پست رو كه خوندم فكر كردم ... ولي آخر رو كه خوندم ...![]()
سلام
دوست عزیز ntlog جان، این چیزایی که گفتی من انجام بدم خیلی ساده اند بابا من همه اینها رو تا حالا کار کردم یعنی برنامه با php زیاد نوشتم ولی پروژه های خیلی بزرگ رو زیاد کار نکردم ، در واقع میخوام ترفندهای برنامه نویسی رو الآن یاد بگیرمولی در هر صورت از اینکه نظر دادی ممنونم .........
![]()
دوستان راستی یه چیز دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا حالا برنامه نویسی شیء گرا کار نکردم و اصلا هیچ اطلاعاتی راجع به اون ندارم، به نظر شماها واسه اینکه پروژه php بخوام بنویسم نیازی هست که برنامه نویسی شیء گرا کار کنم و یاد بگیرم![]()
شک نکن! 100% باید یاد بگیری!
بدون برنامه نویسی شیء گرا کار کردن روی پروژه های بزرگ آدمو پیر میکنه![]()
با سلام
شرکت آیروبی افتخار دارد تا شمارنده فارسی(کانتر) را به وبلاگ نویسان معرفی نماید!
تنها با یک کد و بدون ثبت نام شما می توانید آمار بازدیدهای وبلاگ ها را به صورت ساده و یا تکمیل شده نمایش دهید.!!!
چه خوب است که نمایش دهنده بازدیدها توسط سایت های ایرانی طراحی شده باشد.
مشاهده نمونه آمار :برای دریافت کد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
شرکت آیروبی افتخار دارد تا شمارنده فارسی(کانتر) را به وبلاگ نویسان معرفی نماید!
تنها با یک کد و بدون ثبت نام شما می توانید آمار بازدیدهای وبلاگ ها را به صورت ساده و یا تکمیل شده نمایش دهید.!!!
چه خوب است که نمایش دهنده بازدیدها توسط سایت های ایرانی طراحی شده باشد.
مشاهده نمونه آمار :برای دریافت کد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به شما پيشنهاد مي كنم يا يك فروم طراحي كنيد؟؟يه چيز شبيه به اين فروم البته براي شروع خيلي ساده باشه بعد كمكم كاملش كن
پروژه بعدي هم يه سيستم خريد كالا بنويس
پروژه هاي خوبيه ارزش فكر كردن رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)