با سلام
و ممنون از کمکتون می خواستم ازتون بپرسم این برنامه ای که نوشتین آیا با دلفی 6 که بانکش sql باشه مشکل داره یا نه ؟ 2 تا مشکل دارم اگه می تونید کمکم کنید
مشکل 1 - چون من هنگامی که از همین برنامه استفاده می کنم و اونو به جدول موجود دربانک خودم (sql) وصل می کنم موقع اجرا پیغامی می ده و برای این خط برنامه
a.Items.Add(inttostr(ADOQuery3ido.value));
خطا می گیره و اینم پیغام خطاش
[Error] Unit1.pas(82): There is no overloaded version of 'IntToStr' that can be called with these arguments
البته همون ابتدا هم که f9 رو برای اجرا می زنم پیغام زیر رو میده
Field form1.adoquery3name does not have a corresponding component . remove the declaration? Yes no
که با زدن دکمه no دوباره پیغامی به همین صورت با form1.adoquery3ido می یاد و با زدن دکمه no دوباره پیغامی به همین صورت با form1.adoquery3familly می یاد و با زدن دکمه no پیغام error بالا می یاد
مشکل 2 - ( البته برنامتون با بانک خودتون درست جواب می ده و همچنین من یک بانک در sql با نام table1 ساختم و فیلدهاش رو همون id,name,family,tel گذاشتم و جواب داد ولی به جدول دیگری که نامش ttclock هست متصل که می کنم اسم فیلد کد اون idoهست و با همون adoquery1 شما استفاده کردم و فقط ارتباطadoconnectionرو به sqlوصل کردم و ارتباط adoquery1 رو هم به (در قسمت sql می نویسم select * from ttclock و می رم و active شو true کنم که پیغام می ده که
Adoquery1:field ‘id’ not found
می خواستم ببینم مشکلش چیه ؟ ممنون ) ) (البته اینو بگم که ارتباطاتم رو تا جایی که می دونم درست انجام می دم )