تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: کمک فوری برای خرید سیستم تا سقف 1 میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بلاخره جمع کردی حالا بنویس چی گرفتی عزیز؟
    مشخصات کامل

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ما که برای مادربرد قیمت تعیین نکردیم فقط گفتیم یه وقت مادربردی که می خریم خراب نشه و مادربرد خوبی باشه همچنین مادربرد هیی که دوتا کارت گرافیکی می خورند ارزش خرید داره مثلا من اگه یکی دو سال دیگه یه کارت گرافیکی کنار کارت قبلی بندازم مشکلی پیش نمیآد در ضمن تا 250 همین مادربرد P5Qdeluxe خوبه ارزش داره و خریدن مادربرد بالای 220 تومن ارززش رو داره؟ همچنین اورکلاک رو برای کاربرد می خوام نه برای رکورد زنی!!!
    من سه تا مادربرد می نویسم ، شما استخاره () کن ببین کدوم به کارت میخوره . هر سه تا عالی هستن.

1) ASUS MAXIMUS FORMULA قیمت : 250 تومن. مشخصاتش رو تو لینک پایین ببین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2) MSI P45 Platinum قیمت : 240 تومن. مشخصات در لینک پایین :
    کد:
    3) ASUS P5Q DELUXE قیمت : 210 تومن. مشخصات:
    کد:

3. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خواستم نظرتون رو در مورد مادر برد asus P5Q برای سیستم زیر بدونم:
    CPU:Q6600
    VGA:4870
    RAM:Patriot - Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB)
    در ضمن این رم چطوره و چرا این رم ارزون است 100 تومن
    معضرت می خوام اگه دیر شدdial up هستیم دیگه درک کنید (قابل توجه ADSL دارها)
    اول:این رم رو خودمم دارم,از یه مغز علم و کامپییوتر پرسیدم که اگه نصف چیزایی که اوون میدونه ر ا اگر ما داشتیم ناسا ما را می دزدید(قصد بی احترامی ندارم).این رم یکی از بهترین رم های patriot هست که در زمان بسیار خوب 12-5-5-5 (cl5) کار میکنه و برای شما چیزی کم نمی گزارد.در ضمن این رم 32/64 Bit هم هست.
    ولی اگر قصد اور دارید(چون با افزایش FSB همواره فرکانس رم بالا میرود)به شما توصیه میشود که از رمهای Crusial که زمان تاخیز پایینی دارند cl4 و قدرت اور بالایی دارند استفاده کنید که تا فرکانس 1000.1100 بالا میروند.این رم ها معمولا هیتسینگ جالب و تقریبا بزرگی دارند.یا این که از رمهای فرکانس بالا و زمان تاخییر پایین cl5 , و یا cl4 استفاده کنید.
    2.در مورد main هم همان گونه که گفتم اختلاف کارایی بین چیپست های مختلف p35 x38 x48 محسوس نیست,ولی در مورد اور می توان جور دیگر تصمیم گرفت.ولی اگر نمی خواهید تا حد مرگ اور کنید(که در این صورت خیلی بهتر است و عمر cpu به فنا نمیرود)
    هزینه ی کمتری را به Main اختصاص دهید.Asus p5q یک گزینه مناسب است. همچنین مادربوردهای Biostar (که توانایی بسیار خوبی در اور دارند) p45 ان, یک گزینه مناسب است.
    من برای q6600 مادربورد (MSI p35 Platinum) و رم (PNY PC2-8500) که در یکی از مجلات به ان اشاره شده را پیشنهاد می کنم که بسیار مناسب است.
    درضمن برای جلو گیری از این درد سرها می توانی از CPU های X2,X3,X4 نسخه BlackEdition که دارای قیمت بسیار مناسب و Multiplier باز هستند و دیگر نمی خواهد نگران رم و مادربورد بسار توانا باشید.
    بهتر است هزینه را بیشتر به گرافیک ومانیتور و رم و CPU مناسب اختصاص دهید.

در مورد گرافیک و کراس فایر هم شما می توانید هم حالا هم بعدها به مادربورد فکر کنید و شرایط لازم را داشته باشید.
    توصیه می شود پست تحلیل کامل , قسمت گرافیک و مانیتور و CrossFire را دوباره به دقت بخوانید.

هر مشکل و دلیلی خواستی مطرح کن. :o

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •