تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا شما با پخش مجدد سريالهاي قدريمي موافقيد؟

راي دهنده
27. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

15 55.56%
  • خير

12 44.44%
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: نظر شما درباره پخش مجدد سريالهاي قديمي از تلويزيون چيست؟

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

كاشكي دوباره خط قرمز رو پخش كنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیدین این سریالها و بازیگرای جوونش که الان پا به سن گذاشتن خیلی جالبه ..کاش سلطان و شبان یا سربداران رو هم نشون میدادن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

مخالفم. این کار باعث می شه که ساعات پخش پر بشه و شبکه ها هیچ تلاشی برای بالا بردن کمی و کیفی برنامه هاشون نکنن. اگر تلویزیون خصوصی و رقابتی می داشتیم این مسائل پیش نمی یومد.
    تو خونواده هایه فقیر, برادر کوچکتر, کهنه کرده برادر بزرگتر رو می پوشه. ولی اگه شرایط خونواده خوب باشه, هرکی واسه خودش و به سلیقه خودش لباس داره. همه جایه دنیا هم, وقتی کسی بخواد یه سریاله قدیمی رو ببینه, با یه تلفن مجموعه کامل سریال رو می گیره, نیازی هم نیست دوباره تو کل کشور پخش بشه. ( خدا به دادمون برسه اگه دوباره نرگس رو پخش کنن)

4. این کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مخالفم. این کار باعث می شه که ساعات پخش پر بشه و شبکه ها هیچ تلاشی برای بالا بردن کمی و کیفی برنامه هاشون نکنن. اگر تلویزیون خصوصی و رقابتی می داشتیم این مسائل پیش نمی یومد.
    تو خونواده هایه فقیر, برادر کوچکتر, کهنه کرده برادر بزرگتر رو می پوشه. ولی اگه شرایط خونواده خوب باشه, هرکی واسه خودش و به سلیقه خودش لباس داره. همه جایه دنیا هم, وقتی کسی بخواد یه سریاله قدیمی رو ببینه, با یه تلفن مجموعه کامل سریال رو می گیره, نیازی هم نیست دوباره تو کل کشور پخش بشه. ( خدا به دادمون برسه اگه دوباره نرگس رو پخش کنن)
    اين كه آدم سريالهاي قديمي مورد علاقه‌اش رو خودش بخره هم فكر خوبيه. با اين كار موافقم.
    مشكل فقط يك ساعتي كه سريال قديمي رو نشون ميدن كه نيست! خوب براي اون 23 ساعت ديگش هم برنامه‌هاي با كيفيت و درست و حسابي كه پخش نمي‌كنن.
    كلاً مگه چه قدر از برنامه‌هاي يك شبكه از صدا و سيما خوبه و به دردتون مي‌خوره؟
    من خودم روزانه حداكثر بين 1 تا 2 ساعت اونم از روي بيكاري تلويزيون نگاه مي‌كنم. در صورتي كه تلويزيون 8 تا كانال داره و اگه هر شبكه هر روز 15 ساعت هم برنامه پخش كنند ميشه 120 ساعت. 2 ساعت از 120 ساعت يعني اوج بدبختي و فضاحت!

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

درسته که دیدن سریال های قدیمی آدمو به یاد گذشته ها و یه جورایی یه حس خوبی به آدم میده ولی فکرشو بکنین هر روز بخواین دوباره مثلا همین سریال خط قرمزی که دوستمون گفت رو ببینید!!
    سینمای ایران در حال پیشرفته اونم خیلی سریع!!
    اینو می گم چون اگه دوباره اون سریال محبوب خط قرمزو ببینید حالتون بهم می خوره!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سینمای ایران در حال پیشرفته اونم خیلی سریع!!
    اینو می گم چون اگه دوباره اون سریال محبوب خط قرمزو ببینید حالتون بهم می خوره!!!

اينو جدي گفتيد يا قصد مزاح داشتيد؟
    اينكه آدم از فيلمهاي چند سال پيش بدش بياد دليل نميشه كه سينماي ايران داره پيشرفت مي‌كنه.
    چه بساد يدن فيلمهاي حال حاضر در چند سال بعد حال به هم زن تر باشه!!! (كه هست!)

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اين كه آدم سريالهاي قديمي مورد علاقه‌اش رو خودش بخره هم فكر خوبيه. با اين كار موافقم.
    مشكل فقط يك ساعتي كه سريال قديمي رو نشون ميدن كه نيست! خوب براي اون 23 ساعت ديگش هم برنامه‌هاي با كيفيت و درست و حسابي كه پخش نمي‌كنن.
    كلاً مگه چه قدر از برنامه‌هاي يك شبكه از صدا و سيما خوبه و به دردتون مي‌خوره؟
    من خودم روزانه حداكثر بين 1 تا 2 ساعت اونم از روي بيكاري تلويزيون نگاه مي‌كنم. در صورتي كه تلويزيون 8 تا كانال داره و اگه هر شبكه هر روز 15 ساعت هم برنامه پخش كنند ميشه 120 ساعت. 2 ساعت از 120 ساعت يعني اوج بدبختي و فضاحت!
    حرفت 100% تائید میشه.
    به نظر من به جای گذاشتن سریال قدیمی بشینند چندتا مستند حیات وحش بذارند تا حداقل ادم چیزی یاد بگیره!
    وضع تلویزیون ایران خرابه من اگه ماهواره تو خونه نبود اصلا تلویزیون را جز برای ساعاتی روشن نمیکردم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حرفت 100% تائید میشه.
    به نظر من به جای گذاشتن سریال قدیمی بشینند چندتا مستند حیات وحش بذارند تا حداقل ادم چیزی یاد بگیره!
    وضع تلویزیون ایران خرابه من اگه ماهواره تو خونه نبود اصلا تلویزیون را جز برای ساعاتی روشن نمیکردم!
    باز شما خوبه ماهواره داريد.
    ما بدبختها كه ماهواره نداريم چه كار كنيم.
    براي ديدن يك مسابقه فوتبال بايد منتظر باشيم ببينيم صدا و سيما عشقش مي‌كشه بذاره يا نه؟ اونم با گزارش جالب دوستان عزيز گزارشگر كه آدم رو از ديدن بازي منصرف مي‌كنند!
    Last edited by Brave Hearts; 08-09-2008 at 10:31.

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

چه بساد يدن فيلمهاي حال حاضر در چند سال بعد حال به هم زن تر باشه!!! (كه هست!)
    خب این یعنی همون پیشرفت
    به روز شدن
    با توجه به نیاز بینندگان برنامه ساختن و از این اراجیف....
    من قبول دارم که این خوب نیست که ما فقط امروز مخاطبارو ببینیم ولی مخاطب با نیاز امزروزش دنبال برنامه می گرده
    خب بدیهیه که دیدن این فیلم های قدینمی حال به هم زنه!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب نظرسنجي كاملاً 50 - 50 شد. يعني تنها نيمي از دوستان خواهان ادامه پخش اين سريالها بودند.
    اكثر دوستان هم چه موافق و چه مخالف:
    1- زمان پخش اينها رو مناسب نمي‌دونستند و مي‌خواستند در ساعات كم مخاطب پخش بشه؟
    2- به طور كامل اين سريالها رو دنبال نمي‌كردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •