بستگی داره به سبک موسیقی و متن و خواننده !
ولی قالبا کسانی که موسیقی پاپ یا سنتی گوش می کنن از روحی با نشاط برخوردارند !
بستگی داره به سبک موسیقی و متن و خواننده !
ولی قالبا کسانی که موسیقی پاپ یا سنتی گوش می کنن از روحی با نشاط برخوردارند !
خوب من منظورم اون موسیقی نیست که کیفیت نداشته باشه و اون دسته رو جز موسیقی نمیدونم!
کسی که موسیقی گوش نمیده خشکه احساسشو نمیتونه ابراز یا بیان کنه و همیشه سرده .
مگه میشه کسی موسیقی گوش نده؟
مثلا خیلی از آهنگ هایی که تو تلویزیون پخش میشه !
مگه اسمش موسیقی نیست؟
یعنی اگر موسیقی پخش شه گوشتون رو میگیرید؟
یا خاموش می کنید؟
کانال عوض میکنید؟
بــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــه سیاسی حرف زدیم![]()
متاسفانه کسایی که حرفه ای به موسیقی گوش میدند افکارشون با بقیه متفاوته که نمیتونند درکت کنند و کمی من رو به شخصه منزوی کرده احساس میکنم با هم سن و سالام یا دوروبریام متفاوتم نمیتونند درکم کنند.. مخصوصا کسی که موزیکه خارجی زیاد گوشی میده دوروبره ایرانی نمیره!
موسیقی خوب این روزا کم پیدا میشه برای همین بعضی از موسیقی اونور ارزش گوش کردن داره
عذر میخوام . بحث سره مجاز و غیر مجاز بوودن موسیقی نیست . مثله تاثیر موسیقی رو انسانه نه عرف جامعه ...
که بنده تو پست 15 و 18 یه خورده جوابو دادم و گفتم که اگر مشکلی ( سوالی ) واستون پیش اومد با من در میون بزارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که شما میگی غرب زدگیه و ریشه اش از موسیقی نیست . میتونه از فیلم از اطرافیان و از هر چیزی تاثیر بگیره . وگرنه شما با سنتی هم میتونی فاز بگیریو بقیه رو آدم حساب نکنی
جانا سخن از زبان ما میگویی...
واقعا در منزوی کردن آدم تاثیر بسزایی میذاره ...
-------------
از هدفون فراتر نمیتونم برم ...
فقط وقتی که دیگه هیچ کی تو خونه نیست میرم از اسپیکر آهنگهامو گوش میکنم .
با صدای بلند : دیگه کسی نیست مزاحمم بشه ...
در حالیکه خود هم خونه ای هام با راحتی خیال به آهنگهای پاپ - 6/8 و لس آنجلسی خودشون مدام با اسپیکر تو خونه گوش میدند ...
و من بدم میاد حالم بهم میخوره از آهنگهای اینها ... ولی نمیتونم زیاد گیر بدم ...چون در اقلیتم .
هدفون میذارم تو گوشم که چرت و پرت های اینا رو نشنوم ...میرم تو دنیای خودم و آهنگ های خودم ...
-
سلام میشه بگین منظورتون از موسیقی حرفه ای چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)