........................
........................
Last edited by Reza_Sadeghi; 28-03-2009 at 19:23.
سلام اصلا ربطی نداره من تا دیروز این مشکل رو نداشتم چطور که دیروز با تمامی گوشی ها کار می کرد امروز هیچی رو نمی شناسه من مطمئن هستم که به 1 یا 2 بودن Usb نیست و مشکل از جای دیگه است
سلام نخواستم یه تاپیک جدا بزنم گفتم همین جا مطرح کنم :
چه طوری به ویندوز بفهمونم که وقتی فلش مموری رو زدن به USB اونو نشناسه ، نصبش نکنه
جریان اینکه که USB ها همشون بستن ، ولی محبورا بایستی یکی باز بشه تا براش پرینتری که فقط کابل usb خوره بهش وصل بشه .
حالا ترسم اینکه یارو بیاد کابل پرینتر رو دربیاره و بجاش فلش رو بزنه خو الان چطوری میشه جلو اینکار رو گرفت ؟
یه راه حلی پیدا کرده بودم که usb جلو کیس را باز میکردم می دادم داخل کیس !
بعدش کابل رو هم می دادم تو کیس اونجا وصل میکردم به usb ، در کیس رو هم پلمپ میکردم
حالا این کیسی که هستش usb جلو نداره
چکار میکنم ؟
( همه سیستم ها تو شبکه هستن تحت یه دامین )
سلام به دوستان راه درمان این مشکل رو پیدا کردم کامپیوتر من همینطوری شده بود که کیبورد و ماوس رو می شناخت کار می کرد اما کول دیسک و رم ریدر و رم موبایل رو در حالی که می شناخت (درایو های جانبی) رو باز نمی کرد و ارور می داد الان من این مشکل رو حل کردم و نیازی به ویندوز عوض کردن هم نیست فقط باید آخرین روزی که کامپیوتر شما این مشکل رو نداشت رو بیاد داشته باشید که سیستم شما رو به اون تاریخ restore بکنید راه انجام اون هم اینطوری است :
1-all program
2-Accessories
3-System Tools
4-system Restore و وقتی رسیدین به این جا سیستم تون رو به تاریخی مثلا وقتی که یک ماه پیش نرم افزاری نصب کرده بودید برگردونید شاید چند نرم افزاری که بعد از اون تاریخی که برمیگردونید حذف بشه اما سیستم شما اگر از لحاظ نرم افزاری مشکل داشته باشه با این راه حل درست می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)