داداش ما هم سرخیابان اتحاد فرمان از دستم خارج شد و زدم به تیر برق این هم عکسش
![]()
داداش ما هم سرخیابان اتحاد فرمان از دستم خارج شد و زدم به تیر برق این هم عکسش
![]()
Last edited by babrsabz; 18-08-2008 at 09:48.
سلام
5 سال پیش بابام پراید داشت
4تایی با خانواده داشتیم تو اتوبان میرفتیم
سرعتمونم زیاد بود
یهو ترمز ماشین برید
همین طوری داشتیم میرفتیم گیج شده بودیم چه کنیم که یهو یه ماشین از لاین بغل پیچید جلومن
بابام اومد فرمون را بچرخونه یهو ماشین منحرف شد و رفتیم تو این دیوارهای تبلیغاتی بغل اتوبان
دماغ بابام شکست منم که چشمم باد کرده بود دیگه نمیتونستم هیچ جا را ببینم
خلاصه مردم اومدن ما را نجات دادن
دیگه هیچ چی از ماشینمون نمونده بود
خلاصه خدا رحم کرد
تصادف خفن نیست ولی شانس اوردیم
با دوستان رفته بودیم شمال در راه برگشت عجله داشتیم شدید و از جاده چالوس بر میگشتیم
سبقت بازی کردیم خفن (ماشین پیکان بود) تو یکی از سبقت ها با یه سمند اینه به اینه شدیم که اینه ترکید و از شانس دو نفر ترکش خوردن که یکیش من بودم که اینه خورد به صورتم وراننده هم عینک دودی داشت وگرنه کور میشد
در کل شانس اوردیم اینه خورده به چشمم نخورد
خوب بقييش؟؟![]()
جاده 2 لاینه بود. لاینه ما ترافیک سنگین , لاینه مقابل تک و توک ماشین می اومد. همه راننده ها عصبی شده بودن و همش راه همدیگه رو می بریدن. یه جا راه یه 206 رو بریدم و یه نگاه خصمانه هم رد و بدل شد.
حوصلم واقعا از ترافیک سر رفته بود که آهنگه ابی رسید به اون قسمته " بی تو نه صدا مونده نه آواز" , من هم کشیدم تو تیک آف انداختم لاینه مقابل, تعویض دنده رو 6000. یه کم جلوتر خواستم برگردم تو لاینه خودمون. سرعتو کم کردم که صدایه ترمز از پشت بلند شد. تا به آینه نگاه کردم, دراز کش شدیم رو صندلی. 8-7 متری هم پرت شدیم جلو. پیاده شدم دیدم ماشینم عقب نداره. همون 206 بود . موتورش ریخته بود کف آسفالت. مرده اول ترسید ولی من که پرفشناله تصادف هستم خیلی خونسرد پرسیدم: حالتون خوبه قربان!
پیام اخلاقی: دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است. تصادف, اسمش روشه. کسی که مرض نداره امدا بزنه به دیگران. خدایه نکرده اگه براتون اتفاق افتاد خونسردیتونو حفظ کنین.![]()
تو ماشین عموم بودم باسرعت 80-90 تا میرفتیم که یکدفعه یه سگ جلومون ظاهر شد (شب بود) خوردیم به سگه و چند متر پرت شد جلوتر هیچی بهش نشد اول یخورده به خودش پیچید بعد بلند شد رفت لاین مخالف که یه اتوبوس از روش رد شد دیگه نمیدونم از بین چرخ ها رد شد یا نه .مرد یا نمرد .بعد پیاده شدیم ببینیم ماشین چه شده دیدم یه طرف سپر اومده پایین!!!!
ساعت 12 شب بود. می خواستم تو بریدگیه بالاتر از کوچمون دور بزنم. خیلی عادی داشتم می پیچیدم که یه تکونه شدیدخوردم و نیم دور بیشتر پیچیدم. یه پیکان با 4 تا سرنشین تا خرخره مست, به جایه این که برن بالا بریدگیه بعدی رو دور بزنن انداخته بودن لاینه خلاف و می خواستن مسیرشونو کوتاه تر کنن که زرتی رفتن تو گلگیر عقبه ماشینم. از شانسه بد, موبایلم شارژ نداشت. با راننده اومدم تا دمه درمون و به خونه گفتم زنگ بزنن 110. وقتی برگشتم دیدم رفیقش داره سعی میکنه که جایه پیکان رو عوض کنه ولی اینقدر مسته که نمی تونه سوییچ رو بکنه تو سوراخ. راننده هم همش سعی می کرد ماچم کنه و ازم می خواست که بی خیال شم و اصرار داشت که ماشینت با 5 تومن درست می شه.
خلاصه فردایش رفتیم پاسگاه و باقیه داستانهایه بیمه و الی تا آخر. فقط به جایه 5 تومن 250 تومن خرج شد.
حيف تير چراغ برق ببين چيكار شده!!
بقيه اش مورد داشت سانسور كردم !![]()
با سرعت 140-150 تا تو جاده ی مسخره کرمان مشهد میرفتیم
بعد از دیگ رستم پیچ پیچید ما نپیچیدیم!!!
با همون سرعت پرواز کردیم. جاتون خالی
راستی ماشین 405 بود(عجب راهی میرفت!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)