تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 70

نام تاپيک: تا به حال تصادف خفن داشتین؟ چطوری بوده؟

داره خودمونی میشه babrsabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

داداش ما هم سرخیابان اتحاد فرمان از دستم خارج شد و زدم به تیر برق این هم عکسش
    Last edited by babrsabz; 18-08-2008 at 09:48.

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    5 سال پیش بابام پراید داشت
    4تایی با خانواده داشتیم تو اتوبان میرفتیم
    سرعتمونم زیاد بود
    یهو ترمز ماشین برید
    همین طوری داشتیم میرفتیم گیج شده بودیم چه کنیم که یهو یه ماشین از لاین بغل پیچید جلومن
    بابام اومد فرمون را بچرخونه یهو ماشین منحرف شد و رفتیم تو این دیوارهای تبلیغاتی بغل اتوبان
    دماغ بابام شکست منم که چشمم باد کرده بود دیگه نمیتونستم هیچ جا را ببینم
    خلاصه مردم اومدن ما را نجات دادن
    دیگه هیچ چی از ماشینمون نمونده بود
    خلاصه خدا رحم کرد

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تصادف خفن نیست ولی شانس اوردیم
    با دوستان رفته بودیم شمال در راه برگشت عجله داشتیم شدید و از جاده چالوس بر میگشتیم
    سبقت بازی کردیم خفن (ماشین پیکان بود) تو یکی از سبقت ها با یه سمند اینه به اینه شدیم که اینه ترکید و از شانس دو نفر ترکش خوردن که یکیش من بودم که اینه خورد به صورتم وراننده هم عینک دودی داشت وگرنه کور میشد
    در کل شانس اوردیم اینه خورده به چشمم نخورد

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عموم داشت سمند می خرید ولی بنا به دلایلی از یکی از شهرستانهای اطراف ثبت نام کرده بود قرار بود آخرین چک رو ببرم بدم نمایندگی .
    حدود ساعت 11 داشتم بر می گشتم سمت خونه و طبق معمول از خط سبقت حرکت می کردم تو خط وسط هم یه کامیون داشت حرکت می کرد .
    وقتی رسیدم بهش حس کردم که مسیر باریک تر شده ولی گذاشتم به حساب بزرگی کامیون و نزدیک شدنم بهش !
    نمی دونم چرا اونقدر سرعتم کم بود و داشتم آروم آروم از کامیون رد می شدم که یکدفعه کوبید بهم و منو سمت گارد ریل ها برد و کوبید به اونا ، نمی دونستم چی کار کنم چون من دقیقا بین کامیون و گار ریل بودم هر چی بوق هم می زدم فایده نداشت !!!!
    آدمی که با کوبیدن بیدار نشه با بوق که تازه خوابش سنگین میشه !
    یه لحظه متوجه شد و کشید سمت راست و من چند متر جلوتر جلوش نگه داشتم وقتی اومد پایین رفتم طرفش که حال خواهر مادرش بپرسم
    وقتی ماشین رو بهش نشون دادم قبول نمی کرد می گفت از کجا معلوم که من بهت زدم شاید قبلاً اینجوری شده بوده !!!
    خیلی عصبی شده بودم ! قبول هم نمی کرد بهم زده !!!
    آینه ها که کنده شده بودند شیشه های جلو و خورد شده بود و دو طرف بدنه خط و خش دار تازه آقا می گفت که شاید خودت زدی میخوای بندازی گردن من !!!
    خوب بقييش؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

جاده 2 لاینه بود. لاینه ما ترافیک سنگین , لاینه مقابل تک و توک ماشین می اومد. همه راننده ها عصبی شده بودن و همش راه همدیگه رو می بریدن. یه جا راه یه 206 رو بریدم و یه نگاه خصمانه هم رد و بدل شد.
    حوصلم واقعا از ترافیک سر رفته بود که آهنگه ابی رسید به اون قسمته " بی تو نه صدا مونده نه آواز" , من هم کشیدم تو تیک آف انداختم لاینه مقابل, تعویض دنده رو 6000. یه کم جلوتر خواستم برگردم تو لاینه خودمون. سرعتو کم کردم که صدایه ترمز از پشت بلند شد. تا به آینه نگاه کردم, دراز کش شدیم رو صندلی. 8-7 متری هم پرت شدیم جلو. پیاده شدم دیدم ماشینم عقب نداره. همون 206 بود . موتورش ریخته بود کف آسفالت. مرده اول ترسید ولی من که پرفشناله تصادف هستم خیلی خونسرد پرسیدم: حالتون خوبه قربان!
    پیام اخلاقی: دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است. تصادف, اسمش روشه. کسی که مرض نداره امدا بزنه به دیگران. خدایه نکرده اگه براتون اتفاق افتاد خونسردیتونو حفظ کنین.

6. 2 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه torpedo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تو ماشین عموم بودم باسرعت 80-90 تا میرفتیم که یکدفعه یه سگ جلومون ظاهر شد (شب بود) خوردیم به سگه و چند متر پرت شد جلوتر هیچی بهش نشد اول یخورده به خودش پیچید بعد بلند شد رفت لاین مخالف که یه اتوبوس از روش رد شد دیگه نمیدونم از بین چرخ ها رد شد یا نه .مرد یا نمرد .بعد پیاده شدیم ببینیم ماشین چه شده دیدم یه طرف سپر اومده پایین!!!!

8. این کاربر از torpedo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ساعت 12 شب بود. می خواستم تو بریدگیه بالاتر از کوچمون دور بزنم. خیلی عادی داشتم می پیچیدم که یه تکونه شدیدخوردم و نیم دور بیشتر پیچیدم. یه پیکان با 4 تا سرنشین تا خرخره مست, به جایه این که برن بالا بریدگیه بعدی رو دور بزنن انداخته بودن لاینه خلاف و می خواستن مسیرشونو کوتاه تر کنن که زرتی رفتن تو گلگیر عقبه ماشینم. از شانسه بد, موبایلم شارژ نداشت. با راننده اومدم تا دمه درمون و به خونه گفتم زنگ بزنن 110. وقتی برگشتم دیدم رفیقش داره سعی میکنه که جایه پیکان رو عوض کنه ولی اینقدر مسته که نمی تونه سوییچ رو بکنه تو سوراخ. راننده هم همش سعی می کرد ماچم کنه و ازم می خواست که بی خیال شم و اصرار داشت که ماشینت با 5 تومن درست می شه.
    خلاصه فردایش رفتیم پاسگاه و باقیه داستانهایه بیمه و الی تا آخر. فقط به جایه 5 تومن 250 تومن خرج شد.

10. این کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داداش ما هم سرخیابان اتحاد فرمان از دستم خارج شد و زدم به تیر برق این هم عکسش
    حيف تير چراغ برق ببين چيكار شده!!

داره خودمونی میشه yar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

بقيه اش مورد داشت سانسور كردم !

پروفشنال T.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کـــــارمـانـیـا

پيش فرض

با سرعت 140-150 تا تو جاده ی مسخره کرمان مشهد میرفتیم
    بعد از دیگ رستم پیچ پیچید ما نپیچیدیم!!!
    با همون سرعت پرواز کردیم. جاتون خالی
    راستی ماشین 405 بود(عجب راهی میرفت!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •