سلام رامین جان
من آدرس سایت جدیدتو ندارم به خاطر همین شماره تلفن رو هم ندارم
آدرس میل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش ممنون میشم ازت که یا off بذاری یا بهم میل بزنی.
من همه جوره در خدمتم![]()
سلام رامین جان
من آدرس سایت جدیدتو ندارم به خاطر همین شماره تلفن رو هم ندارم
آدرس میل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش ممنون میشم ازت که یا off بذاری یا بهم میل بزنی.
من همه جوره در خدمتم![]()
شرمنده دوست عزیز میشه بگید چجوری درست کردید مال من هم ارور میده یه راهنمایی بدید ممنون میشم.![]()
Last edited by p30world user; 15-08-2008 at 22:21.
گوشیتون هک شده؟انگار میگن باید هک شده باشه تا بتونی توی resource تغییرات بدی ولی این موضوع رو دقیق نمیدونم.
من یه فولدر توی کامپیوتر به اسم slovoedicts ساختم بعد توسط x-plore کپیش کردم توی فولدر apps ولی از طریق خود x-plore هم میتونی فولدر بسازی که راحت تر میشه کارت.
کار سختی نیست راحته
دوستانی که نمی تونن پوشه ی Solvodics رو درست کنن بانصب این فایل Sis این پوشه خود به خود تو گوشیتون درست می شه و دیتابیس های مربوط هم منتقل می شن به این پوشه. فقط ساین نشده ست. من گوشیم هک شده ست و با Installserver.exe برنامه ها رو بدون ساین نصب می کنم. شما امتحان بکنید ببینید این Sis با ساین کردن نصب می شه یا حتما باید هک کنید و نصبش کنید؟ خبرشو بدید:
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نصب کردم، اون دو تا فایل رو هم کپی کردم .
ولی پیغام نصب مجدد میده !!!!!!! ارررررروررررررررررررر !
می شه بیشتر توضیح بدین؟ موقع اجرا کردن برنامه ارور می ده؟ اگه اینطوره دیتابیس ها رو درست کپی نکردین.اسم پوشه و مسیرشو یه بار دیگه چک کنید که اشتباه نکرده باشید.
هک کردن نمیخواد واسه کپی usb رو وصل کن از mass storage وارد شو!!!!
بله من تو پست اول هم گفتم با رم ریدر می تونید. با Mass Storage هم مسلما می شه چون تو مایه های رم ریدر هست.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من برنامه رو نصب کردم و دیتا بیس رو هم به پوشه مربوطه منتقل کردم ولی یه ارور میده و میگه slovoed engine error کسی میدونه مشکل از چیه؟
در ضمن گوشی من 6120 هستش . ممکنه مشکل به خاطره os9.2 بودن باشه؟
ممنون میشم کمکم کنید.
من بدون هیچ مشکلی برنامرو نصب کردم و اجرا هم کردم ولی جالب اینجاست که اول فارسی مینوشت اما بعد اینکه با pen انگلیش کردم و بعدا خواستم فارسی کنم هیچ راه نبود برنامرو بستم و دوباره اجرا کردم نشد توی زبانها هم حتی عربی هم نداره گوشی من n73 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)