تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: انيشتين و لوله كشي ...?؟ نظربديد.........

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

منم چند کلمه صحبت دارم
    هر دانشمندی که دستی در ساخت بمب (نه کشف مکانیزم اون یا کشف قوانین فیزیکی اون ) داشته کاملا گناهکار بوده ... چه بعد اون عذاب وجدان بگیره یا نگیره ... بمب اتم چیزی مثل الکل یا چاقو یا حتی دینامیت نیست که بشه براش موارد مفید هم ذکر کرد ...
    واقعا دارم متعجب میشم از این حرفا
    اولا که شما در موقعیتی نیستی بگی کی گناهکاره کی بیگناهه.این رو در اصل قوانین تعیین میکنه.مثلا یک دادگاه صالح نه یک نوجوون دانش آموز که فقط داره از دور به آتیش نگاه میکنه
    جالبه این حرفها تا اونجایی که من میبینم فقط توی ایران هستش وگرنه توی کشورای پیشرفته اصلا کسی اینجور پیشداوری ها نمیکنه!! چون هم سطح سواد عمومیشون بخاطر اطلاع رسانیهای علمی فراوون رسانه هاشون خیلی زیاد و بالاست هم بزرگان اون کشورها خودشون اهل علم و سوادن و موضوعات رو برای مردمشون باز میکنن نه مثل کشور ما که با ورود ماشین سواری به ایران یک عده رفته بودن استفتا گرفته بودن که سوار شدن به این ارابه هایی که از فرنگ اومده چه حکمی داره!!!! البته توی خیلی موضوعات دیگه هم ما اینجوری بودیم و هستیم و خواهیم بود!!
    دوما مردم ایران بخاطر این پیشینه ی تاریخی که همیشه در برابر علوم و اختراعات جدید مقاومت احمقانه میکردن همیشه هم دنبال نکات منفی اختراعات بودن و هستن و خواهند بود هیچوقتم اصلاح نمیشن.هر کی بگه بمب اتم هیچ کاربرد مفید دیگه ای نداره نشون میده سطح تحصیلات و سوادش خیلی خیلی پایینه
    بازم میگم قصد توهین نداشته و ندارم

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اولا که شما در موقعیتی نیستی بگی کی گناهکاره کی بیگناهه.این رو در اصل قوانین تعیین میکنه.مثلا یک دادگاه صالح نه یک نوجوون دانش آموز که فقط داره از دور به آتیش نگاه میکنه
    سلام دوست عزیز ..

درسته یکم ایرانی ها تو بعضی چیزا زیاده روی می کنن ... و گرنه از اون ور اب هم اطلاعات کمی ندارن ... درکشون هم کم نیست...

نظر همه هم تو فروم و هر جای دیگه محترمه ... چه یه بچه دبستانی باشه .. چه استاد دانشگاه ... قرار نیست با حرف ما کسی بالای دار بره ...

ایشون هم که می بینید اینجا نظر می دن برای خودشون استادی هستن تو فیزیک !!! ...

من پیشنهاد می کنم بحث بمب رو همین جا بزاریم کنار ... بحث تاپیک داره منحرف می شه ( خودم هم باعثش شدم )

ممنون

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

واقعا دارم متعجب میشم از این حرفا
    جالبه این حرفها تا اونجایی که من میبینم فقط توی ایران هستش وگرنه توی کشورای پیشرفته اصلا کسی اینجور پیشداوری ها نمیکنه!! چون هم سطح سواد عمومیشون بخاطر اطلاع رسانیهای علمی فراوون رسانه هاشون خیلی زیاد و بالاست هم بزرگان اون کشورها خودشون اهل علم و سوادن و موضوعات رو برای مردمشون باز میکنن نه مثل کشور ما که با ورود ماشین سواری به ایران یک عده رفته بودن استفتا گرفته بودن که سوار شدن به این ارابه هایی که از فرنگ اومده چه حکمی داره!!!! البته توی خیلی موضوعات دیگه هم ما اینجوری بودیم و هستیم و خواهیم بود!!
    دوما مردم ایران بخاطر این پیشینه ی تاریخی که همیشه در برابر علوم و اختراعات جدید مقاومت احمقانه میکردن همیشه هم دنبال نکات منفی اختراعات بودن و هستن و خواهند بود هیچوقتم اصلاح نمیشن.هر کی بگه بمب اتم هیچ کاربرد مفید دیگه ای نداره نشون میده سطح تحصیلات و سوادش خیلی خیلی پایینه
    بازم میگم قصد توهین نداشته و ندارم
    اولا مگه من گفتم برای کسی حکم میبرم که شما میگی من در چنین موقعیتی نیستم !

بنده نظر شخصی خودم رو گفتم ... نظر خودم هم برای خودم مهمه ... شما اگه مخالفی نمی خواد جوش بزنی ... فقط نظر خودت رو بگو ...

دوما نظر شخصی افراد چه ربطی به ایران داره ؟ هر کسی هر جای دنیا باشه یه سری استنباط ها از اتفاقات اطرافش میکنه ...

سوما من در آخر حرفم گفتم که فواید بمب اتم هیچ وقت به جون 300 هزار نفر و افرادی که قرار بخاطرش بمیرن نمی ارزه ... شایدم شما این بحث رو تعمیم بدید به انرژی هسته ای که کارتون اشتباهه در این صورت ... من دارم مشخصا در مورد بمب حرف میزنم ...

البته چون تو پستتون یه جورایی توهین به اقوام ایرانی هست من موظفم اون رو پاک کنم ... اما با این وجود بخاطر اینکه فکر نکنید نظر شخصی من داره اعمال میشه و این کار رو بخاطر خودم میکنم ، پست رو پاک نمی کنم .

اما همیشه یادتون باشه نظر شخصی دیگران همیشه محترمه و همونطوری که شما برای نظر خودتون احترام قاعلید برای نظر دیگران هم باشید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

دوستمان در پست نخست سوالی مطرح فرمودند و در کنار نظرات بعضاً شخصی که داده شد اینجانب نیز سعی نمودم اصل قضیه را کاملاً دقیق و آنچنان که بوده تا حد امکان با بررسی همه‌ی زوایا و ابعاد آن،با ذکر مقدمه و موخره‌ی لازم باز کنم.اما متاسفانه بحث بجای اینکه مسیر خود را بیابد و حول چند و چون واقعیت موجود سوال و جواب صورت پذیرد((موضوعات موشکافانه‌ای از قبیل اینکه آیا از شخص اوپنهایمر هم چیزی راجع به شهرهایی از ژاپن که می‌توانست جزو اهداف بمب قرار بگیرد و نیز جزئیات دقیق‌تر و فنی مطلب که در کمتر جاهایی در نت فارسی دیده‌ام بحث شده باشد))،برخلاف تصور و متاسفانه طبق معمول بحث به جاهای سلیقه‌ای کشید! ضرب‌المثلی در پارسی داریم با این مضمون که ما ایرانی‌ها ملتی 70 پارچه و 700 عقیده هستیم.حتی اگر نظر درستی هم در موضوعی وجود داشته باشد باز هم ما نمی‌توانیم آن را بطور کامل بپذیریم و باز هم بر نظرات شخصی خویش پافشاری می ‌کنیم شاید فکر می‌کنیم که این خودش شکلی از نوآوری یا روش تولید علم است!
    غرض،جسارت به نظرات هیچکدام از دوستان نبود.اما متاسفانه یک واقعیت وجود دارد که اگر بحث نظرات صرفاً شخصی بخواهد پیش آید،طبق معمول،کار به تضارب «سلیقه‌ها» و به تبع آن به جاهای باریک! کشیده و موضوع قفل می‌شود بی‌آنکه پیشرفتی در بحث حاصل شود.

از آنجا که تصور می‌کنم اصل ماجرا را((شاید بر حسب وظیفه‌ی شخصی)) با استناد به منابع معتبر و نه صرفاً بر مبنای سلیقه و نظر شخصی خویش،برای دوستمان که پرسیده بودند باز کرده‌ام،شخصاً از ادامه‌ی بحث در غیر مسیر علمی مفید و موثر خویش خودداری کرده و در این تاپیک چون ممکنست بیش از این رنگ و بوی نظر شخصی و سلیقه‌ای و... بخود بگیرد دیگر شرکت نخواهم کرد و از دوستان معزز هم خواهشمندم درمجموع،شأن یک انجمن و بحث علمی را بیش از این رعایت فرمایند.
    با آرزوی خوبی و خوشی برای همگان.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    يه خبر نگار ازم پرسيد نظرت در مورد اينكه انيشتين گفت :اگه دوباره به دنيا ميومدم و قرار بود شغلي واسه خودم انتخاب كنم لوله كشي رو انتخاب مي كردم.چيه ؟
    من كه هر چي فكر كردم به نتيجهي خاصي نرسيدم ...
    حالا نظر شما P30 world ها چيه؟
    حق با دوستمون هسد ... بهتره به موضوع اصلی تاپیک به پردازیم ...

به نظر من شاید یکی از کارهای ساده ای بوده که فرد لوله کش از درگیری های علمی رها هست و بالاخره راحتته ... اینشتین بخاطر این لوله کشی رو انتخاب کرد ...

6. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

انیشتین ...
    با خوبی هاش می شناسم و به همین خاطر هم گذاشتمش تو امضا ... شاید بدی هاش رو ندونم و شاید هم برام مهم نباشه !

انیشتین که یک دانشمند بود گفت اگر دوباره به دنیا بیایم ...
    یعنی که دانشمند هم میتونه در زندگی اش اشتباه کنه و بخواد از اول شروع کنه ..

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

یعنی که دانشمند هم میتونه در زندگی اش اشتباه کنه و بخواد از اول شروع کنه ..
    حرف شما درسته ... ولی از كجا معلوم منظور انیشتین اشتباهی تو زندگیش بوده ؟... شاید از سر شوخی و یا مفهوم خاصی این حرف زده شده

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حرف شما درسته ... ولی از كجا معلوم منظور انیشتین اشتباهی تو زندگیش بوده ؟... شاید از سر شوخی و یا مفهوم خاصی این حرف زده شده
    مگه انیشتین کیه که اشتباه نکنه ؟ انیشتین هم مثل ما یک انسانه !
    بزرگترین ادمها هم اشتباهاتی دارند که خیلی بابتش غصه میخورن ... از ادمی مثل انیشتین اونطوری که شما میگید هم شوخی باید بعید باشه ..
    ولی انیشتین هم مثل ما یک انسانه ... فقط دیدش به دنیا جوری متفاوته عین همه که متفاوتند !

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •