تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: بهترین کتلب

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

تو سایت persiandevelopers که میرفتم اونجا پر از کتاب بود ولی حالا سایت بستس!!!!
    اگه مورد خاصی مدنظرتون هست میشه پیداش کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

كتاب در مورد vc++.net چي پيشنهاد مي كنيد؟آيا براي من كه فقط c++ بلدم اين را توصيه مي كنيد يا همون c#.net يا vb.net ؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    نظر شخصی من:

كتاب در مورد vc++.net چي پيشنهاد مي كنيد؟
    متاسفانه من فقط دو کتاب از VC++.Net در کتابخانه کوچکم دارم و بجز اینها هم چیزی در ضمینه VC++.Net از کتابخانه مطالعه نکرده ام.
    بدیهی است که نظری که میدهم نمیتواند خیلی جامع و کامل باشد.
    ولی از بین دو کتاب VC++.Net خودم، کتاب زیر را پیشنهاد میکنم:

راهنمای جامع برنامه نویسان VisualC++.Net
    نشر آیلار
    حدود 1270 صفحه است
    که سه فصل آخر (150 صفحه) در مورد کد بومی و غیر دات نت هم صحبت کرده، مثل COM و ATL و...
    ISBN: 964-5602-99-8

جمیعاً باور بفرمائید ، خودم الآن که کتاب را دستم گرفتم، از تعجب داشتم شاخ در می آوردم ...
    اول تصمیم گرفتم که کلاً این پست را ندهم ولی بعد دوباره ...
    باور بفرمائی من خودم که کتاب را خوانده بودم، اصلاً تا حال به نام نویسنده دقت نکرده بودم.
    من بی تقصیرم، والا من نمیخواستم با این دیتل ها فامیل بشم ولی من رو اغفال کردند، من بی گناهم ...

آقا باور بفرمائید شانسی هر سه کتاب فوق از یک نویسنده در امد، این اخری برای خودم هم عجیب بود.

يا همون c#.net يا vb.net ؟
    مایکروسافت به کسانی که میخواهند فقط VC++.Net را تحت همان دات نت کار کنند، پیشنهاد میکند که C#.Net کار کنند.
    چون از نظر سینتکسی خیلی برای ++C کارها آشنااست و لی ساده تر است و خروجی نهایی تولید C#.Net هم تفاوت با VC++.Net مدیریت شده ندارد.
    البته اگر از سینتکس دستوری VB هم خوشتان می اید، آنهم مشکلی ندارد
    ولی عموم افرادی که میخواهند VC++.Net کارکنند با C#.Net راحت تر کنار می آیند.

4. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کتابای انتشارات Wrox رو پیشنهاد میکنم.
    حتی از کتابای خود Ms Press هم کاملتر و روون تره.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

سلام

خوب شاید یک ناشر دیگر و یک مترجم دیگر نسخه جدید (اگر اصلاً باشد) را ترجمه و چاپ کرده باشد.
    تلفن را چون دیگر زیاد جنبه تبلیغاتی پیدا میکند و اصولاً خودم خوشم نمی آید، برایتان pm میکنم.

نه اینکه فکر کنید این نویسنده ار فک فامیل های من است ولی ان کتاب هم از همین دو نویسنده است.

برنامه نویسی به زبان ++Deitel - C
    نشر شیخ بهایی
    ISBN: 964-92527-0-3

وقتی کتابهای هم عصر این کتاب داشتند به کاربرانشان یاد میدادند چطور تحت DOS یک A بزرگ را با کاراکتر ستاره و دستور print روی مانیتور نشان دهند و کاربران هم کلی حال میکردند که با چند صفحه کتاب خواندن استعدادشان کشف شده و با استعداد شگرفشان یک A ستاره بارون را روی مانیتور نشان داده اند،
    درست در این زمان کتاب فوق علاوه بر اینها داشت مفاهیم بنیادین ++C را یاد میداد.
    کلاس و وراثت و چندریختگی و قالب ریزی و بازتعریف اپراتور ها و نوع Template و جریانها و متدهای static و متدهای const و اشاره گر با/بدون ستاره و اشاره گر توابع و... و...

اینها ربطی ندارد ++C کار میکنید یا ++VC یا حتی VC++.Net . اینها جزء ذات ++C هستند.
    اکثر این مطالب در کتابهای ++VC و VC++.Net هم ذکر نشده.

آدم با خواندن کتاب سادگی و قدرت ++C را حس میکند و بعد از اتمام تصمیم قاطع میگیرد که ++C کار کند.
    ولی حیف! چون در گیرداد صدها و هزاران API و ثابت های عددی بی معنی که مدام باید حفظ شوند و پیچیدگی و ماکروهای رنگارنگ تحت ویندوز که باید برای هر کاری یکی شان استفاده شود و قوانین و پیاده سازی های دالان های هزارتوی COM ... اخر ادم گیر میکند و کم می آورد! با این کتابهای عزیز که کاملاً تصویری و با دقت همه جزئیاتهای BackColor و Font و... را توضیح میدهند ولی دریغ از یک جو توضیح ...
    (
    وضعیت ++C در کشور ما خراب است، کتابها و دانشگاه ها قاقا لیلی دست برنامه نویسان میدهند!

کتابها و اساتید(!) ++VC به جای آموزش برنامه نویسی، آموزش کار با Wizard میدهند.

مثل این می ماند که به یک بچه اولی جمع کردن یاد دهید و به دومی کار کردن با ماشین حساب،
    شاید در نگاه اول دومی زودتر به جواب برسد و نتیجه ماشین حساب یادگرفتنش را زودتر ببیند و نیز پرقدرت تر و سریعتر به جواب برسد و در ظاهر اولی کلاهش پس معرکه باشد
    و صد البته هم برای شاگرد و هم معلم روش دوم بهتر و راحت تر و سریع الجواب تر است.

ولی اون دومی ریاضیدان نیست! قد ماشین حساب جیبی اش هم نمی ارزد!
    ماشین حساب بد نیست ولی وقتی خوب است، که طرف ریاضیدان شده باشد و این ابزار کمکی در دستان یک ریاضیدان باشد
    نه اینکه جای ریاضیدان شدن را بگیرد!

این بلا را باید متوجه بود و نگذاریم در زبانهای دیگر هم سرمان بیاید و زبانهای دیگر هم در عمل بمیرند و فقط زمزمه ای در دانشگاه ها شوند.
    )
    سلام 

جالبه اومدم دوباره اسم کتاب رو ببینم مطمئن شم واقعیه ! استاد ما واسه ترم 1 این کتاب رو معرفی کرده بازهم دستش درد نکنه ! 

اگه نباشه جاش خالی می مونه MohammadJavad.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام 

جالبه اومدم دوباره اسم کتاب رو ببینم مطمئن شم واقعیه ! استاد ما واسه ترم 1 این کتاب رو معرفی کرده بازهم دستش درد نکنه ! 

سلام نیما جون
    استادتون واسه برنامه سازی پیشرفته (1) این کتاب رو معرفی کرده؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

سلام نیما جون
    استادتون واسه برنامه سازی پیشرفته (1) این کتاب رو معرفی کرده؟؟؟
    سلام !

نه هنوز پایین تر !! مبانی کامپیوتر و الگوریتم !! ترم 1 !! البته فکر کنم قسمت های مربوط به شی گرایی و اینا رو تو همون پیشرفته 1 بخواد درس بده !! پیشرفته واسه ترم بعده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه MohammadJavad.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام !

نه هنوز پایین تر !! مبانی کامپیوتر و الگوریتم !! ترم 1 !! البته فکر کنم قسمت های مربوط به شی گرایی و اینا رو تو همون پیشرفته 1 بخواد درس بده !! پیشرفته واسه ترم بعده !
    من یادم تو برنامه سازی پیشرفته (1) بهمون پاسکال دادن
    تازه هیچ کتابی هم معرفی نکرد. همش جزوه میگفت
    خیلی تعجب کردم تو ترم یک بهتون ++C دادن.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •