اگه مورد خاصی مدنظرتون هست میشه پیداش کرد
اگه مورد خاصی مدنظرتون هست میشه پیداش کرد
كتاب در مورد vc++.net چي پيشنهاد مي كنيد؟آيا براي من كه فقط c++ بلدم اين را توصيه مي كنيد يا همون c#.net يا vb.net ؟
سلام
نظر شخصی من:
متاسفانه من فقط دو کتاب از VC++.Net در کتابخانه کوچکم دارم و بجز اینها هم چیزی در ضمینه VC++.Net از کتابخانه مطالعه نکرده ام.كتاب در مورد vc++.net چي پيشنهاد مي كنيد؟
بدیهی است که نظری که میدهم نمیتواند خیلی جامع و کامل باشد.
ولی از بین دو کتاب VC++.Net خودم، کتاب زیر را پیشنهاد میکنم:
راهنمای جامع برنامه نویسان VisualC++.Net
نشر آیلار
حدود 1270 صفحه است
که سه فصل آخر (150 صفحه) در مورد کد بومی و غیر دات نت هم صحبت کرده، مثل COM و ATL و...
ISBN: 964-5602-99-8
جمیعاً باور بفرمائید ، خودم الآن که کتاب را دستم گرفتم، از تعجب داشتم شاخ در می آوردم ...
اول تصمیم گرفتم که کلاً این پست را ندهم ولی بعد دوباره ...
باور بفرمائی من خودم که کتاب را خوانده بودم، اصلاً تا حال به نام نویسنده دقت نکرده بودم.
من بی تقصیرم، والا من نمیخواستم با این دیتل ها فامیل بشم ولی من رو اغفال کردند، من بی گناهم ...
آقا باور بفرمائید شانسی هر سه کتاب فوق از یک نویسنده در امد، این اخری برای خودم هم عجیب بود.
مایکروسافت به کسانی که میخواهند فقط VC++.Net را تحت همان دات نت کار کنند، پیشنهاد میکند که C#.Net کار کنند.يا همون c#.net يا vb.net ؟
چون از نظر سینتکسی خیلی برای ++C کارها آشنااست و لی ساده تر است و خروجی نهایی تولید C#.Net هم تفاوت با VC++.Net مدیریت شده ندارد.
البته اگر از سینتکس دستوری VB هم خوشتان می اید، آنهم مشکلی ندارد
ولی عموم افرادی که میخواهند VC++.Net کارکنند با C#.Net راحت تر کنار می آیند.
من کتابای انتشارات Wrox رو پیشنهاد میکنم.
حتی از کتابای خود Ms Press هم کاملتر و روون تره.
سلام
جالبه اومدم دوباره اسم کتاب رو ببینم مطمئن شم واقعیه ! استاد ما واسه ترم 1 این کتاب رو معرفی کرده بازهم دستش درد نکنه !
سلام نیما جون
استادتون واسه برنامه سازی پیشرفته (1) این کتاب رو معرفی کرده؟؟؟![]()
سلام !نوشته شده توسط fozool.mohammad javad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه هنوز پایین تر !! مبانی کامپیوتر و الگوریتم !! ترم 1 !! البته فکر کنم قسمت های مربوط به شی گرایی و اینا رو تو همون پیشرفته 1 بخواد درس بده !!پیشرفته واسه ترم بعده !
من یادم تو برنامه سازی پیشرفته (1) بهمون پاسکال دادن![]()
تازه هیچ کتابی هم معرفی نکرد. همش جزوه میگفت
خیلی تعجب کردم تو ترم یک بهتون ++C دادن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)