با ورژن 41 باکس SeTool چطور نصب کنم؟
نمیشه با تیک 1 و 3 و 5 میره رو حالا آنلاک.
میشه با ورژن 41 هم آموزش بدین.
ممنون
با ورژن 41 باکس SeTool چطور نصب کنم؟
نمیشه با تیک 1 و 3 و 5 میره رو حالا آنلاک.
میشه با ورژن 41 هم آموزش بدین.
ممنون
سلام . فرقی نداره من همین دیروز با ورژن 41 باکس روی یه k800 ویه k810 قفل,elf,افزایش ظرفیت اس ام اس , زدم فقط دقت کن که پوشه ی rest باکست حتما کامل باشه (حدود 190mb) اگه رست یه ورژن از گوشیو نداشتی فقط کافیه main همون ورژن رو در قسمت files قرار بدی وبعد از گوشی identify بگیری خود به خود ساخته میشه ودر پوشهی rest ذخیره میشه بازم مشکلی بود در خدمتم
موفق باشی![]()
عزیز دلم تمام اینارو میدونم اما فایل مین رو انتخاب میکنم بعد پچ بعد تیک 1.3.5 رو هم میزنم اما یه چنتا execut میاد و بعد میگه گوشی رو روشن و کابل USB رو وصل کن . مثل زمانی که میخوای سریال چنج کنی. اونطور میشه.
بیشتر توضیح بده لطفاً
بله مسعود جان درسته باید همه این کارها رو واسه نصب پچ هم انجام بدی:یعنی تیک 1و3و5 برای گوشی های db2020 وتیک 1و4و5 برای گوشی های db2012 فلش رو میزنی وگوشی رو باusb وصل میکنی بعد از مدتی همون پیغامی که گفتی میاد (باطری رو در بیارید سیم کارت رو جا بزنید گوشی رو روشن کنید ووصل باکس کنید) بعد از مدتی executor گوشیت رو خاموش میکنه وبعد دوباره گوشی رو جدا وباطری رو بیرون و دوباره جا میزنیم ودوباره گوشی رو وصل ودکمه ready رو میزنیم بعداز ریختن فایل های main ودرصورت نیاز fs پیغام نصب پچ (yes to remove.no to apply) میاد که شما no رو میزنی و به امید خدا پچ یا پچ ها نصب میشن
ایشا... موفق باشی
سلام اگه از جی دی اق اس بکاپ گرفتیم کجا سیو میشه؟
مورد دوم اینکه من تمام گوشیها رو می تونم تک فایل تقویت صدا بزنم الا کا 750 باید کامل فلش کنم اگه میشه راهنمائی کنید ممنونم
فایل فلش انتخاب کن و تو تب setting تیک های 1 و5 رو بزن و فلش کن.همین.
ضمناً سعی کنید از آخرین ورژن استفاده کنید.
بالاترین ورژن فعلی v0.915030 هست.
موفق باشید
وقتی روی read GDFS کلیک کنی به صورت اتوماتیک فایل GDFS گوشی درون پوشه ای که باکس Setool در آن نصب هست میرود.
از کجا بدونیم که GDFS مال همین گوشی هست؟ اسم GDFS که شما ازش read گرفتید به همان اسم شماره سریال گوشی Save میشود.
ممنونم ولی منظورم بدون باکس بودفایل فلش انتخاب کن و تو تب setting تیک های 1 و5 رو بزن و فلش کن.همین.
ضمناً سعی کنید از آخرین ورژن استفاده کنید.
بالاترین ورژن فعلی v0.915030 هست.
موفق باشید
وقتی روی read GDFS کلیک کنی به صورت اتوماتیک فایل GDFS گوشی درون پوشه ای که باکس Setool در آن نصب هست میرود.
از کجا بدونیم که GDFS مال همین گوشی هست؟ اسم GDFS که شما ازش read گرفتید به همان اسم شماره سریال گوشی Save میشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)