تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 79

نام تاپيک: کلوپ سامسونگ d780

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جدی...........؟؟؟!! برای چی......؟؟! دی880 که ضخامت بیشتری داره......... و780 کمی نازک نارنجی هست.........!!!
    مگه ، تجار میخوان دعوا کنن که مقاومت براشون مهم باشه....................!!!
    آره خب ممکنه تجار ها دعواشون بشه در این صورت D880 که با خاک یکسان میکنه شبیه شامی نخودچیه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بایستی بگم وقتی کمپانی یک گوشی میسازه و به بازار عرضه میکنه قشر خاصی یا شغل خاصی رو مد نظر نداره بلکه برای کارایی خاصی طراحی میکنه.
    منظورم اینه که گوشی D780 فقط برای مقاصد تجاری نیست بلکه برای کسانی است که میخواند در آن واحد با 2 سیم کارت کار کنند.
    حالا این شخص میتونه تاجر و یا هر شغلی داشته باشه.
    مهم اینه که این گوشی میتونه 2 سیم کارت رو مدیریت کنه .

از نظر من این گوشی ضعف ها و نقاط قوتی داره که خود جای تامل دارند.

مثلا من هنوز نتونستم بفهمم وقتی یک sms دریافت میکنیم چطوری میشه بفهمیم این پیغام برای سیم کارت شماره 1 هست یا 2.

و یا وقتی شما یک miss call دارند نمیشه فهمید این برای کدوم یک از سیم کارت هاست.

در عوض نقطه عطف این گوشی برای اینه که میتونه 2 سیم کارت رو بطور همزمان داشت و از شر داشتن و حمل کردن 2 گوشی خلاص شد.

به همین دلیل هست که خود بخود کاربرد این گوشی بیشتر برای کسانی است که استفاده کاری از گوشی دارند و هیچ عملی جز زنگ زدن و جواب دادن با گوشی انجام نمیدند.

نصب برنامه با این گوشی محدودیت داره و شما هر فایل و هر برنامه ای رو نمیتونید نصب کنید.

موزیک پلیر این گوشی محدودیت های خاصی داره مثلا خود من هنوز نتونستم متوجه بشم چطور میشه یه play list درست کرد و به اون اسم بگذاریم.

دوربین این گوشی محدودیت داره و باهاش نمیشه خیلی کارها انجام داد .

خوشحال میشم دوستان دیگه اگه خودشون و یا اطرافیانشون اگر تجربه ای دارند اینجا در میون بزارند.
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگرهنگام دریافت missed calls یا Sms درکنار شماره عدد 1 یا 2 ذکر شده که نشان دهنده شماره سیم کارت است من گوشی d880 را جدیدا" گرفتم و به جز نصب جاوا گوشی خوبی است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    در ابتدا گوشی نو مبارک!
    گوشی بسیار خوب و راحتیه.

راجع به جاوا باید بگم که من خودم چندین برنامه جاوا بخصوص ebook نصب کردم. اولا که می بایستی حتما فایل jar و jad رو با هم روی گوشی بریزید. بعد هم میتونید روی مموری و یا روی گوشی بریزید و نصب کنید هیچ تفاوتی نداره. در بعضی مواقع پیغام میده که فایل بزگتر از حد مجازه که خوب چاره ای نیست می بایستی از نصب برنامه صرف نظر کنید و اگر نصب بشه در قسمت java world میتونید برنامه نصب شده جاوا رو ببینید.

راستی شما این گوشی رو چند گرفتید؟ با گارانتی کجاست؟ از کجا گرفتید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون از توضيحات خوب همه دوستان من چون تازه گوشي D780 رو خريدم اطلاعات كافي نداشتم از مطالب شما استفاده كردم . درسته كه اين گوشي با نوكيا و سوني اريكسون متفاوت هستش ولي به نظر من كار با اين گوشي خيلي راحت هستش و منو پيچيده و با مزه اي داره .در ضمن اگه كسي مي دونه به ما هم بگه چطور برنامه هاي جاوايي روي اين گوشي نصب مي شه يا اگه مي دونيد لينك دانلود برنامه و طريقه نصب اون رو توضيح بديد .در ضمن من گوشي رو 154000 تومان هفته پيش خريدم .

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

سلام
    ممنون از توضيحات خوب همه دوستان من چون تازه گوشي D780 رو خريدم اطلاعات كافي نداشتم از مطالب شما استفاده كردم . درسته كه اين گوشي با نوكيا و سوني اريكسون متفاوت هستش ولي به نظر من كار با اين گوشي خيلي راحت هستش و منو پيچيده و با مزه اي داره .در ضمن اگه كسي مي دونه به ما هم بگه چطور برنامه هاي جاوايي روي اين گوشي نصب مي شه يا اگه مي دونيد لينك دانلود برنامه و طريقه نصب اون رو توضيح بديد .در ضمن من گوشي رو 154000 تومان هفته پيش خريدم .
    چند خریدی ؟!

فکر کنم خیلی ارزون خریدی......!!!

تا اون جائیکه من می دونم این گوشی بالای 240 تومن بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

واي شرمنده اشتباه نوشتم منظورم 254000 تومان بود اشتباه تايپي بوده

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

به هر حال مبارکت باشه..........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون قابل شما رو نداره
    راستي من چند تا برنامه و بازي كم حجم پيدا كردم كه روي D780 نصب بشه ولي ديكشنري پيدا نكردم يعني هست ولي حجمش زياده كسي ديكشنري كم حجم جاوا نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzadn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام ببخشید میشه بگید این گوشی قفل صفحه کلید با پسورد داره یا نه ؟ خیلی واسم مهمه متاسفانه تو هیچ سایتی این قسمت رو که مهمترین قسمت امنیتی است رو توضیح نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •