تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: کدام بهتر است : asp.net یا php ؟

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

در مورد توزیعات لاینکس بنده به شخصه با سوزی و فدورا و ردهت 5 کارکردم تو همه این ورژنها با کانکشن اینترنتم مشکل ایجاد شد برگشتم به همون ویندوز (به قول شما آشغال، حداقلش اینکه همین الان دارم برای شما جواب مینویسم).
    آخرین نسخه فدورا الان ۹ هست . با ایجاد یه مشکل تو کانکشن کل لینوکس رو بی خیال شدید و بردید زیر سوال ؟! تازه این مشکل لینوکس نیست ! بر می گرده به ساخت و پاخت مایکروسافت با شرکتهای سخت افزاری و سیاست های اونا . شرکت های سخت افزاری و مخصوصا مودم های داخلی یا وین مودمز در سالهای پیش حاضر به انتشار آزاد سورس های خود نبودند ! که این مورد الان تقریبا حل شده و لینوکس تقریبا اکثر سخت افزار هارو بدون مشکلی و بصورت خودکار شناسایی می کنه .

برفرض بیاییم همین امروز رو در نظر بگیریم و جای کاربرهای ویندوز و لاینکس رو عوض کنیم :
    خب حالا یک سوال با نبود یک آنتی ویروس قوی که حداقل 100هزار و یا بالاتر ویروس رو بشناسه باید چه کرد؟؟؟؟
    لینوکس هم ویروس یاب داره ! ولی جالبه بودید تقریبا واسه پیدا کردن ویروس های ویندوزی کاربرد داره . کم بودن یا نبودن نرم افزار ویروس یاب برای لینوکس به این معنی نیست که نمی تونن همچین چیزی رو بنویسن ! دلیلش اینه نیازی نیست ! و مشتری نداره ! من ۵ - ۶ سالی هست که لینوکس استفاده می کنم و تا حالا هم هیچ ویروس یابی رو نصب نکردم و کوچکترین مشکل امنیتی هم بوجود نیومده . پس درخواستی برای ویروس یاب نیست ! چون تعداد ویروس و برنامه های مخرب برای لینوکس با توجه به کم بودم حفره های امنیتی و مشکلات سیستمی و سیاست های خاصی چون سطوح دسترسی و ... بسیار کم هست .

در مورد اینکه لاینکس دیرتر از مایکروسافت ظهور کرده فکر کنم اطلاعات غلط سرکلاسهای لاینکس به شما درس داده شده
    نوشته های منو با دقت نخوندید ! من گفتم :

و اما اینکه الان ویندوز بخش زیادی از بازارو در دست داره دلایل مختلفی داره . یکیش بر می گرده به اینکه ویندوز زودتر واره بازار کاربران خانگی شده . و لینوکس دیرتر .
    این حرفم کاملا درست هست . لینوکس سالها متنی بود و نصب و استفادش سخت بود . تا همین چند سال پیش به نظر خود من به درد کارای خونگی نمی خورد .

منم راستش علاقه ای به بحث الکی ندارم . ولی احساس می کنم بحث ما همچین بدم نیست . مدتی هست تو بحث های الکی شرکت نمی کنم ولی با شناختی که از شما دارم و می دونم علمی بحث می کنید وارد بحث شدم . چون احساس می کنم این نوع بحث ها می تونه مفید باشه برای بقیه .
    من دشمن ویندوز نیستم ! ولی موافق سیاست های مایکروسافت هم نیستم ! مشکل ما بر سر فرهنگ و نگرش هست ! شما اکثر بخش مالی کار رو می بینید ! اونم به هر قیمتی ! ولی دیدگاه من کمک به دیگران و در نتیجه کمک به خودمون و آینده بشریت هست ! نرم افزار آزاد نمی گه پول در نیارید ! اتفاقا برعکس ! کلی روش داره واسه کسب در امد و شما می تونید نرم افزار اپن سورستون رو بفروشید ! نرم افزار ازاد یک فرهنگ هست و داره جا می افته . مثلا همین چند روز پیش نوکیا ۴۰٪ باقیمانده سهم نرم افزار سمبین رو چندین میلیون دلار خرید و بعد بصورت اپن سورس منتشرش کرد ! از دید شما پولشو انداخت دور !
    نرم افزار آزاد داره جای خودشو پیدا می کنه . مثلا همین سایت ویکی پدیا اپن سورس هست و با دردگاه های نرم افزار ازاد داره کار می کنه . در آمد خیلی خوبی هم داره ولی نه از راه فروش .
    گفتم عوامل پیشرفت مایکروسافت و سان و .. بر می گرده به سیاست ها و روش های تجاری اونا !! نه کیفیت محصولاتشون ! یاد حرف بازار یاب شرکت قبلیم می افتم که کارش فوق العاده خوب بود و می گفت اگه یه سنگ و بپیچن تو کاغذ بدن بهم با یه بازار یابی خوب می تونم به قیمت مناسبی بفروشمش !
    یک مورد دیگه در مورد امنیت . امنیت فقط ویروس و چند تا کرم نیست ! جنبه های خییلی مختلفی داره . بسته بودن سورس و تجاری بودن محض یکی از مهمترین موارد نقض کننده امنیت هست . شما از کجا می دونی اون پشت چه اتفاقی می افته ؟! مثلا اون چند کیلو بایتی که وقتی اولین بار به اینترنت وصل می شید ویندوز برای مایکروسافت می فرسته چیه ؟!
    تازه فردا وابسته می شید ! شرکتی که کلی سرمایه گذاره کرده و کل زیر ساختش ویندوز هست وابسته مایکروسافت شده ! فردا تحریم یعنی کار اون شرکت تموم شد !! بحث خیلی مفصل هست . انشاالله فرصتی بشه روی همچین مواردی بحث کنیم تا قضیه بیشتر روشن بشه ...

2. 3 کاربر از Bayazee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چقده عوض شد موضوع صحبت ییهو !!

من برای انتخاب یکی از این دو زبان شک دارم :
    asp.net یا php ؟
    asp.net رو من هم سریع تر یاد گرفتم هم کارم باش بهتر راه افتاد ..

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

ویرایش شد.
    Last edited by *Batman*; 06-09-2008 at 03:11. دليل: تاپیک مرده! D:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

120% asp
    میشه توی asp هر کاری کرد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بالاخره متجه نشدیم کدوم بهتره من تازه میخواهو به امید خدا برنامه ویسی را شروع کنم ملی شماها پاک گیجمون کردید کدام ساده تر و قابل فهم تره ابته برای مبتدیها؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    بالاخره متجه نشدیم کدوم بهتره من تازه میخواهو به امید خدا برنامه ویسی را شروع کنم ملی شماها پاک گیجمون کردید کدام ساده تر و قابل فهم تره ابته برای مبتدیها؟
    اگر حرف آخر را میخواهید...
    با نسخه نهایی همه زبانهای برنامه نویسی موجود هر کاری میتوانید انجام دهد و معنی ندارد که کسی بگویید با فلان زبان نتوانستم ... (بدون شک سواد و معلوماتش کافی نبوده)

مشکلی و سختی هم برای کسی که از صفر شروع میکند، چندان فرقی ندارد.
    خیلی از مفاهیم برنامه نویسی مشترک هستند و وابسته و در تملک زبان خاصی نیستند.
    قبلاً هم گفتم،
    بهترین زبان برنامه نویسی کل دنیا، هم از نظر لذت کدنویسی و هم سادگی و سرعت تولید و حتی سرعت اجرا، همان زبانی است که شما روی ان تلاش و وقت بیشتر میگذارید و بیشتر کتاب میخوانید و بیشتر کار میکنید و بیشتر به ان مسلط میشود.
    تسلط از لذت گرفته تا سرعت اجرای کد را با خود خواهد آورد.
    موفق باشید.

8. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

مزخرف تر از ASP.NET وجود نداره ، معمولا برنامه نویس های آماتور که فقط یک زبان بلدند میرند سراغ ASP.NET به خصوص ایرانی ها !!!!! و میدانیم ایران و ایرانی در زمینه برنامه نویسی یک جور هایی خارج از گود هستند . پس شک نکن که PHP .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •