انشالله منم هفته آِینده قصد خرید F480 رو دارم .
آقا پس من Viewty میگیرم که شما سامسونگ رو ریویو کنی بنده هم الجی رو چطوره !!؟؟
.
چه باحال.............. بزار یکی رو پیدا کنم ، viewty بخره.......... که پول بابته گوشی ندی.............!!
نه بابا همون سامسونگ رو میخرم
![]()
من باشم ویوتلی میخرم.
میشه دلیل بیاری
اصلی ترین دلیلم واسه اینه که میخوام گوشی جدیدی رو تجربه کنم که به نظرم ویوتلی با همه فرق میکنه.
فیلمبرداری عالی عکسبرداری خوب به همراه فلاش زنون.و بیشتر از استایلش خوشم میاد.
هر دو گوشی تقریبا در یک سطح هستند و این انتخابشون کاملا سلیقه ای هستش.
در ضمن از اون بند و بسات های اطراف لنز ویوتلی هم خیلی خوشم میاد.
قلمش هم خیلی باکلاسه
کلا میگم سلیقه ای هستش و هر کسی میتونه یه دلیل بیاره و یکی رو انتخاب کنه.
آقا امروز رفتم علائدین F480 بود 520000 با ضمانت اصلی و Viewty هم بود 470000 تومن بدون ضمانت و هرجفتشون اصل کره بودن . راستش ویوتی قیمتش خیلی مناسبه ضمن اینکه مادیران این گوشی رو فعلا نیاورده و چند هفته دیگ میاد به بازار ( به گفته فروشنده ) حالا بنظر من ویوتی قیمت خیلی مناسبی داره ؟ بنظر شما Viewty به صرفه تر نیست ؟
آخر چیکار کنم آخه کدومو بخرم !!!؟؟؟؟
برو برا ویوتی!دلیل:
یکی فروش بالا در انگلیس!!!!(چه ربطی داشت!!)
ال سی دی بزرگتر!ویوتی 3 اینچه در حالی که اون سامسونگه 2.8 اینچه!!
رزولوشن 400*240 برا الجی ولی سامسونگه 240 در 320 هست!!الجی در این قسمت هم بهتره!
این مشخصات دوربین سامسونگ در gsmarena هست:
5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, video(QVGA), flash
و این هم مال الجیه:
5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, video(VGA 30fps, QVGA up to 120fps), strobe flash; secondary VGA videocall camera
در کل برو برا سامسونگ!!!!چون همین الان به مشخصاتش دقت کردم فهمیدم جدیدتر و بهتره!!!!!!!!!
با این قیمت................. من باشم ، VIewty ...............!!!
فقط قیمت............................ در ضمن اینکه رزلوشن viewty چیزه ضایعه یی هست.......... استاندارد نیست.............!!!
امیر حسین ، هر چقدر بیشتر صبر کنی ، بدتره............ گیج میشی................!!!!
البته ، القاب دوربین ، Viewty هم بیشتره...................... و رابط کاربری سامسونگ بهتر.................دی.!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)