تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: نرم افزار پيام رسان فارسي 200 كاراكتی همراه اول

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که حرفای شماها رو خوندم اصلا نرفتم دنبال دانلودش.
    از همون69تا انگلیسی یه فارسی استفاده میکنم.یه دونه ایرانسل هم خریدم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب معلومه كه جواب اين سوالت نه هست
    من اگه دونه اي 100 تومان هم بشه SMS از نوع FINGILISH باز هم ميفرستم
    حتي اگه به قيمت قطع شدن خطم تموم بشه
    نه از ترفند استفاده ميكنم
    نه از نرم افزار
    نا روي اين دزد ها با اين ترفند و حقه جديدشون يعني
    ترويج فرهنگ فارسي
    كم بشه
    شما ها رو نميدونم

شما فقط جیب شرکت مخابرات رو پرپولتر میکنید و حریص ترشون میکنید برای مکیدن خون مردم

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

دوستان لطفا فقط در مورد این نرم افزار بحث کنید.

بحث های پیرامون همراه اول و سیاست هاش زیاد انجام شده و متاسفانه شرایط همینه...

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض 10 اشكال نرم‌افزار پيامك فارسي " همراه اول " مشخص شد

با توجه به عرضه شدن نرم‌افزار پيام فارسي از سوي شركت ارتباطات سيار ايران پس از چندين ماه وقفه، اين نرم‌افزار دچار اشكالات اساسي است و مشتركان را نمي‌تواند راضي كند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، اين نرم‌ افزار كه با وقفه چند ماهه و بر اساس مصوبه دولت در سال گذشته در جهت ترويج زبان فارسي در شبكه SMS بود، عرضه شده است داراي نقاط ضعف عمده‌اي است.
    اين نرم‌افزار كه توسط دانشگاه شريف و يك شركت نرم‌افزاري طراحي و پياده‌سازي شده است، فاقد امكانات حرفه‌اي براي كاربران است.

1- عدم همخواني با صفحه كليد‌ها

از اشكالات اساسي نرم‌افزار پيامك فارسي همخواني نداشتن حروف با صفحه كليد اكثر گوشي‌هاي تلفن همراه است.
    در اين نرم‌افزار كاربر گوشي تلفن همراه بايد با عادت و كار مداوم بتواند حروف فارسي را به روي كيبورد گوشي تلفن همراه خود تطبيق دهد.

2- عدم اجراي نرم‌افزار در سيستم گوشي‌ها

يكي ديگر از اشكالات ديگر اين نرم‌افزار پياده نشدن نرم‌افزار بر روي گزينه ارسال پيام كوتاه در گوشي ها است.
    كاربر براي استفاده از اين نرم‌افزار بايد به دنبال آن در فايل‌هاي ديگر چون بازي و اينستال بگردد.
    اين نرم‌افزار در فايل ارسال پيامك نصب نشده است.

3- عدم ارسال گروهي پيامك

از ايرادات اساسي ديگر اين نرم‌افزار عدم ارتباط با دفترچه تلفن گوشي تلفن همراه است.در اين نرم‌افزار كاربر نمي‌تواند به دفترچه تلفن همراه رجوع و شماره مشخص را انتخاب كند.كاربر بايد داراي حافظه قوي براير حفظ شماره‌هاي مورد نظر خود باشد!

4- ضعف در ويرايش متن

كاربر تلفن همراه با استفاده از اين نرم‌افزار نمي‌تواند به راحتي جمله پيش فرض را اصلاح و يا پاك كند.
    كاربر حتما بايد دكمه گزينه را فعال و سپس گزينه پاك كردن را انتخاب و دوباره به صفحه تايپ وارد شود.

5- سيم كارتهاي 0919 در كما هستند

متاسفانه يكي ديگر از بزرگترين ضعف‌هاي نرم‌افزار پيامك فارسي عدم كاربرد آن براي سيم‌كارتهاي اعتباري دولتي است كه با توجه به وجود 11 ميليون مشترك تلفن همراه اين مورد از ايراداتي است كه نمي‌توان از آن چشم پوشي كرد.
    در ضمن اين نرم‌افزار تنها براي سيم كارتهاي دولتي است و فشرده سازي براي سيم كارتهاي تاليا و ايرانسل اجرايي نخواهد بود.

6- عدم تست بر روي تمامي گوشي‌ها

اين نرم‌افزار هنوز بر روي تمامي گوشي‌ها تست نشده و برخي از دارندگان گوشي تلفن همراه از عدم همخواني نرم‌افزار با گوشي‌هاي خود دارند .افرادي كه گوشي‌هاي ساخت 82 به قبل را در اختيار دارند در سردرگمي به سر مي‌برند.

7- عدم دسترسي به امكانات مولتي مديا

نرم افزار پيامك فارسي متاسفانه با وجود وقفه چندين ماهه به صورت آزمايشي ارائه شده است و فاقد امكانات معمولي چون مولتي‌مديا و استفاده از امكانات ديگر چون شكلك در پيام كوتاه است.

8- الزام نصب نرم‌افزار توسط ارسال‌كننده و گيرنده پيامك

مشتركان تلفن همراه براي ارسال و دريافت پيامك فارسي بايد دو طرف اقدام به نصب اين نرم‌افزار كنند.

9- نداشتن سيستم اطلاع از دريافت پيامك

از ايرادات اين نرم‌افزار نداشتن سيستم اطلاع از دريافت پيامك از سوي گيرنده و يا " دليوري " است.

10- عدم اطلاع‌رساني صحيح براي نرم‌ افزار

متاسفانه هيچ‌گونه اطلاع‌رساني شفاف و كاملي از اين نرم‌افزار از سوي پيمانكار و كارفرما(mci) نشده است.
    در حالي كه مشتركان مي‌توانند از طريق بلوتوث اين فايل را دريافت كنند و نيازي به اينترنت نيست، متاسفانه اطلاع‌رساني در اين باره صورت نگرفته است.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اول بگم که هیچ گونه نسبتی با همراه اول و دولت و مخابرات و نویسنده نرم افزار و ........ ندارم.
    ولی میبینم بعضیها خیلی غیر منصفانه دارند اظهار نظر میکنند.
    تو قانون هم همراه اول موظف نشده که حتما این برنامه رو ارایه بده.هر چند که کارشون رو در مورد افزایش تعرفه به هیچ عنوان قبول ندارم.
    یک چیزی هم مطمئنم که اگر ایرانسل همچین کاری رو میکرد همه ازش طرفداری و به به و چه چه میکردند.
    با توجه به عرضه شدن نرم‌افزار پيام فارسي از سوي شركت ارتباطات سيار ايران پس از چندين ماه وقفه، اين نرم‌افزار دچار اشكالات اساسي است و مشتركان را نمي‌تواند راضي كند.
    یکی به من فرق چندین ماه و 15 روز رو بگه.
    1- عدم همخواني با صفحه كليد‌ها

از اشكالات اساسي نرم‌افزار پيامك فارسي همخواني نداشتن حروف با صفحه كليد اكثر گوشي‌هاي تلفن همراه است.
    در اين نرم‌افزار كاربر گوشي تلفن همراه بايد با عادت و كار مداوم بتواند حروف فارسي را به روي كيبورد گوشي تلفن همراه خود تطبيق دهد.
    با بیشتر گوشیها درست کار میکنه و از تنظیمات برنامه میشه نوع صفحه کلید رو مشخص کرد.
    2- عدم اجراي نرم‌افزار در سيستم گوشي‌ها

يكي ديگر از اشكالات ديگر اين نرم‌افزار پياده نشدن نرم‌افزار بر روي گزينه ارسال پيام كوتاه در گوشي ها است.
    كاربر براي استفاده از اين نرم‌افزار بايد به دنبال آن در فايل‌هاي ديگر چون بازي و اينستال بگردد.
    اين نرم‌افزار در فايل ارسال پيامك نصب نشده است.
    خوب این هم یک برنامه هست و پیش بقیه برنامه ها نصب میشه.به نظر شما کجا باید نصب میشد؟
    3- عدم ارسال گروهي پيامك

از ايرادات اساسي ديگر اين نرم‌افزار عدم ارتباط با دفترچه تلفن گوشي تلفن همراه است.در اين نرم‌افزار كاربر نمي‌تواند به دفترچه تلفن همراه رجوع و شماره مشخص را انتخاب كند.كاربر بايد داراي حافظه قوي براير حفظ شماره‌هاي مورد نظر خود باشد!
    این مورد رو قبول دارم ولی برنامه های جاوا داراری محدودیتهای زیادی هستند. روی این قسمت از برنامه اصلا خوب کار نشده.
    - ضعف در ويرايش متن

كاربر تلفن همراه با استفاده از اين نرم‌افزار نمي‌تواند به راحتي جمله پيش فرض را اصلاح و يا پاك كند.
    كاربر حتما بايد دكمه گزينه را فعال و سپس گزينه پاك كردن را انتخاب و دوباره به صفحه تايپ وارد شود.
    این برنامه چند نسخه داره و یک نسخه هم برای گوشیهایی هست که دکمه پاک کردن و بازگشت ندارند.
    با نصب نسخه مناسب این مشکل به احتمال زیاد برطرف میشه.
    5- سيم كارتهاي 0919 در كما هستند

متاسفانه يكي ديگر از بزرگترين ضعف‌هاي نرم‌افزار پيامك فارسي عدم كاربرد آن براي سيم‌كارتهاي اعتباري دولتي است كه با توجه به وجود 11 ميليون مشترك تلفن همراه اين مورد از ايراداتي است كه نمي‌توان از آن چشم پوشي كرد.
    در ضمن اين نرم‌افزار تنها براي سيم كارتهاي دولتي است و فشرده سازي براي سيم كارتهاي تاليا و ايرانسل اجرايي نخواهد بود.
    نمیدونستم روی سیمکارتهای اعتباری جواب نمیده ولی میدونم قیمت پیامک روی این سیمکارتها هنوز 16 تومان هست.
    اگر هم برای ایرانسل و تالیا فعال میکرد ممکن بود با عکس العمل اون شرکتها مواجه بشه.اینجوری مشترکان اون شرکتها هم میتونستند از این برنامه استفاده کنند و شرکتها از همراه ا.ل ایراد میگرفتند که چرا ....
    6- عدم تست بر روي تمامي گوشي‌ها

اين نرم‌افزار هنوز بر روي تمامي گوشي‌ها تست نشده و برخي از دارندگان گوشي تلفن همراه از عدم همخواني نرم‌افزار با گوشي‌هاي خود دارند .افرادي كه گوشي‌هاي ساخت 82 به قبل را در اختيار دارند در سردرگمي به سر مي‌برند.
    این ایراد از برنامه نیست بلکه از گوشیها هست. بعضی گوشیها برنامه های جاوا رو بخوبی پشتیبانی نمیکنند.نسخه جاوایی که این برنامه توسط اون ساحته شده بهترین هست و روی اکثر گوشیهای جاوا جواب پس داده.
    7- عدم دسترسي به امكانات مولتي مديا

نرم افزار پيامك فارسي متاسفانه با وجود وقفه چندين ماهه به صورت آزمايشي ارائه شده است و فاقد امكانات معمولي چون مولتي‌مديا و استفاده از امكانات ديگر چون شكلك در پيام كوتاه است.
    اینو قبول دارم و امکان ارسال شکلک باید در نسخه های بعدی حتما برطرف بشه.
    8- الزام نصب نرم‌افزار توسط ارسال‌كننده و گيرنده پيامك

مشتركان تلفن همراه براي ارسال و دريافت پيامك فارسي بايد دو طرف اقدام به نصب اين نرم‌افزار كنند.
    این که مشخصه.وقتی پیامکی فشرده و یا کدگذاری میشه در گوشی گیرنده باید قابلیتی باشه که این پیامک رو از حالت فشرده یا کد شده خارج کنه.هر برنامه دیگه ای هم بیاد وضعیت همینه مگر اینکه از مرکز پیام مخابرات همچین کاری انجام بشه.
    9- نداشتن سيستم اطلاع از دريافت پيامك

از ايرادات اين نرم‌افزار نداشتن سيستم اطلاع از دريافت پيامك از سوي گيرنده و يا " دليوري " است.
    این خیلی بده.حتی تو نمونه های مشابه این نرم افزار دلیوری فعال هست.نمیدونم چرا تو این برنامه این قابلیت رو نزاشتند.
    10- عدم اطلاع‌رساني صحيح براي نرم‌ افزار

متاسفانه هيچ‌گونه اطلاع‌رساني شفاف و كاملي از اين نرم‌افزار از سوي پيمانكار و كارفرما(mci) نشده است.
    در حالي كه مشتركان مي‌توانند از طريق بلوتوث اين فايل را دريافت كنند و نيازي به اينترنت نيست، متاسفانه اطلاع‌رساني در اين باره صورت نگرفته است.
    بله. متاسفانه خبر رسانی در مورد این نرم افزار خیلی محدوده
    خیلیها خیال میکنند حتما باید این برنامه رو از اینترنت بگیرند.
    مثلا دوست من میگفت بیا بریم کافی نت تا من برنامه رو دانلود کنم.وقتی بهش گفتم من این برنامه رو دارم و بیا برات بفرستم میگفت نه اخبار گفته حتما از اینترنت بگیرید

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

9

پست شماره 24 شديدا تاييد ميشه ............

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

خوب یه باره بگید خوب نیست برید پی زندگیتون چرا اینقدر فلسفه میبافید؟ از اولش معلوم بود چیه. بهترین نرم افزار ها هم ورژن یکشون خیلی بیخوده

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب یه باره بگید خوب نیست برید پی زندگیتون چرا اینقدر فلسفه میبافید؟ از اولش معلوم بود چیه. بهترین نرم افزار ها هم ورژن یکشون خیلی بیخوده
    شما خودت روناراحت نکن ،نکنه یکی از برنامه نویساش تویی.. خوب این نرم افزار هیچ چیزی برای ارائه نداشت واصلا ضرورتی نداشت اینو بدن بخورد ما واقعا ضعیفه اونم برای شرکتی به این عظمت...

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

البته زده نسخه ازمايشيه.

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

به نظر منم در کل چیز به درد بخوری نیست ......
    من دیشب نصبش کردم همون دیشب هم Removesh کردم .....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •