ایشالا که رزولوشنش مشکل ایجاد نکنه.چون من انتخوابم رو کردم![]()
ایشالا که رزولوشنش مشکل ایجاد نکنه.چون من انتخوابم رو کردم![]()
از الان بهت تبریک میگماما نگفتی چی رو انتخاب کردی و چرا؟ دلیل انتخابت چی بوده؟
بهتره دلیل هامونو به همدیگه بگیم تا از تقطه نظرات همدیگه استفاده بکنیم. شاید شما چیزی به ذهنت رسیده باشه
که من تا حالا بهش فکر نکرده باشم و همچنین بر عکسش.
نکنه Nvidia رو انتخاب کردی ناقلا![]()
من 3 ماه دیگه میخوام گوشی بگیرم.منظورم از انتخوابم Omnia بود.چون واقعا هر چیزی که من میخوام داره.فقط کاش فیلم برداریش یه کم بهتر بود.و رزولیشنش.(و پشت گوشی جا واسه قلم داشت)
در مورد Nvidia هم عرض کنم که اگه تو این 3 ماه باقیمانده خبری ازش بشه.مثلا بگن Nvidia سال 2009 وارد بازار میشه حتما صبر میکنم.چون هیچوقت نمیتونم اون گوشی رو فراموش کنمو ارزش صبر کردن رو داره
Samsung i900 انتخاب خوبی به نظر میاد. اما خوبه که میخوای تا 3 ماه دیگه صبر کنی چون تا اون موقع این گوشی تو
دست کسانی که باید امتحان کنند امتحان شده. دقیقا مثل Diamond و تازه اونوقت اگر عیب های بزرگی داشته باشه
که نشه ازش چشم پوشی کرد متوجه میشید و تصمیمتون رو بهتر میگیرید.
مثلا الان دایموند چند تا عیب بزرگ داره که منو از خریدش پشیمون کرد. یکیش قاب پشتش هست که به دلیل
برجستگی هایی که داره فقط باید روی فرش و قالی و موکت و پتو گذاشته بشه و دشمنش هم میز و اجسام سفته.
یک عیب دیگه ش همسطح بودن کامل ال سی دی با بدنه است که اونم وضعیت قاب پشتش رو داره. البته موندن لکه
رو روی گوشی میشه تحمل کرد و تمیز نگهش داشت اما دیگه گوشی که این همه بابتش پول میدیم نباید که 1 ماه
نشده همه جاش خط خطی بشه.
یک مشکل دیگه اش از نظر من و تا جایی که در انجمن ها و رویو ها خوندم باطی خیلی خیلی ضعیفش هست که البته
الان یک باطری دیگه با ظرفیت 1800 و 1350 میلی آمپری قراره براش بیاد اما به ضخامت گوشی اضافه میکنه و در
نتیجه گذشته از ضخیم تر شدنش لنز دوربین با سوراخی که در قاب پشتش قرار داره فاصله میگیره و چهره
زشتی رو به پشت گوشی میده دقیقا مانند Toshiba G900 با باطری 3000 میلی آمپری.
الان باطری که به صورت اورجینال روشه یک مشکل دیگه هم داره و اون اینکه موقع صحبت کردن و استفاده از
ال سی دی و همچنین موقع شارژ شدن بشدت داغ میکنه. داغ شدن رو موقع شارژ شدنش میشه تحمل کرد
اما دیگه موقع صحبت کردن و یا کار کردن با گوشی داغ کردنش اعصاب خورد میکنه.
واسه همینه که من به این نتیجه رسیدم که تا گوشی سریع وارد بازار شد نخریمش و بزاریم اونایی که باید بخرن
برن و بخرن تا هم خوبی ها و هم عیب های گوشی که نمیشه ازشون گذشت ظاهر بشه اونوقت با در نظر گرفتن
خوبی ها و عیب های هر گوشی تصمیم به خریدش بکنیم.
اگر به همین زودیها Xperia, Touch Pro و Samsung i900 وارد بازار بشن خوبه چون واقعا به یک گوشی خوب نیاز
دارم. البته ایکس پریا رو فکر کنم آخرهای 2008 یعنی حدود 5 ماه دیگه وارد بازار بشه چون خودشون گفتن 3
مه آخر میلادی و 3 ماه آخر هم همیشه ماه آخر این 3 ماه بوده
اگر اینطوری بشه و Nvidia هم 6 ماه اول 2009 وارد بازار بشه منم با نظرت موافقم. بهتره که منتظرش بشیم چون
واقعا ارزششو داره. نمیدونمواقعا گیر کردم ... یعنی با این گوشیم سر کنم تا اون وقتی که این 3 گوشی
وارد بشن و یا اینکه از همینهایی که الان هستن یکیشو بگیرم؟ دایموند رو که دورشو خط زدم میمونه بقیه شون.
فقط k810 به دردت ميخوره و بس
سامان جان توی پک گوشی یه کیف چرمی هستش که قلم تو اون میره . ( همراه گوشی 2 قلم هم هستش )و پشت گوشی جا واسه قلم داشت)
Nvidia هم عرضه شده ، حدود 1 ماه پیش .
سامسونگ عزیز شما مطمئن هستید که این گوشی عرضه شده؟
چون اینو توی نمایشگاه MWC امسال یعنی 2008 تازه معرفی کردند. معرفی کردن یک گوشی با عرضه شدن در بازار
فرق میکنه. در چند تا مصاحبه ای در این نمایشگاه با اعضای ان ویدیا داشتند میگفتند که قراره از سال بعد عرضه این
گوشی شروع بشه.
آیا جایی مطلبی در مورد عرضه شدن این گوشی خوندید؟ لطفا اون رو بزارید اگر قیمتش مناسب باشه شاید خریدنش
بد نباشه.ممنون
![]()
سایت Engadget و چند سایت دیگه اعلام کرده بودن :
مدل گوشی : APX 2500
![]()
دیاموند از همه بهتره اما اکثر گوشیهایی که اونجا گفتی ملاکهای شما رو واسه خرید دارند.
قیمت دیاموند خیلی بالاست.
من پیشنهادم روی جی900 یا دبلیو960 هستش.
چون سیستم عامل هم داره.توی سامسونگ بهتر بود جی810 رو هم میذاشتی.
جی800 رو هم اصلا فکرش رو نکن چون دوربین واست زیاد مهم نیست.
دبلیو960 مناسبترینه واسه شما با قیمت پایین و تمامی ملاکهای شما رو داره + توی هندسفری فوق العاده هستش.هک هم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)