فایل jquery سه تا فرمت داره. یکیش حالت فشرده نشده که حدود 97 کیلوبایته. از این فایل فقط برای آموزش و دیدن کد جی کوئری استفاده می کنن و برای سایت ازش استفاده نمیشه چون حجمش خیلی زیاده.
یه فایل pack داره که حجمش 30 کیلو بایته
و یه فایل minified داره که اگر از gzip سرور استفاده کنی حجمش میشه 16 کیلوبایت که خوب خیلی مناسبه. شما فایل PACK رو دانلود کن
بالای صفحه اینطوری لینکش کن به صفحت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا یه فایل js خالی درست کن که دستورات جی کوئری رو داخل اون بنویسی. اسمش رو هم هر چی دوست داری بذار مثلا
کد:
حالا داخل این فایل دستورات رو می نویسی. اولین چیزی که باید بنویسی اینه
کد:
این یعنی به محض اینکه ساختار کلی صفحه ( فقط کدهای HTML ) روی سیستم کاربر دانلود شد باید دستورات اجرا بشن. همه دستورات جی کوئری باید اون وسط نوشته بشن در غیر این صورت اجرا نمی شن
شیوه کار جی کوئری هم اینطوری که داخل کد HTML جستجو میکنه و اون تگ مورد نظر شما رو پیدا می کنه و اون کاری که شما می خواید رو با اون تگ انجام میده. مثلا شما یه تگ <h3> بساز و توش یه چیزی بنویس. بعد یه div درست کن و id مثلا amir بهش بده و یه متنی هم توش بنویس. اینطوری
کد:
حالا ما می خوایم کدی بنویسیم که وقتی طرف روی h3 کلیک کرد اون div ما جمع بشه و هر وقت دوباره روی h3 کلیک کرد اون div دوباره باز بشه
کدش اینطوری می نویسیم
کد:
خط اولش که مشخصه و گفتم همیشه باید باشه
خط دوم با $ شروع میشه. هر چیزی رو بخوایم تو صفحه سرچ کنیم باید با $ شروع کنیم و اون تگ یا کلاس یا ایدی مورد نظرمون رو بذاریم تو پرانتز (البته باید بین علامت های " باید قرارشون بدیم و علامت های > و < رو باید حذف کنیم. الان من نوشتم که هر چی h3 تو صفحه هست رو پیدا کنه. بعد فانکشن کلیک رو بهش متصل کردم که هر کس روی اون h3 کلیک کرد یه فانکشن خاصی اجرا باشه. تو خط سوم هم نوشته شده که هر تگی که ایدی amir داره رو انتخاب کن و فانکشن slide رو بهش اختصاص بده و زمان رو هم روی 1300 میلی ثانیه تنظیم کن.
حالا هر کس روی h3 کلیک کنه. جی کوئری تو کد میگرده و هر تگی که کلاس amir داشته باشه رو پیدا می کنه. می بینه اگر جمع شده باشه که بازش میکنه و اگر باز باشه جمعش می کنه. باز شدن و جمع شدن هم یک ثانیه و 3 صدم ثانیه زمان میبره
خودتون میتونید این کد رو امتحان کنید تا یه کم جی کوئری یاد بگیرید