تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: انتخاب رشته ( فنی یا ریاضی؟)

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم بعضی ها رو میشناسم که الان تو بهترین اموزشکده ایران میخونن اونم برق الانم دارن برای کنکور ریاضی فیزیک سال بعد میخوننکاردانی برقم رو میگیرم روزانه تبریز!بعد سال بعد به امید خدا برق قدرت دانشگاه تبریز رو میخوام بیارم اونم فرق نداره شبانه رو هم با تیر میزنم!اون موقع به نظر خودم بهترتر میشه چون تمام برق فیزیک هست زبان فیزیک ریاضی!به قول استاد با طعنه!:
    شما که اگه موتوری اومد جدید بود چیزی بارت نیست ریاضی نداری که محاسباتش رو انجام بدی!لااقل این نرم افزار رو بلد باش!تا لنگ نکنیمنم از این جمله تحقیر امیز خوشم نمیاد!چون اکثریت همه میگن فنی و حرفه ای یعنی کارگر ماهر!درستشم همینه کشکی دیپلم کشکی فوق لیسانسشم زیر پلکانی!فوق هم رویایی.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

100 % ریاضی

اگه نباشه جاش خالی می مونه n.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم بعضی ها رو میشناسم که الان تو بهترین اموزشکده ایران میخونن اونم برق الانم دارن برای کنکور ریاضی فیزیک سال بعد میخوننکاردانی برقم رو میگیرم روزانه تبریز!بعد سال بعد به امید خدا برق قدرت دانشگاه تبریز رو میخوام بیارم اونم فرق نداره شبانه رو هم با تیر میزنم!اون موقع به نظر خودم بهترتر میشه چون تمام برق فیزیک هست زبان فیزیک ریاضی!به قول استاد با طعنه!:
    شما که اگه موتوری اومد جدید بود چیزی بارت نیست ریاضی نداری که محاسباتش رو انجام بدی!لااقل این نرم افزار رو بلد باش!تا لنگ نکنیمنم از این جمله تحقیر امیز خوشم نمیاد!چون اکثریت همه میگن فنی و حرفه ای یعنی کارگر ماهر!درستشم همینه کشکی دیپلم کشکی فوق لیسانسشم زیر پلکانی!فوق هم رویایی.
    شما برا چی میخواین این کار رو بکیند؟ یعنی چرا ادامه نمیدید کارشناسی قبول شید و می خواین کنکور ریاضی بدید؟

اونوقت مدرکای فنی کشکه ؟!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فقط ریاضی
    از ما که گذشت ... ولی به نظر من رفتن به فنی با این شرایط (بی توجهی به آنها ) احمقانه است
    شاید بزرگترین اشتباه زندگیم بود که رفتم فنی باید میرفتم ریاضی بعدش مهندسی فنی میگرفتم .

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما برا چی میخواین این کار رو بکیند؟ یعنی چرا ادامه نمیدید کارشناسی قبول شید و می خواین کنکور ریاضی بدید؟

اونوقت مدرکای فنی کشکه ؟!!!!!
    کارشناسی ناپیوسته؟نه اصلا تمایلی ندارم البته میدونم اگه شرکت کنم رتبه خوبی هم بیارم همچین اش دهنسوزی نمیشه بالاخره چون رشته من برق هست ظرفیت دولتی نداریم اگرم داشته باشیم خیلی کمه امسال که نداشتیم با احتساب عنایات سال اینده!البته دور هم هست بار علمیش یه فرق اساسی بین ما و پیوسته ها اینه که اونا از بن میخونن مو به مو ولی ما فنی ها تنها ظاهر قضیه و چطور با اچار مهره رو سفت کنیم تا موتور لنگ نکنه رو میخونیم!کلا سیستممون کشکیه چه رسد به مدرک استادای ما که اینطور میگن تئوری به همراه عملی بهتر از عملی نصفه و نیمه تئوری تو خالی!من از اول اشتباه کردم!انقدرم گول نزنیم خودمون رو که ال است و بل است من با یکی دو ماه خوندن اونم تفننی قبول شدم!معلومه چیزی که اسون بدست بیاد ارزشش کمتره!البته شاکریم!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ولی به نظر من رفتن به فنی با این شرایط (بی توجهی به آنها ) احمقانه است
    اینو کاملا قبول دارم ...چون کلا ارزشی واسه فنی ها قائل نیستن !!!

بار علمیش یه فرق اساسی بین ما و پیوسته ها اینه که اونا از بن میخونن مو به مو ولی ما فنی ها تنها ظاهر قضیه و چطور با اچار مهره رو سفت کنیم تا موتور لنگ نکنه رو میخونیم!کلا سیستممون کشکیه چه رسد به مدرک استادای ما که اینطور میگن تئوری به همراه عملی بهتر از عملی نصفه و نیمه تئوری تو خالی!من از اول اشتباه کردم!انقدرم گول نزنیم خودمون رو که ال است و بل است من با یکی دو ماه خوندن اونم تفننی قبول شدم!معلومه چیزی که اسون بدست بیاد ارزشش کمتره!البته شاکریم!
    یعنی ما مو به مو نمی خونیم ؟!!!! اتفاقا اکثر بچه های فنی از لحاظ کارای عملی جلوتر هستن !!!
    می تونم بپرسم شما کجا دارید می خونید ؟!!!
    من فقط از این لحاظ با ریاضی موافقم که به اونا بیشتر ارزش میدن تا فنی ها

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

من از می شنوی برو فنی .. ریاضی خیلی سخته کلی کتاب ریاضی و فیزیک باید برای کنکور بخونی ...
    فنی هم کنکورش راحتره هم مباحثش سبک تره ..

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

پست های بچه ها را که میخوندم یاد این ضرب المثل افتادم که : مرغ همسایه غازه
    کسی مخالف این قضیه نیست که ریاضی رشته نسبتا سختیه(البته بستگی به گرایش هم داره)
    ولی متاسفانه طرز تفکری که الان درباره فنی هست اینه که میرم راحت دانشگاه (البته کالج ) و از دست ریاضی خلاص میشم و همش عملیه و همین هایی که بچه ها صفحه قبل نوشتند ...
    در صورتی که دروس رشته های فنی به مراتب سخت تر هست (اونایی که فنی خوندند بهتر متوجه میشند)
    ولی با توجه به شرایط الان به دلایل زیر میگم فنی نرو :
    وضعیت ادامه تحصیل در دانشگاه الان رو هواست ...
    دو مرتبه کنکور برای رسیدن به کارشناسی (که سهمیه کارشناسی هم وحشتناکه )
    اشباع شدن رشته های مطرح فنی ...
    و...
    همون ریاضی را به هر جون کندنی هست ادامه بده که این ضرب المثل حکایت میکنه : یه سال بخور نون و تره..... یه عمر بخور نون و کره!!!

9. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

n.s

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یعنی ما مو به مو نمی خونیم ؟!!!! اتفاقا اکثر بچه های فنی از لحاظ کارای عملی جلوتر هستن !!!
    می تونم بپرسم شما کجا دارید می خونید ؟!!!
    من فقط از این لحاظ با ریاضی موافقم که به اونا بیشتر ارزش میدن تا فنی ها
    اموزشکده شماره 1 تبریزم ترم 3 هستم حوصله درس خوندن رو دارم با اشتیاق دارم ریاضی میخونمانقدر میچسبه البته اینا دیگه کشکی شده!ما دیفرانسیل و انتگرال رو خوندیم فقط یه کم جبر و احتمال و گسسته مبهمه!قبول نشم هم نشدم تا عید حساب کار دستم میاد شاید برای کارشناسی ناپیوسته بخونم!ولی فعلا دارم با شور میخونم نمی دونم واقعیتش خودمم چکار میکنم!اگه مطمئن بودم که دولتی کارشناسی ناپیوسته تو تبریز هست یا هر شهر دیگه!بهتر میتونستم تصمیم بگیرم!میخوام یه طوری شه که بعدها حسرت نخورم جلوی ضرر رو الان میخوام بگیرم!اونم شاید با ضرر البته اگه قبول نشم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اموزشکده شماره 1 تبریزم ترم 3 هستم حوصله درس خوندن رو دارم با اشتیاق دارم ریاضی میخونمانقدر میچسبه البته اینا دیگه کشکی شده!ما دیفرانسیل و انتگرال رو خوندیم فقط یه کم جبر و احتمال و گسسته مبهمه!قبول نشم هم نشدم تا عید حساب کار دستم میاد شاید برای کارشناسی ناپیوسته بخونم!ولی فعلا دارم با شور میخونم نمی دونم واقعیتش خودمم چکار میکنم!اگه مطمئن بودم که دولتی کارشناسی ناپیوسته تو تبریز هست یا هر شهر دیگه!بهتر میتونستم تصمیم بگیرم!میخوام یه طوری شه که بعدها حسرت نخورم جلوی ضرر رو الان میخوام بگیرم!اونم شاید با ضرر البته اگه قبول نشم.
    به هر حال موفق باشین ...
    من پارسال غیرانتفاعی دانشوران بودم ... دلمو زد ...انصراف دادم و دوباره کنکور شرکت کردم ...هر چند الان بازم غیرانتفاعی هستم ( چون دولتی تو تبریز نیست) اما اینجا به مراتب بهتر از دانشگاه قبلیه !!!
    امیدوارم به هدفتون برسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •