هیچ قبلا اسمش rd بودما اخر هم نفه ميديم اين Roa چيه؟؟؟؟
با RD چه فرقي داره؟؟؟؟
جدید شدی rd-x
ر ی س ج م ه و ر --زمانه فرمودن یه اسم ایرانی باید باشه شد roa
هیچ قبلا اسمش rd بودما اخر هم نفه ميديم اين Roa چيه؟؟؟؟
با RD چه فرقي داره؟؟؟؟
جدید شدی rd-x
ر ی س ج م ه و ر --زمانه فرمودن یه اسم ایرانی باید باشه شد roa
بنده الان عنوان این تاپیک رو دیدم در جواب باید عرض کنم : مزاح میفرمایید ...!
آردي بهتره يا پرايد ؟
هر دو از کیفیت مونتاژ پایینی برخوردارند ولی هر کدوم توی یک مساله بر اون یکی برتری داره و در مجموع بنظر من تقریبا امتیاز مساوی می گیرند هر شخصا اگر قرار به انتخاب باشه پراید رو ترجیح میدم بر RD
پراید در مصرف کمتر،جاداری خوب نسبت به ابعاد بدنه(چون دیفرانسیلی در عقب نداره که گاردان جا رو تنگ کنه)،فناوری بهتر موتور1300cc که 65 اسب توان داره و ECU و سیستم تعلیق مستقل در چهارچرخ.از همه مهمتر FD (دیفرانسیل جلو) بودن پراید که در زمستان پایداری در رانندگی بهتری نسبت به RD داره
RD
برتری هایی که RD داره عبارتند از بزرگتر بودن بدنه و صندوق عقب و مقاومت بدنه ی بالاتر ،توپی و بلبرینگ مقاومتر چرخ ها و فنربندی و سیستم اتصال چرخ ها و تعلیق محکم تر که مال پیکانه و باعث میشه در راه های غیر اسفالته مقاومت بهتری داشته باشه
موتور قدیمی پیکان که روی RD هست 1600cc هست و گفته میشه حدود 5 اسب ضعیفتر از پرایده البته اگر مدل Roa باشه قدری توانش بیشتره از پراید که البته وزن بیشتر بدنه در RD رو باید در نظر گرفت
اگر به خارج شهر زیاد میری و مصرف بیشتر بنزین اهمیتی نداره:RD
داخل شهر:پراید
Last edited by Hektor; 09-06-2008 at 21:58.
بحث نداره داخل شهر پراید
تو جاده بازم پراید
مسافر کشی برای روستاها آردی![]()
اينكه ماتيز (تخم مرغ) رو به اينا ترجيه مي دي يه كم زيادي زياده روي بود!!!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط Mig33 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاءالله به پاش پير شي
مزخرفترين ماشين ايران همين RD هستش ....
البته ROA صدالبته از پرايد بهتره ولي به نظر من اين دو تا آشغالترين ماشين هاي ايرانند من جات بودم ردش ميكردم ميرفتم يه Matiz ميگرفتم .
اينكه ماتيز (تخم مرغ) رو به اينا ترجيه مي دي يه كم زيادي زياده روي بود!!!!!
[/QUOTE]خدايي راست ميگه.آخه ماتيز هم ماشينه مثل جاروبرقي ميمونه.هم از لحاظ موتوري هم استيلش.بدنش هم كه خداي آيروديناميكه.اگه با يه عابر تصادف كنه تا مقصد ميبره با خودش.
مگه هنوز هم توليد ميكنن؟تا 82 توليد ميكردن
Last edited by ali kaka; 09-06-2010 at 13:12.
چون تنها ماشین ایرانیه !چرا آردی بهترین ماشین ایرانه ...؟
البته نا گفته نمونه که ماتیز تو ایران موفق بود و هنوز خیلی ها دارن و ازش راضی هستند .
علت توقف تولید ماتیز خریداری دوو توسطGM بود .
ماتیز2010 چند روز هست روانه بازار جهانی شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)