آقا این قضیه زیر زمینت برام جالبه. بیشتر توضیح بده. مثلا این که هزینه اش رو کی می ده؟و از این حرفا
آقا این قضیه زیر زمینت برام جالبه. بیشتر توضیح بده. مثلا این که هزینه اش رو کی می ده؟و از این حرفا
سلام
واسه منم جالب شد این Underground جالب میشه منم هستم( از تقلید صدا گرفته تا تری دی مکس و ..)
از اونجایی که همتون خبر دارید توی ایران به حرفه ی سینما و خوانندگی اصلا اهمیت داده نمیشه و حتی در بعضی مواقع بر ضدّش هم عمل میشه.
مثلا اوایل که رپ توی ایران وارد شد و شروع به کار کرد حتی دادگاه هم برای رپرها تشکیل میدادن تا یکی دو سال اخیر که تمام آهنگهای رپ به صورت 100% آزادانه توی استودیوهای کشور خونده میشن و روی نت و سی دی ها کپی و پخش میشن.
اما این حرفه ی زیرزمینی فقط به رپ خلاصه نمیشه بلکه کم کم آهنگهای پاپ و ... هم داره بدون مجوز و به صورت زیرزمینی خوانده و پخش میشه. (یادم رفت بگم من خودم یه رپرم)
ولی موضوع اینجاست که یک کارگردان سینمایی میاد و یک فیلم رو میسازه و وقتی میخواد مجوز بگیره کار لغو میشه.یعنی آخر یه گیری به فیلم میدن و مجوز نمیدن که باعث دادن ضررهای کلان به کارگردانهای و دکسرد شدن کارگردانهای دیگه هم میشه تا اونجایی که یک نفر مثل کارگردان فیلم سنتوری افسردگی میگیره.
ایده من هم از اونجا شروع شد که دیدم یک گروه کلیپ سازی و سینمایی که با صامت و 021 در عرصه رپ کار میکنن اسم گروهشون رو P.U.C.A گذاشتن که مخفف عبارت Persian's Underground Cinematic Arts
هست .
خوب منم با خودم فکر کردم که چرا ما یه لوگوی و تیراژ اختصاصی برای سینمای زیرزمینی ایران نسازیم ؟؟؟
اسمش هم همونطوری که گفتم P.U.C میذاریم تا خودمون رو و ایرانی بودنمون رو به جهان نشون بدیم.
چون تازه این فکر به ذهنم زده هزینش هم فعلا گردن خود طرف هست.
البته میتونه کم کم شروع به اسپانسر گرفتن کنه تا دیگه از زیر بار مخارج هم دربیاد.
اینم چندتا از مزایای سینمای زیرزمینی ایران :
1.نداشتن محدودیت زمانی و مکانی برای فیلم و انیمیشن
2.نداشتن محدودیت موضوع برای فیلم و انیمیشن
3.ریسک نکردن در قبال پخش شدن فیلم و انیمیشن در سطح کشور (پس از تولید فورون پخش میشه)
4.معطل نشدن برای گرفتن مجوز
5.گرفتن اسپانسر برای فیلم و انیمیشن بدون محدودیت شغلی (هر کسی و یا فردی میتونه اسپانسرتون بشه)
و............
که اگه واقغا بشه این فرهنگ رو توی مردم جا انداخت سینمای ایران دچار تحول بزرگی میشه که نظر مردم و جهانیان رو به خودش جلب میکنه.
و آخرین و مهمترین نکته اینه که شما میتونید بدون هیچ مهدودیتی فیلم خودتون رو برای جشنواره های مختلف جهان و جاهایی مثل یونیسف و یونسکو که بازهم باعث مورد توجه قرار گرفتن کشور عزیزمون توی جهان میشه.
اگه سوالی داشتید بازهم بپرسید تا جواب بدم.
راستی یادم رفت بگم که من تو فکر اینم هستم که فیلمها برای ما از طریق سایت و یه دفترمجازی فرستاده بشه تا ما با پکیج اختصاصی و آرم P.u.c پخششون کنیم.
اگه هم کار یکم پیش بره میتونیم کم کم با گرفتن اسپانسر برای فیلمسازها و قراردادن درصد خیلی کمی برای هزینه ها و حتی داشتن گروه های مختلف کارگردانی . میکس و مونتاژ . انیمیشن سازی و ... به کمک فیلمسازان و انیمیشن سازان جوان بریم.
یعنی یه کاری کنیم که سینمای ایران از وابستگی جدا بشه و مثل بمب توی دنیا صدا کنه و مردم بتونن آزادانه ایده های خودشون رو روی پرده و جلوی چشم ملت بیارن.
سلام
ببین عزیزم منم خیلی دوس دارم اینطوری بشه ولی چشمم آب نمیخوره تو این مملکت این کارا به جایی برسهولی من پایه ام حتی برای رپ ولی چون تنگی نفس دارم و نمیتونم درست بخونم ( طبق محاسباتم نفسم یک سوم هیچکسه) متنشو می نویسم چطوره یا نه؟
![]()
دوستان لطفا بحث رو منحرف نکنید ! این تاپیک برای جمع آوری یه گروه تا تابستون هستش و بعد هم شروع کار ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)