من مهمترین باگ هایی که از آیفون دیدم
عدم ترانسفر دیتا با بلوتوث
عدم فور وارد اس ام اس
عدم فیلمبرداری
و همچنین نداشتن دلیوری ریپورت اس ام اس بود
بازم باگی هست که اشاره نکرده باشم ؟
و راستی کدوم شون رفع شدن ؟؟
آفون 8 گیگ
ان 95 8گیگ
دابلیو 960
ان 81 8گیگ
من مهمترین باگ هایی که از آیفون دیدم
عدم ترانسفر دیتا با بلوتوث
عدم فور وارد اس ام اس
عدم فیلمبرداری
و همچنین نداشتن دلیوری ریپورت اس ام اس بود
بازم باگی هست که اشاره نکرده باشم ؟
و راستی کدوم شون رفع شدن ؟؟
این درست شد (خیلی وقته)عدم فور وارد اس ام اس
فقط آیفون......................
علی جان ، پالیر این گوشی ، همون پلیر آپاد هست.............!!!! البیته از لحاظ نرم افزاری جدید تره..........!!!
فیلم بردارش هم حل شده ( تو تاپیکش تو یه پست خوندم.)
بلوتوث ، برای فایل ، فکر نکنم............... ولی برای هدفون بله.
در پایان جاست آیفون.
این باگها داره کم کم برطرف میشه از اون لیست بلند بالا همین دو سه مورد بیشتر نمونده که اینا هم داره بر طرف میشه
من به شخصه اگه اپل گوشی دیگه ای تولید کنه و کمی تجربه کسب کنه در زمینه گوشی سازی
می خرم محصول جدیدش رو ولی آیفون به نظرم محصولیه ناقص
راستی سیستم عامل کدوم بهتره
یو ای کیو 960 یا مک آیفون ؟
خب اینکه معلومه. UIQ (حداقل از نظر گیر اومدن برنامه)
حالا ان نفر پیدا میشن بگن......... یو ای .................!!!!راستی سیستم عامل کدوم بهتره
یو ای کیو 960 یا مک آیفون ؟
علی جان ، سوال نداره.................... بدون شک مک ، فوق العادس..!!!!! از هر لحاظ...........!!!
در نهایت شک نکن ، آیفون برتره............!!! البته یه سری ایرادات هم داره.............!!! از قدیم گفتن هر که تاووس خواهد جور هندوستان کشد.
آره نظر منم بیشتر با مکین تاش هتش
ولی نمی دونم ساپورت نرم افزاری و
کارایی اش چطوره
اصلا هیچی در موردش نمی دونم!!
قبلا که فقط هکرا براش برنامه میساختن فراوون بود. حالا که چند وقتی میشه که اپل SDK این سیستم عاملو بیرون داده که راحت تر بتونن براش برنامه بسازن.آره نظر منم بیشتر با مکین تاش هتش
ولی نمی دونم ساپورت نرم افزاری و
کارایی اش چطوره
اصلا هیچی در موردش نمی دونم!!
در ضمن علی جان حالا حالاها منتظر گوشی جدید از اپل نباش. می بینی که هنوز تو سراسر دنیا این گوشی به صورت رسمی ریلیز نشده.
یه چیز دیگه هم که برام جالبه هک شدن محصولات اپله. اون از آیفون که براحتی هک شد تازگیا هم که mac book air تو یه مسابقه که خود اپل برگزار کرده بود همون هکر آیفون تو 2 دقیقه هکش کرد و 10000 دلار برد تازه شرکت اپل باهاش یه قرارداد بست که به کسی یاد نده چطوری هکش کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)