باسلام
نمي دانم پست قبلي را ديدي يا نه ؟
ولي بهر حال با تغييرات زير درصد مورد نظر راجع به تعداد گلهاي هر تيم در بازه هاي زماني مورد نظر بدست مي آيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشي
باسلام
نمي دانم پست قبلي را ديدي يا نه ؟
ولي بهر حال با تغييرات زير درصد مورد نظر راجع به تعداد گلهاي هر تيم در بازه هاي زماني مورد نظر بدست مي آيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشي
Last edited by sherlockholmz; 18-05-2008 at 08:56.
سلام شرلوک عزیز
به سلامتی و شاد کامی کد نویسی برنامه تموم شدو برنامه براحتی کامپایل و اجرا میشه و دیگه نیازی به اضافه کردن دستورات جدید نیست !!
با استفاده از اون تکه کدی که در آخر برنامه برای محاسبه درصد ها و تحلیل نتایج بازی بر حسب شش تا 15 دقیقه نوشته بودید تونستم برای تمامی 5 تا تیم از همون الگوریتم استفاده کنم و برای تیمهای دوم به بعد هم با همون الگوریتم فقط اندیس آرایه ها رو عوض کردم و به این ترتیب برنامه بعد از گرفتن اسم 5 تیم و نتایج بازی ها و گرفتن دقایق به ثمر رسیدن گلها نتایج درست رو در خروجی برای تمامی پنج تیم چاپ میکنه و خطایی هم درکار نیست !!
نوشتن این برنامه بدون کمک شما دوست عزیز به هیچ وجه ممکن نبود !!جاداره واقعا از شما تشکر کنم
و بخاظر معلومات خیلی خوبی که تو برنامه نویسی دارید بهتون تبریک و آفرین بگم !!
کد برنامه اینه هر چند دیگه نیازی به چک کردن و غلط یابی نیست و همه چیز درسته !!
همونطور که مشاهده میکنید با استفاده از الگوریتمی که در برنامه برای محاسبه اون درصدها بکار بردید تونستم تمامی درصدهای پنج تا تیم رو حساب کنم !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واااقعا ازتون ممنونم !!
خیلی بمن کمک کردید !!امیدوارم بتونم جبران کنم !!
ارادتمند
رابرت
باسلام،
تبريك!
خسته نباشي وممنون از حس همكاري و لطفت
اميدوارم در كارهايت هميشه موفق و مويد باشي
باسپاس مجدد از همفكري صميمانه ات خوشحال مي شوم هرگونه كمكي ازدست من برآيد انجام دهم.نه به عنوان كمك كه فرصت تجربه و تمرين اينجانب نيز فراهم مي گردد و از اين لحاظ يك همكاري دو جانبه است.
سلامت باشي
دوست شما شرلوك هولمز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)