البته این رو هم قبول داشته باشید که این دست خود سازنده نرم افزار است که بیاید برای نرم افزارش نصاب گرافیکی درست کند یا متنی من همین امروز یه نرم افزار جالب پیدا کردم که برای ویندوز لینوکس و مکینتاش نوشته شده کار این نرم افزار این هست که می یاد برا نرم افزار شما یک setup گرافیکی یا متنی می سازه که بدون احتیاج به هیچ dependency رو سیستم طرف مقابل اجرا می شه و جالب تر اینکه با توجه به نسخه های مختلفی که داره حتی می تونید با یک بار ساخت برای تقریبا تمام پلتفرم ها یک setup بسازی
برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید
فکر کنم رایگان هم باشه نمی دونم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما بابت محیط خشک و بی روح فدورا و محیط جذاب بعضی از سیستم ها قبول دارم که محیط گرافیکی فدورا نسبت به بعضی از توزیع ها مثل آبونتو dreamlinux جذابیت کمتری دارد اما شما می تونید همین محیط خشک و بی روح رو با دانلود چند فایل به یه محیط جذاب و دوست داشتنی تبدیل کنید (یکیش مثل همونی که علی آقا دسکت تاپ حسین آقا رو مثال زد)حتی تو ویندوز هم که هستی بعد یه مدت دیگه از اون محیط گرافیکیش خسته می شی و می ری با دانلود چند تا تم باحال زندش می کنی خوب فدورا هم از این قاعده مستثنی نیست حالا بعضی دیگه از این توضیع ها به طور پیش فرض رو این موضوع کار کردن البته من سی دی آبونتو رو نصب کردم یه دفعه ولی خوب یه سری از نرم افزارها برا برنامه نویسی که فدورا داشت رو نداشت برا همین هم ولش کردم حالا می خواستم ببینم که آبونتو دی وی دی هم داره یا این dreamlinux چی اون هم سیستم گرافیکی قشنگی داره ولی خوب نمی دونم بدرد برنامه نویسی می خوره یا نه ؟؟