تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 55

نام تاپيک: آیا بدتر از این امکان دارد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه این احسان غیبی نیست که . اول اطلاعات لازم رو کسب کن بعد حرف بزن . این شهاب مقدمه.
    هر ادم مزخرفی که هست باشه .

اقای تتلو هم که اهنگ The voice Within کریستینا رو خونده که با خوندنش حالم و به هم زد.
    اقای رضایا و 2afm هم که اهنگ Real love از massari و اهنگ Gene in the bottle از کرستینا رو خوندن.

البته حقمونه.وقتی هیچ کس حاضر نیست 4 تا اهنگ خارجی گوش بده باید چنین افرادی بیان و این کار و انجام بدن تازه
    مردم هم حال می کنن.

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

2

اخه این احسان غیبی نیست که . اول اطلاعات لازم رو کسب کن بعد حرف بزن . این شهاب مقدمه.
    1- شما مثل اینکه از کارشون خیلی خوشت اومده. خوب صلیقه شماست... محترمه !
    2- ببینید... اصل آهنگ به نام احسان غیبیه.
    3- اون تیکه CRAWLING IN MY SKIN... رو احسان غیبی میخونه هاااا.
    4- Points of authority هم به قول شما اون پسر دیگه شاید بخونه !

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

2

1- شما مثل اینکه از کارشون خیلی خوشت اومده. خوب نظر شماست... محترمه !
    2- ببینید... اصل آهنگ به نام احسان غیبیه.
    3- اون تیکه CRAWLING IN MY SKIN... رو احسان غیبی میخونه هاااا.
    4- Points of authority هم به قول شما اون پسر دیگه شاید بخونه !

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

آقا من گوشیدم............!!!!
    ایول ، میرم بزار تو ظبط ، همه گوش کنن.....!!!!
    تو مایه های Erteholly Day هست...........................دی..........!!!
    فول فانی.

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میگم تقصیر اینا نسیت ... هر کسی آزاده هر آهنگی میخواد بخونه ... اما مشکل اصلی مردم ما هستن که این آهنگا رو گوش میدن و به هم معرفی میکنن ! طرفدارشون میشن به سادگی ! واقعا من نمیدونم تا وقتی استادانی مثل علیزاده و ناظری و راک های با استعداد ایرانی هستن چرا مردم باید این خضعبلات رو با عشق گوش بدن ؟!

از ماست که برماست همیشگی ...

پروفشنال B.Spears's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

برای اثبات اسم جعلی خلیج عربی به یه [b]مجهول دیگری مثل خلیج فارس
    این یه تیکه رو واسه ما تحلیل میکنید؟

داره خودمونی میشه amin_k700's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    زیره گنبد کبود

پيش فرض

شما هم کاری جز توپیدن به رپ فارسی ندارید.رپ فارسی از همون اول هم با خوندن روی بیت های این و اون حتی بزرگایی مثل امینم و مساری و فیفتی و حتی پاپ خونای امریکایی/اروپایی پا گرفته.حلا هر چی شما آهنگ متال و راک فارسی ساختید و روش تونستید فارسی بخونید بعد بیایید در مورد رپ خوندن نظر بدید.فکرشو بکن پرشین راک یا پرشین متال چه مزحک (: . در ضمن شما فکر کردی آهنگ سازی مثل کار کردن با نرم افزار های ای جیEjay هست.نه عزیزم.حالا اومده روی آهنگ دیگری خونده.خونده که خونده.اگه راست می گی دلیله این کارشو ریشه یابی کن نه یه چوب بردار بزن تو سرش.آقا سبک های جدید احتیج به مطالعه دارن.چه بیت چه تکست.از این همه رپر توی ایران به تعداد انگشتهای دو دست آدم وجود نداره که اصولی کار کنه.منم دوست دارم که همه فاکتور های یه آهنگ منحصر به همون آهنگ باشه هم بیت هم تکست.ولی از دیدن کارهای کاور قوی مثل کارای پیشرو لذت می برم.هدفم توهین به هیچ فرد یا گروهی نیست من اکثر آهنگ های LP . Metallica رو گوش دادم و می دم ولی رپ هم گوش می دم و برای هر دو قشر طرفدار هم احترام قائلم.ولی...بگذریم.

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

دوستان عزیز (بویژه آقایان mohammad_ch و linkinkurd )
    میخوام ببینم این جواب زحمات افرادی مثل امیر تتلو هست؟؟؟
    این آقا میاد سبک جدیدی رو تو ایران پایه گذاری میکنه و تا امروز هم 72 تا آهنگ کامل بصورت RnB یعنی تنهایی خونده!
    خوب حالا این وسط 4 تاش هم مال خودش نباشه...نمیمیرید که!!
    ضمنا آهنگی که توی ایران کلا 4 نفر گوشش نمیدنم خوب باید هم روش خوند!!!!!
    البته شما حقتون گوش دادن همون آهنگ های عباس قادری هست.من خودم هم از طرفدار های پر و پا قرص Lp هستم درسته کار ایشون شاید اشتباه بوده (چون Lp طرفداران زیادی داره)اما دلیل نمیشه این حرفا رو به همه بزنید.
    میخوام ببینم کلا تو ایران 10 نفر christina aguilira رو میشناسند یا میتونن 2 تا از آهنگ هاشو بخونن؟؟!
    من خودم هم رپ کار میکنم.3 تا آهنگ دادم برام معروف ترین آدم ها ساختند.ولی ازشون استقبال نشد!
    تا چند وقته دیگه روی یکی از آهنگ های chris brown قراره بخونم.ببینید چقدر بگیره!!!!
    به هر حال کاری که این افراد میکنند به نظر من اشکالی نداره ولی اگه اشکالی هم داشته باشه تقصیر خودمونه!!

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

این آقا میاد سبک جدیدی رو تو ایران پایه گذاری میکنه و تا امروز هم 72 تا آهنگ کامل بصورت RnB یعنی تنهایی خونده!
    البته شما حقتون گوش دادن همون آهنگ های عباس قادری هست.من خودم هم از طرفدار های پر و پا قرص Lp هستم درسته کار ایشون شاید اشتباه بوده (چون Lp طرفداران زیادی داره)اما دلیل نمیشه این حرفا رو به همه بزنید.
    میخوام ببینم کلا تو ایران 10 نفر christina aguilira رو میشناسند یا میتونن 2 تا از آهنگ هاشو بخونن؟؟!
    من خودم هم رپ کار میکنم.3 تا آهنگ دادم برام معروف ترین آدم ها ساختند.ولی ازشون استقبال نشد!
    تا چند وقته دیگه روی یکی از آهنگ های chris brown قراره بخونم.ببینید چقدر بگیره!!!!
    به هر حال کاری که این افراد میکنند به نظر من اشکالی نداره ولی اگه اشکالی هم داشته باشه تقصیر خودمونه!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقای محترم.
    زحمات امیر تتلو
    کدوم زحمت؟؟؟؟
    چرا خضعبلات میگی.
    این اقا اول از همه باید بره اعتیادش رو ترک کنه و بعد بیاد بگه منم هستم.
    شما می دونی R&B چیه؟
    این وسط چرا گیر دادی به عباس قادری؟

هر کی هر چی می خواد می تونه بخونه . این حرف درسته؟ پس منم می خوام توی شعرا فحش بدم ازادم؟ منم بخوام تو تکست هام هر 2 کلمه بگم داف اشکالی نداره؟

اگر شما 4 تا اهنگ معنا دار گوش می دادین نمی یومدی بگی زحمات امیر تتلو...
    اصلا ایشون بره کل اهنگ های خارجی رو cover کنه و بخونه.من و شما نباید اجازه این کار رو بدیم.
    اگه ایشون زحمت کشیده واسه موسیقی کشور من و شما باید اعتراض کنیم بهش و بگیم اهنگ بساز تو که شماره 1 رپ یا R&B هستی.ولی نمیگیم.چرا؟
    چون اصلا نمی دونیم کدوم اهنگ ماله خودشه کدوم یکی ماله دیگری.
    فقط مثل مترسگ گوش میدیم و حال می کنیم.قدری تامل کن و به حرفام بیندیش.
    ایشون اولین اهنگشون که تنهایی خوندن اهنگ Usher بود.می دونستی؟
    پس 4 تا اهنگ نخونده.
    من از صدای ایشون خوشم میاد ولی تعصبی ندارم . روی LP هم تعصب ندارم. ولی انتظار بیش از این داشتم.

چرا ملت نباید 4 تا اهنگ خارجی گوش بدن تا گوششون اشنا بشه و بفهمن که فلان اهنگ از روی فلان اهنگ برداشته شده و کورکورانه دنبال نکنیم.

بسی تامل خوب است....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •