مممنون...
لطف کردی...
استفاده کردیم...
مممنون...
لطف کردی...
استفاده کردیم...
این پایینه منبعش هست اگه منظور بفرمایی![]()
![]()
بله ديدم اينو منظورم دركل بود پسر خوب.ممنون از زحماتي كه ميكشي
بخدا دیدیم...
پست اضافی ندید لطفا...
ممنون از زحماتت اقای ایمان...
سلام دوست عزیز ... و ممنون از زحمات شما ...
یه چند نکته اشاره کنم ...
نقات ضعف
• بدنه پلاستيکي ضعيف واقعا از روی بی فکری اینو زده سایت digikala
• عدم تجهيز به قابليت هاي نسل سوم درسته
• ضرورت روشن شدن گوشي براي مشاهده تماس ها يا پيام هاي ناموفق اینو نفهمیدم یعنی چی
• نداشتن پروفايل هايي براي زنگ اینو نفهمیدم یعنی چی
• گزينه هاي محدود ملودي ها براي زنگ هشدار پيام کوتاه SMS با آپدیت فریمور حل میشه
• فشار دادن قسمت مرکزي کليد جستجو به هنگام استندباي، مرورگر WAP را فعال مي کند با آپدیت فریمور حل میشه
• عدم امکان ----- کردن تماس ها با آپدیت فریمور حل میشه
• عدم امکان ذخيره مستقيم تصاوير بر روي کارت حافظه با آپدیت فریمور حل میشه
• نبود راديو FM دی900 دیگه تولید نمیشه و اونایی که قبلا توی بازار بوده داره فروش میره و D900i رادیو داره
• عدم تجهيز به پورت مادون قرمز (Infrared) این ضعف نیست
• امکان ماندن اثر انگشت بر روي صفحه نمايش نه اونقدری که بشه بهش گفت ضعف !
موفق باشین
اين جوري هم كه نوشته نيست ولي خب ضعيف هستبدنه پلاستيکي ضعيف واقعا از روی بی فکری اینو زده سایت digikala
سامسونگ جان شما حل كردي يا شنيدي حل ميشه؟گزينه هاي محدود ملودي ها براي زنگ هشدار پيام کوتاه SMS با آپدیت فریمور حل میشه
• فشار دادن قسمت مرکزي کليد جستجو به هنگام استندباي، مرورگر WAP را فعال مي کند با آپدیت فریمور حل میشه
• عدم امکان ----- کردن تماس ها با آپدیت فریمور حل میشه
• عدم امکان ذخيره مستقيم تصاوير بر روي کارت حافظه با آپدیت فریمور حل میشه
اين اشكال اين گوشيه و ربطي به 900 آي ندارهنبود راديو FM دی900 دیگه تولید نمیشه و اونایی که قبلا توی بازار بوده داره فروش میره و D900i رادیو داره
شايد منظورش ofline يا همون flight mode سوني هستش؟ضرورت روشن شدن گوشي براي مشاهده تماس ها يا پيام هاي ناموفق
چرا ضعف نيست خيلي وقتها مادون قرمز داشتن يه حسن هست.نبودش ضعفهعدم تجهيز به پورت مادون قرمز (Infrared)
بيشتر گوشي ها اين ضعف رو دارنامکان ماندن اثر انگشت بر روي صفحه نمايش نه اونقدری که بشه بهش گفت ضعف !
خیلی ممنون آقا ایمان خیلی عالی بود استفاده کردم
از همه دوستای دیگه هم ممنون
تونستسن تصمیم گیری کنین یااینکه هنوزم دودل. ..خیلی ممنون آقا ایمان خیلی عالی بود استفاده کردم
از همه دوستای دیگه هم ممنون
احسان من خودم آموزش فلششو گذاشتم توی انجمن سامسونگ و مطمئنا حل میشه ...
امیدوارم مشکل بچه هارو بتونه حل کنه یه لینک بزار منم لینکشو سیو کنم.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)