مشکل به احتمال 99.99% کدک هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل به احتمال 99.99% کدک هست:
آقا زیر دیپلم بگین بابا
کدک چیه ؟؟
من از این سایت
این Download - K-Lite Codec Pack 3.9.0 FULL رو دانلود کردم و Installکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه Player به نام Media Player Classic اود
و نکته جالب اینکه الان Windows Media Player درست شد
تصوبر رو هم دارم
آمـــما مشکل اصلی که داشتم با Image Grabber هنوزم سر جاشه
و همون Error قبلی رو میده
و اون Vidoe Snapshot Genius هم قبلن موقع Screen Shot گرفتن به کل هیچی نمیاورد و فایل رو نمیآورد
ولی الآن تا میزنم که همون فایل رو باز کنم برنامه هنگ میکنه و بسته میشه
عجب دردسری شده
این همه فایل
کدوم رو دانلود کنم آخه ؟؟
دمت گرم بازم کمک میرسونی
همون ورژنی که گرفتی خوبه فقط KLITE MEGA رو دانلود کن
!ببینید شما همه ی کدکهای دیگتونو رو حذف کنید و فقط KLITE رو بنصبید!
اگه پلیری هم دارید که با خودش کدکی نصب میکنه اونا رو هم پاک کن!
کدک همین نرم افزارهایی که فایل تصویری رو باهاشون encode یا decode(پخش) میکنیم!
سلام ... همین برنامه ای که دوباره نصب کردید ، یه نمونه از مجموعه چندین کدک هستش ... همینطوری که usfelme عزیز هم بطور کامل گفتند ، هر پلیری ( مثل Windows Media Player ) بخاطر اینکه بتونه هر فایل نمایش رو بشناسه و اون رو پخش کنه ، احتیاج به کدک اون نوع از فرمت فایل نمایشی داره ... وقتی کدک نصب باشه ، اون پلیر خاص توانایی پخش و اجرای ، اون فرمت خاص رو ( که کدکش نصب شده ) داره ... کدکهای زیادی داریم ... برنامه های زیادی هم داریم که مجموعه ای از کدکها هستند ( مثل K_lite ) که شما دارید ...
اول برنامه Image Grabber رو و بقیه برنامه های مربوط رو که لازم دارید ، پاک کنید ( uninstall ) ... بعد سیستم رو ریست کنید و دوباره نصب کنید ، ببینید نتیجه داره ...
فکر کنم مشکل از سیستم شما باشه ، شاید با نصب سرویس پک 3 درست بشه ... اگه به اون دسترسی ندارید ، یه بار دیگه سرویس پک 2 رو نصب کنید ... البته شاید با اجرای این برنامه ها درست بشه ... اگه وقت و حوصله داشتید یکبار دیگه از اول سیستم عاملتون ( ویندوز ) رو نصب کنید ... یا اگه از اون ایمیج دارید ، اون رو برگردونید ...
.
ممنون
فکر کنم تا 10 روز دیگه که یکی از دوستام داره از ایران میاد بهش میگم واسم بیاره Windows XP SP3 رو
فقط یه سوال که , تو تهران از هرجایی بخره فرقی نمیکنه دیگه نه ؟؟
بازم ممنون بابت کمکی که کردی
ایشالا جبران کنم
ممنون بابت توضیحاتتون
ایشالا Windows XP SP 3 میریزم
بعدش میام مزاحم میشم
ممنون![]()
سلام ... جدیدترین و آخرین ورژن باید 29 Apr تولید شده باشه... ولی مثل اینکه هنوز هم نسخه FINAL رو نداریم !!! ... این توضیحات کامل یکی از دوستان :
.
من مي خواهم تمامي عكس هاي موجود در كامپيوتر با windows pictuare and fax viower باز كنم اما هنگامي كه روي آن دوبار كليك مي كنم هيچ اتفاقي نمي افتد و وقتي روي آن راست كليك مي كنم و گزينهي open with كليك مي كنم نيز با اين برنامه باز نميشه و يا حتي وقتي به فولدر اپشن ميرم و فايل تايپ را مي بينم نيز هيچ مشكلي وجود نداره ولي باز هم عكس ها باز نميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)