تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: تمام مواردی که برای طراحی سایت دینامیک لازم است؟

داره خودمونی میشه H_T_O_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اون بنده خدايي كه اين تاپيك و راه انداخت و سوال پرسيد فرار كرد بس كه شما تو سر و كله هم ديگه زديد براي اثبات بهتر بودن پي اچ پي و اي اس پي دات نت. من خودم Asp.net كار مي كنم كنم اما از php هم خوشم مياد چون خيلي انعطاف پذيره و روونه. اما به نظر اين بنده حقير كه در محضر اساتيد دارم درس پس ميدم اصلا مهم نيست با كدوم بنويسي چون پروژه هايي كه ممكنه باهاش سروكار پيدا كنيم حتي در حد خيلي حرفه‌اي رو تقريبا با هر دو تاي اينا ميشه نوشت(يعني خيلي كم پيش كاري با ASP.net بشه انجام داد و با php نشه و بالعكس) مهم اينه كه يه زبون رو بلد باشي در حد تاپ كه اگه گفتن فلان سايت بگي بلدم بنويسم
    اميدوارم ebi دوباره هوس بكنه سوالي اينجا مطرح كنه شما هم يه تاپيك باز كنيد حسابي درباره اين دو تا دعوا كنيد منم قول ميدم شركت كنم البته تو دعوا طرف كسي هستم كه زورش بيشتره‌ه‌ه‌ه‌ه
    بازم شرمنده
    ما كوچيك همتونيم
    يا علي

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منطقی بود ممنون
    کاش یکی به جای این همه بحث و جدل میگفت انتخاب زبان برنامه نویسی از بین Php و خانواده Asp بیشتر سلیقه ایه و کارایی این زبانها نسبت به همدیگه برتری محسوسی نداره و تقریباً یکسانه
    Last edited by neopersia; 14-04-2008 at 02:07.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببينيد آقايون Ultimator و _H2_ من مي خوام اين asp.net رو ياد بگيرم
    اگه ميشه يه تاپيك بزنيد يا اگه مي تونيد pdf بديد

ممنون
    ببین مسیح جان اینکه بخوای دات نت یاد بگیری بد که نیست خیلی هم خوبه من خودم اگه فرصتش پیش میومد میرفتم جاوا هم یاد میگرفتم.
    ولی اگه میخوای حرفه ای بشی و به صورت حرفه ای کار کنی بهتره اول انتخابت رو انجام بدی و بعدش تا آخر دنبال همون باشی نه اینکه از این شاخه به اون شاخه بپری
    چون کامپیوتر که چه عرض کنم همین زبانهای برنامه نویسی هم آخر نداره یعنی نمیتونی همشونو تا آخر بری اگه میخوای موفق باشی بهتره به جای زیگزاگ رفتن بیشترین راه ممکنو تو مسیر مستقیم بری
    Last edited by neopersia; 14-04-2008 at 02:17.

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

ببین مسیح جان اینکه بخوای دات نت یاد بگیری بد که نیست خیلی هم خوبه من خودم اگه فرصتش پیش میومد میرفتم جاوا هم یاد میگرفتم.
    ولی اگه میخوای حرفه ای بشی و به صورت حرفه ای کار کنی بهتره اول انتخابت رو انجام بدی و بعدش تا آخر دنبال همون باشی نه اینکه از این شاخه به اون شاخه بپری
    چون کامپیوتر که چه عرض کنم همین زبانهای برنامه نویسی هم آخر نداره یعنی نمیتونی همشونو تا آخر بری اگه میخوای موفق باشی بهتره به جای زیگزاگ رفتن بیشترین راه ممکنو تو مسیر مستقیم بری
    سلام.

اینهایی رو که گفتی هستم ناجور!!!!!!!!!

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    من هم پیشنهاد خاصی روی هیچ کدام نکردم...
    و الآن هم میگویم، اصل برنامه نویس است نه زبان، برنامه نویسها برنامه را میسازند و این قدرت و تسلط آنها است که مهمترین اصل است.
    یکی با تانک هم تنش میلرزد و شکست میخورد، دیگر با کلاش برنده میدان میشود ... !

من فقط چون احساس کردم برخی دوستان مایلند آشناییت بیشتری داشته باشند، گفتم جسارتی کنم و چند نمونه فوق ابتدایی و ساده را بگذارم.
    چون من خودم همیشه وقتی زبان جدیدی میدیم، حال و حوصله مزخرفات مقدمه کتاب و فصل اول را نداشتم، از سر فصل اول میخواندم ولی مدام میخواستم نویسنده زودتر حداقل یک مثال کاربردی و به قول معروف Hello World بزند، تا ببینم اصلاً ذات کد نویسی و سینتکس چگونه است.
    این pdf هم چیزی در همین حدود است که البته خیلی کوتاه در مورد طریقه کار و نیازمندیهای تست واقعی در سرور شرح داده و بعد هم دو مثال خیلی آبکی!

پیشنهاد میکنم دوستانی که برنامه نویسی تحت وب بلد هستند ولی با asp.net آشناییتی ندارد، pdf را دانلود کنند، چون بدرد کسی که asp.net بلد است یا برنامه نویسی وبی بلد نیست نمیخورد.
    حجم 140 کیلو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میبخشید چون pdf اش ارزش این حرف ها را ندارد، تاپیک جدا نزدم.

جمیعاً از php کار و asp تا asp.net کار همگی موفق و پیروز و سربلند باشید.

داره خودمونی میشه H_T_O_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بنده هم كاملا موافقم. استادانه بود. تمام اساتيد من تو دانشگاه هم همينو ميگن

از H2 هم خيلي خيلي ممنونم به خاطر پي دي افي كه گذاشت ولي اي كاش كتابش مجاني بود!

ياعلي
    Last edited by H_T_O_A; 14-04-2008 at 13:10.

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

آقا پستت پاک شد؟
    به هر حال اینجا اجازه ی کل کل به کسی نمی دن
    اگه می دادند شاید به درد یکی دو نفر می خورد

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب مارو انداختی جون هم و خودتو کشیدی کنار
    راستی چکار کردی هنوز ده تا پست نزدی اخطار گرفتی!

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

خوب مارو انداختی جون هم و خودتو کشیدی کنار
    راستی چکار کردی هنوز ده تا پست نزدی اخطار گرفتی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض آقامدير اجازه ؟ باعرض معذرت ازphpكارا

آقا چه جوري ميشه بين سايت asp.netوبانك اطلاعاتي sql ارتباط ايجاد كرد ؟
    اساتيد جواب بدن
    Last edited by ebi136; 15-04-2008 at 13:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •