تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 77

نام تاپيک: چرا ايراني ها توانايي ساخت يك بازي كامل سه بعدي رو ندارند؟

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

شما که دم از ناامیدی می زنید کمی هم نیمه پر لیوان رو نگاه کن عزیز برادر
    و السلام

بچه فعلا نیمه پر لیوانو ببینید تا بعد ...
    اون وقت کدوم لیوان ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه النصر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    In great lands of earth, Islamic Republic Of Iran

پيش فرض

سلام علیکم
    عزیز ، من نمیگم که ما نمیتونیم که ، میگم کسی مارو کمک نمیکنه !
    من خیلی هارو بیرون ایران میشناسم که به خیلی جاها رسیدن
    اما چرا توی ایران نباید پیشرفت کرد؟
    .
    از تجربه هم بگم که من از برنامه نویسی که چیزی نمیفهمم از بازی سازی هم فعلا تجربه ای ندارم اما توی کاره گرافیکی مخصوصا گرافیک سه بعدی 7 سال تجربه دارم و میتونی از کارام بفهمی اینو
    .
    بعد شما چطوری ماهیانه 500 در میارید ؟ اگه مثل منو خیلی از دوستان درآمد ماهیانت زیره 100 بود و دانشجو بودید بازم همینارو میگفتید ؟ ( راستشو بخواهید که من چیزه زیادی از حرفات نفهمیدم !!!! )
    .
    منم دیگه وارد این بحثه الکی نکنید که اصلا حوصله اعصاب خورد کردن ندارم
    برادر عزیز تر از جانم , خواستن توانستن است. در دانشگاه های خارج از کشور هم وقتی استادشان چیزی را در کلاس بیان می کند بعد از چند دقیقه آن کار را در سایت دانشگاه انجام می دهند و تا زمانی که همه ی دانشجو ها آن درس را یاد نگرفتن بیرون نمی آیند به خاط همین اصل است که افراد تحصیل کرده در خارج از کشور حرفه ای تر کار می کنند. حتما در مورد این نرم افزار های گرافیکی که سطح کاری آنها بالا است و سنگین است (مخصوص Experts) باید آشنا باشی.
    Amapi
    Cinema 4D Art by Maxon
    یا هنوز از نرم افزار های مردمی پسند مثل
    MAYA
    3ds Max
    استفاده می کنی , ضمنآ آدمی که می خواهد از راه درست پول در بیاورد پله به پله و گام به گام ترقی می کند, شما می خواهید یک شبه ره صد ساله بروید<< من کار های شما رو می توانم از کجا بگیرم لطفآ ذکر کنید>>
    چون من کاهاتون رو ندیدم نمی توانم نظری بدهم.
    100 تا اگر می شود شما آدرس محل کار و زمینه کاریتان را به من بفرستید؟ پیشنهاد می کنم که به دنبال کار های تبلیغاتی بروید یا حد اقل برای خودتون کار کنید و یک سایت تبلیغاتی (فقط) درست کنید حداقل فضا برای این کار هم چیزی بین 50 تا 400 مگابایت است.(HTML بلد باشی مشکلی دیگر نیست)
    تعرفه این آگهی ها هم مشخصه هر ستاره این قدر و غیره(بیش تر از 1.000.000 هزار ریال است)

×قربان شما بروم شما که سنی ندارید (7 سال) که این قدر سریع اعصابت خط خطی می شه

در ضمن این را هم به اطلاع جناب عالی می رسانم که آقای امیر رحیمی از تهیه کنندگان شرکت EA هستند که حتما بازی هایی امثال C&C Generals , Rugby 2004 /05/06 ,Lord of The Ring series و غیره را بازی کرده اید. آقای رحیمی معرف من بودند و من هم به مدت 3 سال در خدمت تیم برنامه نویس (به کلمه واقعی متخصص) بوده ام. شما علاوه بر اینکه از ظرفیت های نهفته در وجودتان استفاده نمی کنید بلکه آن را هم سرکوب می کنید...واقعا می توان در زندگی با این شیوه فکری زندگی کردو موفق شد من که می گم ابدآ

اول و آخرش هم خودتون هستید ولا غیر

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

11 بابا دلتون خوشها

بابا دلتون خوشها منم تائید میکنم کو لیوان کو قانون حمایت از سازنده (کپی رایت )

تو کشور عزیزمون همه کارا رو خودمن باید بکنیم . از ساخت یه محصول تا پخش تازه به ماه نکشید میبینی کپیش تو بازار شده دونه ای 1000 تومن !!

این آقای النصر احتمالا به این درآمد 570 هم راضی نیستن خوب کاری نداره یه جای دیگه هم کار کنید(دی) یا نکنه خودت تو این موسسه فنی کار میکنی اینقدر درآمدت بالاست (به ما چه خوب میتونه در میاره نوش جونش)

آقایون این بحث هیچ نتیجه ای نداره تا وقتی قانونی واقعی برای حمایت از سازنده نرم افزار نباشه.
    تازه ما هم که نمی تونیم شرکت ثبت کنیم .اونای هم که ثبت کردن به نام شرکت 100 کار دیگه میکنن تا درآمد داشته باشن

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت

پيش فرض

در دست شما

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ما چقدر از این بحث قبلا کردیم اخرش به این نتیجه رسیدیم که تو ایران توانایی ساخت بازی با انجین داخلی وجود نداره و غیر ممکنه باید اول با یک انجین اماده توسعه یافته ساده در عین حال قوی شروع کرد حتی با انجین Open Source هم باشه میشه لازم نیست اول اول بریم سراغ UE3 (Unreal engine 3) که n هزار دلار قیمتشه این تنها راهشه .
    Last edited by Bracket; 17-04-2008 at 11:12.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت

11 حری

سلام علیکم

این آقای النصر احتمالا به این درآمد 570 هم راضی نیستن خوب کاری نداره یه جای دیگه هم کار کنید(دی) یا نکنه خودت تو این موسسه فنی کار میکنی اینقدر درآمدت بالاست (به ما چه خوب میتونه در میاره نوش جونش)
    نا شکری ؟ اصلاو ابدا ... بزار لیست حقوقی یک برنامه نویس متوسط در خارج از کشور (با نرخ تورم و مالیات و هزینه های اضافی)

در ابتدا کار شما یک ما به تفاوت در یافت می کنید بسته به پروژه کاری 12.000 دلار آمریکا.
    در انتهای ماه (برج خودمون) مبلغ 5.000 تا 9.000 دلار آمریکایی در یافت می کنید.
    پس از اتمام پروژه (اگر بودجه تمام نشده باشد‍‍ که در اکثر مواقع این اتفاق می افتد) 3.000 تا 8.000 دلار آمریکایی در یافت می کنید.

پس از به فروش رسیدن محصول یک میزان پولی بین افراد (متغییر است) تقسیم می شود و برای محصول بعدی افراد توسط کارگردان هنری و سر گروه برنامه نویسی انتخاب می شود (هر چقدر که در بازی ساخته شده Bug کمتر باشد تیم قبلی که برنامه را هدایت کرده اند شانس بیشتری برای پذیرش دوباره دارند
    تازه ما هم که نمی تونیم شرکت ثبت کنیم .اونای هم که ثبت کردن به نام شرکت 100 کار دیگه میکنن تا درآمد داشته باشن
    به چه دلیل مگر دست و بال شمارو بستند , شما که نیازی ندارید که حتما خودتان شرکت بزنید اولا پشتیبان مالی نیاز دارد که بتواند هزینه های موجود را پرداخت کند دوما مدیریت راهبردی تحت ISO می خواهد که در سرزمین مان کم پیدا می شود تا محصول با کیفیت تولید کنیم یا حداقل نقص جدی نداشته باشد سوما با شرکت زدن توسط چند نفر از خدا بی خبر که از آخرت نمی ترسند و کار های خلاف قانون انجام می دهند که نباید همه شرکت ها را این گونه تفسیر کرد
    آقایون این بحث هیچ نتیجه ای نداره
    برادر عزیز من دارم مشکلات سر راه شما رو هم بررسی می کنم.
    کپی رایت: چند برنامه نویس امنیتی (بچه های امیر کبیر) می توانند از این راه نان بخورند.
    بازگشت هزینه: مثل این ژاپنی ها محصولتان را طوری بسازید که علاوه بر عامه پسند بودند محدودیت سنی کمی داشته باشد Naruto و Okami
    پشتیبانی از محصول ... حتی این کار رو هم خارج از کشور بلد نیستند و انجام نمی دند.
    با عرض پوزش الان کاری برام پیش امد ان شا الله چند ساعت دیگه بر میگردم.
    Last edited by النصر; 17-04-2008 at 11:46. دليل: پوزش

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ما چقدر از این بحث قبلا کردیم اخرش به این نتیجه رسیدیم که تو ایران توانایی ساخت بازی با انجین داخلی وجود نداره و غیر ممکنه باید اول با یک انجین اماده توسعه یافته ساده در عین حال قوی شروع کرد حتی با انجین Open Source هم باشه میشه لازم نیست اول اول بریم سراغ UE3 (Unreal engine 3) که n هزار دلار قیمتشه این تنها راهشه .
    در قدرتمند بودن موتور آنریل که بحثی نیست . باز هم تکرار می کنم که فقط سعی و تلاش چند فرد و منسجم و هدفدار عمل کردن به نتیجه می رند (5اس)
    از گفته های شما و همچنین موضوع هایی که در این سایت آورده شده مشخص است که وقتی که کاری را می خواهید انجام بدهید منصرف می شود و آن وقت شما می خواهید کار بزرگی انجام بدهید. (اصل نظم و انضباط)
    برای تمرین موتور های کد باز بهترین هستند (در ایران آموزش برای این یکی پیدا نمیشه کرد) تا بعد خودتان با دستان مبارکتان یک موتور بنویسید.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در قدرتمند بودن موتور آنریل که بحثی نیست . باز هم تکرار می کنم که فقط سعی و تلاش چند فرد و منسجم و هدفدار عمل کردن به نتیجه می رند (5اس)
    از گفته های شما و همچنین موضوع هایی که در این سایت آورده شده مشخص است که وقتی که کاری را می خواهید انجام بدهید منصرف می شود و آن وقت شما می خواهید کار بزرگی انجام بدهید. (اصل نظم و انضباط)
    برای تمرین موتور های کد باز بهترین هستند (در ایران آموزش برای این یکی پیدا نمیشه کرد) تا بعد خودتان با دستان مبارکتان یک موتور بنویسید.
    باشه چند فرد منسجم و هدفدار بیار که بشینن انجین بسازن این حرفتون برای من در حد لطیفه هست ما تو ایران ادم این کار رو نداریم اونایی که باید بمونن و از این کارا بکنن همه میرن اونایی هم که نمیرن ومیمونن فقط بدرد CMs ساختن میخورن همین میشه دیگه تا دیشب داشته CMS میزده فردا بلند شده اومده گفته حالا یه بازی هم بزنیم با موتور ایرانی (واقعا جوک) اخرشم یه بازی مزخرف میدن تو بازار که بچه دو ساله هم وقتی میبینتش حالش بد میشه نمونهاشم ماشاالله کم نیست .
    ما که قبلا تو فروومهای دیگه از این بحثا زیاد کردیم دیگه هم حس این بحث ها رو ندارم فقط یه لیست تخصصهایی و مهارتها و وظایف لازم که برای ساخت یه بازیه متوسط لازمه در زیر میزارم شما اگه تونستی تو هر پستی 4-5 نفر ادم قوی واقعا قوی پیدا کنی اونوقت یه بازی متوسط شاید بشه ساخت . برای اینکه دوستان یکمی اشنایی داشته باشن اینو میزارم . در ضمن دوست عزیز موتورها اموزش نمیخوان همشون همراهشون Document های کاملی دارن کسی که این کاره باشه اون Document ها از سرشم زیاده ولی بله اگه منو شمایه بدون دانش در این زمینه بخوایم بریم استفاده کنیم اون document ها که هیچی دو سالم برامون کلاس بزارن توضیح بدن اخرش هیچی نمیشیم .

Senior AI Programmer
    Lead/Sr. Network Prg.
    Audio Programmer
    License Support Eng.
    Game Programmer
    Sr. Tools Programmer
    Graphics Programmer
    Animation Programmer
    Senior Producer
    Senior Animator
    Web Programmer
    Engine Licensing Manager
    Technical Writer
    Level Designer
    Application Programmer
    Community Manager
    Animator
    Level Designer
    Concept Artist
    QA Lead/Senior
    Sound Designer
    Character Artist
    Technical Artist
    Flash/UI Artist
    Character Animator
    Team Manager
    Last edited by Bracket; 17-04-2008 at 12:31.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت

14

سلام برادر چند چیز رو گوش زد می کنم و این چیز هایی رو که به شما عرض می کنم و حمل از خود ستای نیست.

من دارای مدارکی به شرح زیر می باشم:
    C.O.H امنیت اطلاعات/BS7799 امنیت اطلاعات/MCSD / MCSE / CCNA
    A+ هم سخت افزار و هم نرم افزار/ Warfare Programming
    برنامه نویسی
    C ,C++ و Vs.net ,PHP , CGI ,ajax ,perl,ISAPI
    برنامه نویسی گرافیکی
    3d max و vue 4 و amapi , Maya
    این را هم ذکر می کنم که در ایران اسلامی کسانی که مدرک BS7799 را دارا می باشند بسیار کم هستند .

کار هایی که تا به حال انجام دادم به شرح زیر است:
    NAS Solutions , WAN and data center solutions در شرکت vala server
    طی سال های 2002 تا 2006 همکاری با شرکت EA کانادا داشته ام
    همکاری با یگانحفاظت و تخلفات اینترنتی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که مدتی بعد بنده از نیروی انتظامی منتقل شدم
    همکاری با سازندگان بازی نیروهای ویژه حزب الله
    پیاده سازی Work station و امنیت اطلاعات در ساختمان وزارت خارجه کشور
    کافی است یا نه...
    الان هم دلاورانی که متخصص به معنای واقعی اند و در صنایع دیگری که مربوط به نظام جمهوری اسلامی ایران است مشغول به خدمت هستند و برای سر فرازی میهن اسلامی تلاش می کنند.
    سن بنده هم از 23 نگذشته (پیر نیستم)
    Senior AI Programmer
    Lead/Sr. Network Prg.
    Audio Programmer
    License Support Eng.
    Game Programmer
    Sr. Tools Programmer
    Graphics Programmer
    Animation Programmer
    Senior Producer
    Senior Animator
    ...
    تمام این هایی که فرمودید رو به سه دسته تقسیم می شود نه اون چیزی که فکرش رو می کنی . یکی که مر بوط به امور برنامه نویسی است دیگری هم مربوط به امور هنر بازی است و سوم هم مربوط به شرکت سازنده است که مسئول چه شخصی باشد.
    قدم به قدم پیش برو , جوانی و عجله می کنی در هیچ کاری عجله نکن و از پایه خودت رو تقویت بکن.
    اگر فکر می کنی لطیفه ای بیش نیست خودت با توکل به خدا سعی و تلاش لازم را بکن اگر نتیجه نگرفتی بزن توی گوشم. یادت باشد که اون لیوان هم دست خودت هست و نه هیچ کس دیگری.

و السلام

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خوبه حداقل هم سنیم . اتفاقا منم دارم مدرک لیسانس میگیرم .
    با مدارک هم میتونی یه Collection درست کنی همرو بزاری داخلش ولی با مدرک نمیشه بازی ساخت دوست عزیز .(داخل پرانتز بگم ما به همچین اشخاصی مشابه شما میگیم Laguna و بدون شک همچین اشخاصی فقط در ایران میتونن موفق باشن خدایی نکرده حمل بر بی ادبی نشه ها حرف بدی نزدم تو دانشگاه این اصطلاح رو به کار میبرن دوستان ) . شما میتونی بری بازی بسازی - البته از حرفاتون مشخصه که تا الان هیچ کاری در این زمینه و حتی مطالعه ای هم نکردین - بدون شک شخص مورد خطاب در عکس ... - سانسور شد - به امید ایزد اون موارد هم که من گفتم هرکدوم یه تخصص هست و لازمه که علم و دانش لازم در اون تخصص رو داشته باشی . ما هم از بحث خارج حس بحث های غیر تخصصی رو ندارم دیگه .
    Last edited by Bracket; 17-04-2008 at 14:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •