تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: تقاضای کمک از اساتید Adsl جهت انتخاب مودم مناسب و راه اندازی

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

--- كه به نظر من براي دانلود آفلاين نگير كه 100% پشيمون ميشي..

چون اولا بايد در يك زمان هاي خاص كار كني (البته براي گرفتن نتيجه بهتر) دوم اينكه بعضي از فايل هاي دانلود شده ناقص و خراب هستند............

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا رو باش!!. من ميگم هزينه هاش برام سنگينه بعد ميگه هردوتارو بگير. خوب عزيز من فقط فوقش 80-90 دارم که بتونم يک دی وی بی با ديش و .... بگيرم. ديگه پولم به ADSLو اون شارژ های ماهيانش که نميرسه.
    بازم ممنون از راهنماييت.

خوب ، یه مقدار هزینه بیشتر میشه ولی ارزشش رو داره . به هر حال اگر فقط میخوای یکی از این دو تا رو بگیری که فقط روی ADSL حساب کن . --- Card فقط برای دانلود Offline خوبه ، اکانت هاش خیلی گرونتر از ADSL هست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

چون اولا بايد در يك زمان هاي خاص كار كني (البته براي گرفتن نتيجه بهتر) دوم اينكه بعضي از فايل هاي دانلود شده ناقص و خراب هستند............
    دوست من يعنی مثلا چه زمان هايی؟ من ميخوام 2 تا ديش بگيرم با 4 تا LNB.
    با این همه فکر ميکنم با فرکانس های بيشتری ميشه کار کرد و البته هر زمانی روشنش کنم ميتونم تعداد زيادی دانلود داشته باشم که حتما از هر 10 تا 4 تاش بدرد بخور هست. مخصوصا اینکه واقعا سرعت بالايی داره .
    در مورد دانلود های ناقص هم ميشه توضيح بدی؟ در چه صورت هايی فايل ها خراب و يا ناقص ميشن؟ و يک سوال : آيا از همون اول مشخص ميشه که چه چيزی رو داری دانلود ميکنی ؟ مثلا اگر فيلمه اسمش چيه؟ يا بايد تا آخرش صبر کنی؟

خوب ، یه مقدار هزینه بیشتر میشه ولی ارزشش رو داره . به هر حال اگر فقط میخوای یکی از این دو تا رو بگیری که فقط روی ADSL حساب کن . --- Card فقط برای دانلود Offline خوبه ، اکانت هاش خیلی گرونتر از ADSL هست .

خوب من يک مقدار هزينه بيشتر رو ندارم. تازه دی وی بی رايگان هم هست. هم رو دانلود آفلاينش ميشه حساب کرد با توجه به سرعت خيلی بالاش و هم رو اینکه ميتونه تمام کانالهای ماهواره رو بگيره. حتی کارتی ها.
    این برای من ارزش داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nobody2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

10

دوست من يعنی مثلا چه زمان هايی؟ من ميخوام 2 تا ديش بگيرم با 4 تا LNB.
    با این همه فکر ميکنم با فرکانس های بيشتری ميشه کار کرد و البته هر زمانی روشنش کنم ميتونم تعداد زيادی دانلود داشته باشم که حتما از هر 10 تا 4 تاش بدرد بخور هست. مخصوصا اینکه واقعا سرعت بالايی داره .
    در مورد دانلود های ناقص هم ميشه توضيح بدی؟ در چه صورت هايی فايل ها خراب و يا ناقص ميشن؟ و يک سوال : آيا از همون اول مشخص ميشه که چه چيزی رو داری دانلود ميکنی ؟ مثلا اگر فيلمه اسمش چيه؟ يا بايد تا آخرش صبر کنی؟

خوب من يک مقدار هزينه بيشتر رو ندارم. تازه دی وی بی رايگان هم هست. هم رو دانلود آفلاينش ميشه حساب کرد با توجه به سرعت خيلی بالاش و هم رو اینکه ميتونه تمام کانالهای ماهواره رو بگيره. حتی کارتی ها.
    این برای من ارزش داره.

از هر 100 فایل شاید یکی بخ درد بخوره
    بله اسم فایل رو هنگام download میبینی .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

از هر 100 فایل شاید یکی بخ درد بخوره
    جدا؟ مگه اونا چی دانلود ميکنن؟
    در هر صورت من پول 256 رو ندارم. اینم قنيمته.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •