--- كه به نظر من براي دانلود آفلاين نگير كه 100% پشيمون ميشي..
چون اولا بايد در يك زمان هاي خاص كار كني (البته براي گرفتن نتيجه بهتر) دوم اينكه بعضي از فايل هاي دانلود شده ناقص و خراب هستند............
--- كه به نظر من براي دانلود آفلاين نگير كه 100% پشيمون ميشي..
چون اولا بايد در يك زمان هاي خاص كار كني (البته براي گرفتن نتيجه بهتر) دوم اينكه بعضي از فايل هاي دانلود شده ناقص و خراب هستند............
خوب ، یه مقدار هزینه بیشتر میشه ولی ارزشش رو داره . به هر حال اگر فقط میخوای یکی از این دو تا رو بگیری که فقط روی ADSL حساب کن . --- Card فقط برای دانلود Offline خوبه ، اکانت هاش خیلی گرونتر از ADSL هست .
چون اولا بايد در يك زمان هاي خاص كار كني (البته براي گرفتن نتيجه بهتر) دوم اينكه بعضي از فايل هاي دانلود شده ناقص و خراب هستند............دوست من يعنی مثلا چه زمان هايی؟ من ميخوام 2 تا ديش بگيرم با 4 تا LNB.
با این همه فکر ميکنم با فرکانس های بيشتری ميشه کار کرد و البته هر زمانی روشنش کنم ميتونم تعداد زيادی دانلود داشته باشم که حتما از هر 10 تا 4 تاش بدرد بخور هست. مخصوصا اینکه واقعا سرعت بالايی داره .
در مورد دانلود های ناقص هم ميشه توضيح بدی؟ در چه صورت هايی فايل ها خراب و يا ناقص ميشن؟ و يک سوال : آيا از همون اول مشخص ميشه که چه چيزی رو داری دانلود ميکنی ؟ مثلا اگر فيلمه اسمش چيه؟ يا بايد تا آخرش صبر کنی؟
خوب ، یه مقدار هزینه بیشتر میشه ولی ارزشش رو داره . به هر حال اگر فقط میخوای یکی از این دو تا رو بگیری که فقط روی ADSL حساب کن . --- Card فقط برای دانلود Offline خوبه ، اکانت هاش خیلی گرونتر از ADSL هست .
خوب من يک مقدار هزينه بيشتر رو ندارم. تازه دی وی بی رايگان هم هست. هم رو دانلود آفلاينش ميشه حساب کرد با توجه به سرعت خيلی بالاش و هم رو اینکه ميتونه تمام کانالهای ماهواره رو بگيره. حتی کارتی ها.
این برای من ارزش داره.
از هر 100 فایل شاید یکی بخ درد بخوره
بله اسم فایل رو هنگام download میبینی .
از هر 100 فایل شاید یکی بخ درد بخوره
جدا؟ مگه اونا چی دانلود ميکنن؟
در هر صورت من پول 256 رو ندارم. اینم قنيمته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)