8گیگ
اینجا رم 4گیگ نزدیک 50تومنه و اصلا 8گیگ تا حالا من اینجا ندیدم و وقتی دبل890 بیاد اولین کاری که می کنن اینه رم از تو جعبش بردارن
اینجا رم 2گیگ از پک برمیدارن و جاش 512میذارن چه برسه به 8گیگ کالا به کیف و بند هم رحم نمی کنن چه برسه به 8گیگ رم
8گیگ
اینجا رم 4گیگ نزدیک 50تومنه و اصلا 8گیگ تا حالا من اینجا ندیدم و وقتی دبل890 بیاد اولین کاری که می کنن اینه رم از تو جعبش بردارن
اینجا رم 2گیگ از پک برمیدارن و جاش 512میذارن چه برسه به 8گیگ کالا به کیف و بند هم رحم نمی کنن چه برسه به 8گیگ رم
درسته
ک850 رمش 2 گیگ هست ولی من خیلیها رو دیدم با 512 گرفتن
کیف هم مث که توش هست ولی ور میدارن
در مورد مموری دبلیو 890 هم باید بگم 2 گیگ توش هست
Card slot Memory Stick Micro (M2), 2 GB card included
اینیکه شما گذاشتی اپراتور 3 حتمآ بهش اضافه کرده !!!
شاید در ایران 2 گیگ باشه اما اینجا فعلا که داره همراه با 8 گیگ مموری بفروش میره و ربطی هم به اپراتور نداره.
این اپراتور ها در اینجا سایت دارن و آدم میتونه بره اونجا گوشی رو همراه با خط اون شرکت بخره اما خیلی ها هستند
که فقط خود گوشی رو بدون خط خریداری میکنند چون از قبل خطش رو دارند.
وقتی هم که فقط خود گوشی خریداری میشه 8 گیگ مموری رو نوشته در پکش وجود داره. وگرنه اپراتورهایی مانند
تلیا در اینجا وجود داره که گاهی وقتها همراه گوشی هندزفری بلوتوث و یا بلندگوی داخل مشاین هم همراهش
میدن. این قضیه جداست و تبلیغات این شرکت هاست برای فروش بیشتر.
اما اینکه یک گوشی رو همینطوری با پکش بدون قفل کردن گوشی بفروشن فرق میکنه.
8 گیگ واسه گوشی که معمولیه خیلی خوبه......
مقدار رم در کشورهای مختلف و حتی در سری تولیدهای مختلف فرق میکنه.( مثل p1 ) حالا یک سری محدود اونجا با 8 گیگ میدن. مطمئن باشید اگه همشون 8 گیگ بودن Gsmarena یا ... فورا یکی از مزایای گوشی رو همین داشتن کارت 8 گیگی میدونستن.
احتمال میدید در بدو ورود به ایران قیمتش چقدر باشه؟
روييوي اين گوشي تو GSMArena رو حتما بخونيد. تنها مشكلش شايد دوربين بدون اتوفوكوسش باشه.
فكر كنم اگه بياد اولاش تو مايه هاي 500 اينا باشه ايران!!!
دوستان این گوشی وارد بازار شده و توی پاساژ اعلاهدین هم هست قیمتش هم جدیدن 300 تمن شده ولی به نظر من هر کی می خواد این گوشی رو بگیره بده W910 بگیره هم صفش بزرگتره و هم با کلاس تر و هم سنسور حرکتی داره 20 تمن هم ارزون تره این گوشی به زیر 250 تمن خواهد رفت (منظورم W890)
Last edited by starn; 22-07-2008 at 08:43.
قطعا همینطوره ... فکر میکنم W890 قیمت مناسبش حدود 230-240 باشه ...دوستان این گوشی وارد بازار شده و توی پاساژ اعلاهدین هم هست قیمتش هم جدیدن 300 تمن شده ولی به نظر من هر کی می خواد این گوشی رو بگیره بده W910 بگیره هم صفش بزرگتره و هم با کلاس تر و هم سنسور حرکتی داره 20 تمن هم ارزون تره این گوشی به زیر 250 تمن خواهد رفت (منظورم W890)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)