سلام sherlock_Holmes عزیز!
.gif)
سلام...
دوستان کماکان عاجزم از حل این مشکل!!!
کسی راه دیگه نداره؟
ممنون از همه...
ببین دوست من، شما تا حال با حوصله با این مشکل برخورد نمودی آلان هم با حوصله باش.
من تمام پست های شما و دیگر دوستان را در این تاپیک خوندم و بنظر من شما با دو مشکل روبرو هستی و آن اینکه یا هارد کامپیوترت بدسکتور نرم افزاری گرفته و یا هم سی دی رام شما نمیتونه در حالت آپگرید کردن از داخل ویندوز اون فایل را بخونه که نتیجه میگیریم که سی دی رام هم داره عمرش را به شما میده.
شما اولین کاری که باید بکنی اینه که درب کیس را باز کن و باطری و جامپر مادر بردت را بیار بیرون و بعد از گذشتن 2 یا 3 دقیقه دوباره باطری و جامپر را بزار سر جاش و کیس را ببند.خوب حالا بیا ویندوزت را با همان طریقه اولی ( یعنی از داخل همین ویندوز ) آپگرید کن و ببین آیا باز هم با همان پیام ها روبرو میشی یا نه؟ اگر ارور نداد بزار مراحل تکمیل بشه و اگر مؤفقانه تکمیل شد، دیگه مشکلت حله.
اما اگر دوباره با همان ارور ها مواجه شدی، اینبار باید دو کار انجام بدی:
1- اولاً یه سی دی رام دیگه پیدا کن و آپگرید را دوباره شروع کن و اگر مؤفقانه تکمیل شد بدان که مشکل از سی دی رامت است.
2- اگر ویندوز نصب نشد دیگه مشکل صد در صد از هاردت هست و برای اینکه از شر این مشکل خلاص شی کامپیوترت را با سی دی ویندوز XP بوت کن و در زمان انتخاب درایو برای نصب ویندوز درایو مورد نظر را انتخاب نموده و با فشردن کلید D و بعداً کلید L درایو را حذف کن و بعد دوباره بازدن کلید C و بعداً فشردن کلید Enter درایو حذف شده را دوباره ایجاد کن. حالا این درایو جدید را با فایل سیستم Ntfs فرمت ( Normal ) کن نه فرمت (Quick) و بزار ویندوز نصب بشه.اگر ویندوز مؤفقانه نصب شد، مشکل شما دیگه حله و اما اگر مشکل حل نشد اطلاع بده تا راه های دیگری را بررسی کنیم.
مؤفق باشید!.gif)
فرهمنــــــــد