سلام.مهدی عزیز نفرمایید شما بزرگوار و صد البته استاد من هستید.
چه عجب بلاخره گفتین که حرف منا قبول دارین . فکر می کردم اصلا شما این حرفهای منا قبول ندارین .
سلام.مهدی عزیز نفرمایید شما بزرگوار و صد البته استاد من هستید.
چه عجب بلاخره گفتین که حرف منا قبول دارین . فکر می کردم اصلا شما این حرفهای منا قبول ندارین .
سلام امید جان
این تیکه را متوجه نشدم . می شه یکم واضح تر ، خودمونی تر بگی تا بدونم قضیه از چه قراره .
منظورم من از این حرف این بود که فکر می کردم شما حرفهای منا قبول ندارین .
خوب این یه چیز طبیعی هستش . حتما نباید هر چی من می گم درست باشه .
باور کنید من اصلا منظوری نداشتم .
بازم می گم استاد شما هستید و من شاگرد . از من به دل نگیر من مشکلم اینه که نمی تونم منظورما درست بیان کنم .
سلام مهدی عزیز.
دوست من،من هم منظورم همین بود.چرا نباید حرفهای شما رو قبول نداشته باشم.چه مشکلی هست؟
دو حالت داره : یا اینکه شما اشتباه می کنی و من درست می گم (منظورم در راهنماییهای این تاپیک هست)
و یا شما درست میگی و من اشتباه می کنم.
این موجب میشه حرفهای هم رو رد کنیم یا قبول نکنیم و یا سعی در توجیه همدیگه داشته باشیم.
والا چرا باید حرفهای شما دوست عزیز رو قبول نداشته باشم.
مهدی جان بحث،بحث شخص نیست بحث گفته هاست.اگر حرفی مخالف حرفهای شما زده میشه برای راهنمایی کاربران هست و اینکه بنده یا هر شخص دیگری فکر می کنه که حرف شما صحیح نیست ولو اینکه صحیح باشه و اشتباه از جانب ما باشه.
ضمن اینکه شما راهنمایی آغازین منرو به گونه ای نامفهوم قلمداد کردید و حتی راه درست اونو ذکر نکردید.
در هر حال هیچ دشمنی یا کدورتی از جانب بنده وجود ندارد و بدون تعارف بنده خود رو دوست شما می دونم،اگر چه شما این پیشنهاد رو رد کنید.
سلام امید جان
من اصلا توی پست اول روش شما را رد نکردم . باور نداری یه بار دیگه نگاه کن .
باور کن من چند دقیقه به این سوال موقعی که پرسیده شده بود فکر کردم . پیش خودم گفتم یا من سوال را متوجه نشدم یا امید سوال را متوجه نشده ( البته می بخشی )
بعد وقتی روش شما را خوندم شما فقط نحوه ویرایش فایل boot.ini را گفته بودید .
به خاطر همین گفتم بزار من هم روش خودم را بگم حالا کسی که سوال را پرسیده بود میاد و خودش متوجه می شه کدوم به دردش می خوره .
من هیچ وقت نگفتم حرفهایی که می زنم درسته ولی اگه کسی با اونا مخالفت داشته باشه وظیفه دارم در قبال حرفی که می زنم پاسخگو باشم .
من هم با کسی دشمنی یا کدورت ندارم . خیلی خرسندم که دوستایی مثل شما دارم . اینا از ته قلبم می گم .
فقط توی رسوندن منظورم مشکل دارم .
سلام عزیزان
ببخشیدها , اینجا محل درد و دل شماها نیست
مردم که الاف شما نیستن بشینن 4 صفحه حرفهای شما رو بخونن
d: d: d: d: d: d: d:
تمومش کنین و هر دوتون شاگرد خودمین
دیگه ادامه ندین
Please Open The Door
سلام
عذر می خوام، منم همین مشکل رو دارم ولی با خوندن پست های قبلی خیلی گیج شدم،
ممنون میشم راهنماییم کنید؛
من ویندوز 8 extention ریختم، درایوشم درایو C بود، حالا یه چیزی رو می خواستم امتحان کنم ویندوز 7 ریختم ولی تو یه درایو دیگه که فیلمام توش بود، حالا از تو 8 و هم تو safe mode 8 نمی تونم ویندوز 7 رو پاک کنم، ممنون میشم بگین چیکار کنم..
(ببخشیدم جای اشتباهی پست زدم، هر کاری کردم گزینه ی حذف پست رو پیدا نکردم)
تشکر.
Last edited by eeeeeeehsan; 23-11-2012 at 16:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)