بچه ها واریکوسل درجه 3 معافی سربازی داره، نوع 2 و 1 هم معاف از رزم داره ها.
بچه ها واریکوسل درجه 3 معافی سربازی داره، نوع 2 و 1 هم معاف از رزم داره ها.
دوستان کسی میتونه یک متخصص اورولوژیست خوب داخل اصفهان معرفی کنه؟؟
دوستان سلام،من رفتم آزمايش سونوگرافي دادم گفتن كه شما وريكوسل درجه 2داري ،حالا اولا من ميخوام بدوم اين درجه درمان 100% داره يانه؟بعدش كسي ميدونه هزينه درمان يا همون جراحي اين بيماري چقدره(البته با دفترچه خدمات درماني)؟
هزینه ش حدودا" 350000 تا 400000 تومن هست.
فکر میکنم درمان واریکوسل معمولا" به صورت 100% هست اما برای جراحی باید پیش یه متخصص بری و اون تشخیص بده که نیاز به جراحی هست یا نه و با یه آزمایش سونو و اینکه درجه ی چنده نمیشه تشخیص داد که نیاز به جراحی هست یا خیر
معمولا" اگر عوارضی مثل درد و ... داشت جراحی میکنن
خب دوست عزيز مدت درمانش چقدره چون نميخوام كسي بدونهوفقط خودم تنهايي ميخوام برم عمل جراحي
نمیشه کسی نفهمه ، البته منظورم خانواده ت هست
چون یک روز باید بستری بشی و یک ماهی باید مراقبت کنی. تو این چیزا اصلا" ترس و خجالت به خودت راه نده .
جدی جدی این بدن آدمیزاد عجب چیزیه !؟ همه چیزش روی حساب کتابه !
یه رگ اگه جایی اضافی باشه یا خون کمتر یا بیشتر توش جریان داشته باشه گاهی باعث بیماری میشه !!!
دستگاه تناسلی و مجاری ادرار در مردان چندین نوع بیماری داره. مثلا من شنیدم بعضی ها ممکنه اصلا بیضه نداشته باشن و
یا اینکه فقط یک بیضه توی کیسه داشته باشن ! و ...
به نظرم اگر دوستان بتونن اطلاعات کاملی در مورد بیماری های مردان تهیه کنن و در اختیار عموم قرار بدن خیلی مفید باشه !
چون ما ایرانی ها معمولا روی این چیزا حساسیم و دوست نداریم کسی از همچین بیماری هایی با خبر بشه !
اطلاعاتی هم که توی سایت ها هست معمولا اشاره ی کوچیک و گذرا هستش ...
سلام.خسته نباشید.
عرض به خدمتتون که منم واریکوسل دارم ! اونم از نوع درجه 3 !
مث که معافیتم رو هم میتونم بگیرم،اما به نظرم به درد نمیخوره.چون همینجوریش هم هیچ جا استخداممون نمیکنن دیگه چه برسه به این که معافیت پزشکی هم داشته باشی !
خلاصه یکشنبه نوبت عمل دارم.گویا عمل اسونی باشه،چون دکتر که میگف 20 دقیقه بیشتر بیهوش نیستی...
اگه سوالی چیزی داشتید در خدمتم.![]()
واريكوسل منم درجه دو هستش بنظرتون عملش خيلي درد داره؟ چون هنوز به متخصص ارولوژي مراجعه نكردم ولي احتمالا بگه بايد عمل كنياگه بگه براي اولين بارمه كه عمل جراحي ميكنم وااااااااااااي خيلي مخوفه
![]()
Last edited by saeed pm; 22-10-2010 at 13:23.
البته بگم معافیت پزشکی ارتباط زیادی به استخدام نداره، فقط بعضی شرکتها روی بعضی معافیتها حساسن (مثلاً روی چشم یا دست و ... که بیشتر دز بیمارستانها و رشته های پزشکی حساسیت وجود داره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)