از نظر سیاسی انیمیشن کاملا یه بعدی و یک طرفه و جانب دارانه ای بود.
از نظر تکنیکی خیلی خوب بود
به نظر من هنر رو نباید با سیاست قاطی کردش
بنابر این خیلی مزخرف بود !
از نظر سیاسی انیمیشن کاملا یه بعدی و یک طرفه و جانب دارانه ای بود.
از نظر تکنیکی خیلی خوب بود
به نظر من هنر رو نباید با سیاست قاطی کردش
بنابر این خیلی مزخرف بود !
همين انتقادها توي فيلمهاي خودمون هم شده. حالا چرا اينو داغش كردن؟
خوشحالم ار نتيجه اين نظر سنجي و در حال نوشتن يك نامه به اين خانم بزرگوار هستم.
هنوز كسي نمي دونه چرا اسم اين انيميشن پرسپوليس گذاشته شده؟
-------------------------------------------------------
ضمنا این نظر سنجی اعتباری نداره به نظر من باید نظر سنجی بشه که دغدغه چند درصد مردم چیزاییه که ساتراپی مطرج کرده ؟
یعنی ای ملت چند درصدتون ناراحتید که نمیتونید پارتی برید ، زهرماری بخورید ، با جوجو بیرون برید ؟
Last edited by Asalbanoo; 29-03-2008 at 08:54. دليل: برای اظهار نظر از لحن،جمله ها و کلمه های مناسب استفاده نمایید.
دستور نمايش پرسپوليس در لبنان صادرشد
سازمان امنیت عمومی لبنان طی بیانیهای اعلام کرد که تصمیم قبلی خود برای عدم اجازه نمایش فیلم کارتونی پرسپولیس در لبنان را تغییر داده و این فیلم پروانه نمایش گرفته است.
به گزارش پرس.تی.وی ـ بیروت، سازمان امنیت عمومی لبنان طی بیانیهای اعلام کرد: «مدیریت سازمان امنیت عمومی به دلایل زیر تصمیم گرفت تا به فیلم کارتونی پرسپولیس اجازه نمایش دهد:
1 ـ اجرای قانون در اموری که در ارتباط با تمایل مردم و احساس آنها است و همچنین جلوگیری از شکایتها و سخنانی که باعث تحریک طائفهای و دینی میشود.
2 ـ اجرای ماده قانونی مربوط به مطبوعات و فیلمهای سینمایی.
3 ـ عدم صحت نظرها و تفسیرهای شخصی در مورد پشت پرده شخصی یا سیاسی تصمیم قبلی در ممنوعیت نمایش فیلم مذکور. هیچگونه موضوع شخصی یا سیاسی یا گروهی در چنین تصمیمگیریهایی دخیل نیست بلکه جلوگیری از نمایش فیلمها بر اساس التزام به قانن اساسی و تا زمانی است که تعدیلات و تغییراتی در آنها صورت گرفته یا حتی پروانه نمایش آنها لغو شود و این موضوع از مسئولیتهای موسسات دستاندرکار دولتی است.
به همین دلیل پس از کشیده شدن موضوع فیلم پرسپولیس به رسانهها، حسن السبع وزیر کشور از سازمان امنیت عمومی توضیحاتی رسمی در این مورد خواست که پس از ارائه توضیحات، تصمیم به نمایش عمومی فیلم مزبور گرفته شد».
منبع : tabnak.ir
پ.ن : قبلا با نمايش عمومي اين انيميشن در لبنان به علت محتواي سياسي آن مخالفت شده بود كه پايدار نبود !
بیا ! بازم بیاین از این سوسمار خورای لبنانی حمایت کنید !!!
به نظر من جالب بود و طنز گونه مسائل را نشان میداد ولی اقدام لبنان ....
من این فیلم زیبا رو دیدم.واقعا فیلم جالبی بود فقط در بعضي از لحظات اتفاقاتي مي افتاد كه آدم رو سر درگم مي كرد
فیلم بی تهایت زیبایی بود
چه در زمینه ی داستان پردازی
چه عقاید
چه ساخت
چه...................
اسمش رو هم از روی کتابی به همین اسم نوشته ی مرجهنه ستراپی یکی از کارگردان های فیلم وامداره
منم مي دونم اسم فيلم را از روي اسم كتاب انتخاب كردن.اين يك چيز طبيعيه.اما هنوزم موندم چرا پرسپوليس؟ حتما يك منظوري از اين اسم داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)