تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: فایل های ALB در creative zen v plus

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم تو سی دی هم تو help topics و manual گشتم ولی مال من نه media tool box داره نه auto tag cleaner.مال من تو قسمت مدیا سورس میذاره که play list درست کنم که همون جا تگ ها رو درست میکنم ولی گزینه ای به این اسم نداشت

.چون سی دی رو هم به زور ریختم ( از بس که سنگینه هم دیر لود میکرد هم انگار کامپیوتر داشت زجه میزد ) دیگه جرئت نمی کنم دوباره سی دی رو نصب کنم.ولی یادمه که روزی که نصبش کردم full نصب کردم.هر چی خواست بریزه گذاشتم بریزه.

شاید این قابلیتی که میگید یه اسم دیگه ای هم داره .
    شایدم مال من اینو نداره.

اتفاقا زیاد تحقیق کردم هم تو فروم های اینجا هم فروم های دیگه.review هم چند تا خوندم ولی خیلی کم بحث این چیزا رو می کردن.بیشتر گفته میشد که کرییتیو از مارک های دیگه خیلی بهتره یا صحبت snr و باطری و به صرفه بودنش بود.من اگه میدونستم شما انقدر خوب میتونی در مورد جزئیات کمکم کنی حتما مشورت میکردم!

راستی فرمت ویدئو رو avi میکنه.ولی اولش میزنه که فرمتشو dib کرده.
    حداقل تو کامپیوتر که میزنه avi هست و مدیا پلیر هم بازش میکنه حالا اینکه چرا تو سایت ها یا تو خود برنامه ی کانورترش میزنه dib نمی فهمم.

یه چیز جالب هم درمورد wallpaper بگم.احتمالا اینو هم میدونید ! اما بد نیست بگم:
    میدونید که چه عکسای خود کرییتیو و چه عکسایی که خودتون تو دستگاه ریختید رو میتونید بک گراند کنید.ولی خیلی وقتا رنگ عکستون به theme نمی یاد.وقتی یه عکسی رو انتخاب میکنید می تونید همون جا رنگشو عوض کنید مثلا سبز قرمز یا آبی کنید تا به theme بخوره.جوی استیکو بالا پائین کنید رنگش عوض میشه.

این حساسیت دستگاه که هر فایلی رو نمی خونه منو یاد ضبط های پاناسونیک میندازه که ال جی و سامسونگ خیلی راحت سی دی های خش دار و با سرعت رایت های مختلف نشون میدادن ولی پاناسونیک که معتبر تر هم بود اصلا نمی تونست یه سی دی رو تا آخرش نشون بده.

در مورد شارژ کردن من فکر میکردم مثل موبایل باید باطری تا ته خالی شه بعد بزنی تو شارژ ولی مثل اینکه ام پی تری پلیر ها جون سخت ترن! مرسی که اینو گفتی این از همه حیاتی تر بود.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1. درسته ... ظاهرا واسه zen v plus اینو اضافه نکردن ... می تونی از mediamonkey استفاده کنی ... اگه اشتباه نکنم ، خودش وصل میشه و اتوماتیک ، تگ ها رو درست می کنه ... کلا تگ بازی خیلی جالبه ... مثلا ما توی خونه معتادشیم و من و خواهر کوچیکه ام سر اینکه تگ ها رو کی درست کنه دعوا می کنیم ! ...

2. خب پس انتخابت درست بوده ... چون حتی با وجود همین مشکلات ، باز هم zen v plus ، تقریبا بهترین انتخاب محسوب میشه ... از نظر امکانات و بخصوص کیفیت صدا ...

3. همینه دیگه ... هرچی معتبر تر ، حساس تر ! ...

4. در مورد شارژ : این یه عقیده اشتباهه که هنوز مردم فکر می کنن مثل زمان قدیم ، اگه باتری ها رو زیاد شارژ و خالی کنن ، عمر باتری کم میشه ... الان همه باتری ها ، نسل جدید هستن و اصلا به تناوب شارژ حساس نیستن ... چه موبایل ، چه دوربین ، چه mp3 player ... شما با خیال راحت ، همه وسایل برقی ات رو هر وقت که نصفه و نیمه شد ، شارژ کن ... اتفاقا برعکسه و شارژ متناوب ، برای عمرشون بهتره ...

داره خودمونی میشه saedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من هم یه چیزی بگم؟
    من برای درست کردن تگ ها از winamp استفاده میکنم. نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته الان بیشتر بحثمون سر تکمیل اتوماتیک تگ ها بود ... winamp هم اینطوریه ؟ (من فکر کنم 2-3 ساله باهاش کار نکردم)...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره با این برنامه هم میشه.با برنامه هایی مثل jet audio,real player windows media player هم میشه.حتی تو خود محیط کامپیوترم میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اینا ، تگ ها بصورت اتوماتیک پر میشه ؟ ... واقعا ؟ ... (یعنی وصل میشه به یه server و بصورت هوشمند ، اسم آهنگ رو می گیره و در عوض سال و ژانر و اسم آلبوم و شماره track رو می گیره و توی جاهای خالی می نویسه)

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

در مورد مدیا پلیر نمی دونم. ولی در مورد winamp:
    به سرور Gracenote وصل میشه. به صورت َAuto-tag تمام فیلدهای Basic Info رو کامل میکنه. میتونی کل play list رو Auto-tag کنی.
    winamp قابلیت دریافت پادکست هم داره!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی ... جالب بود ...

ظاهرا نقطه مشترک همه این سرویس هایی که تگ ها رو پر می کنن (حداقل اون 3-4 تایی که من دیدم) اینه که album art رو دیگه نیم تونن تکمیل کنن و اونو باید دستی اضافه کرد ... winamp هم اینطوریه ؟ ... من فقط itunes رو دیدم که می تونه album art پر کنه و البته اونم پولیه ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من منظورم درست کردن تگ ها بود نه اتوماتیکش.یعنی تایید این حرف:

من هم یه چیزی بگم؟
    من برای درست کردن تگ ها از winamp استفاده میکنم. نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

مرسی ... جالب بود ...

ظاهرا نقطه مشترک همه این سرویس هایی که تگ ها رو پر می کنن (حداقل اون 3-4 تایی که من دیدم) اینه که album art رو دیگه نیم تونن تکمیل کنن و اونو باید دستی اضافه کرد ... winamp هم اینطوریه ؟ ... من فقط itunes رو دیدم که می تونه album art پر کنه و البته اونم پولیه ...
    من منضور شما رو از Album art متوجه نشدم!
    به طور دقیق اطلاعاتی که به طور اتوماتبک از سرور دریافت میشه اینها هستند:
    #Track
    #Disk
    BPM
    Title
    Artist
    Album
    Album Artist
    Year
    Genre
    Composer
    Publisher

البته بدیهی که میتونید بدون Auto tag ,به صورت دستی هم اطلاعات رو وارد کنید.
    Last edited by saedy; 25-01-2008 at 15:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •