ممنون که وقت گذاشتی ولی اینم ارور میده
فکر کنم حدس شما درست باشه ،شاید مشکل از dvd writer من باشه ، یه جا دیگه امتحان میکنم خبرش رو میدم ،فقط ممکنه یه 3 4 روزی طول بکشه ،بازم ممنون
![]()
ممنون که وقت گذاشتی ولی اینم ارور میده
فکر کنم حدس شما درست باشه ،شاید مشکل از dvd writer من باشه ، یه جا دیگه امتحان میکنم خبرش رو میدم ،فقط ممکنه یه 3 4 روزی طول بکشه ،بازم ممنون
![]()
اخ نگفتم اين ارور سوري هستش چون تيک برنامه ها برداشته شده ميگه نمي تونه pcg رو از vob بسازه يه نگا به دسکتاپت (به عنوان فولدر اوت پوت قرار دادي) بنداز چن تا فايل به اين اسما مي بيني subpic_01.sup و... خوب اينا زيرنويساي استخراج شده ست به اندازه تعداد زبانهاي زير نويس که در دي وي دي قرار داره زيرنويس استخراج شده براي ديدن اين که کدوم فارسي هستش subviewer رو نصب کن تا ببيني ....
ایووول ،درست شد
فقط زیر نویس رو تا آخر نیاورده ،تقریبا 80 درصدش رو اورد ، احتمالا تا اونجایی که پیغام داده رو تونسته بیرون بیاره،اشکالم فهمیدم از کجاست ،درست تا همون جایی که زیرنویس رو آورده یه ثانیه film مشکل پیدا میشه و خوب میشه،با چند تا dvd دیگه هم که vobsub نتونستم ، با این برنامه بعضی ها رو کامل بعضی ها رو هم نصفه نیمه زیر نویس رو آورد، در کل برنامه خیلی جالبی بود،خیلی ممنون،خیلی حال دادی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)