تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: نظر خواهی: نمای خارجی ساختمان

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamim24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خسته نباشید دوست عزیز...

کارتون در کل قابل تحسینه...فقط یه مقدار خیلی فضا سنگین شده ... بنظر میرسه نحوه نور پردازی و رنگها این حالت رو تشدید کردند با توجه به اینکه حجمتون هم خیلی solid هست...به متریال آلکوباند هم حتما فکر کنید...بنظرم به دلیل شفافیت و ظرافت این متریال ، حجمتون سبکتر بنظر میرسه و کارتون هم شفافتر و زنده تر میشه...اگه نوع درخت که چی باشه خیلی مهم نیست از درختان پر برگ تر و سبز تر و زیباتری استفاده کنید و این مطلب در مورد کاراکترها هم میتونه لحاظ بشه...

موفق باشید.

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

خوب
    کارت که خوب شده ولی جزئیاتش خیلی کمه
    باید رو جزئیات بیشتر کار کنی
    مثلا از یه گوشه شروع کنی و هرچی تو نمای واقعی هست رو درست کنی و تو ش بزاری
    سخته ولی وقطی کارت تموم شه نتیجه عالیه
    آفرین

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

مهام جان در مورد rpc یک کم توضیح می دی...یا یک تاپیکی که راجع بهش نوشته باشین؟؟؟

میتونی نو نرم افزار تری دی مکس فایلهای اتوکد دو بعدی و سه بعدی را ایمپورت کنی...مشکلی نداره ...با خود کد هم میشه ساختمان مدل کرد
    یه نرم افزار بهتر و ویژه تر مخصوص این کار با قابلیت ایمپورت میخوام چی پیشنهاد میکنی خواهشا جواب بدین تا دیگه مزاحمت ایجاد نکنم

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

آفرین جالبه
    اما من یک پیشنهاد میکنم به شما اونم اینکه سعی کنید مدلسازی هم به مکس منتقل کنید و با اتوکد فقط نقشه کار را طراحی کنید
    ضمنا برای جالبتر شدن کار میتونید با منتال ری رندر بگیرید
    و برای ماشینها هم میتونید رفلکشن اونها را کم کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کارت قشنگ شده فقط یه سوال داشتم توی اون عکس سوم اون باغچه ست یا رود خونه اگه آبش رو کمتر کنی و یه خورده بهش خاک بدی قشنگ تر میشه
    در کل کارت خوبه آفرین

پروفشنال Tamirat.laptop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تعمیرات لپ تاپ

پيش فرض

جالب شده
    خوبه

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

خسته نباشید دوست عزیز...

کارتون در کل قابل تحسینه...فقط یه مقدار خیلی فضا سنگین شده ... بنظر میرسه نحوه نور پردازی و رنگها این حالت رو تشدید کردند با توجه به اینکه حجمتون هم خیلی solid هست...به متریال آلکوباند هم حتما فکر کنید...بنظرم به دلیل شفافیت و ظرافت این متریال ، حجمتون سبکتر بنظر میرسه و کارتون هم شفافتر و زنده تر میشه...اگه نوع درخت که چی باشه خیلی مهم نیست از درختان پر برگ تر و سبز تر و زیباتری استفاده کنید و این مطلب در مورد کاراکترها هم میتونه لحاظ بشه...

موفق باشید.
    ممنون از نظرت شمیم عزیز..حتما باید متریال شفاف تری انتخاب کنم

خوب
    کارت که خوب شده ولی جزئیاتش خیلی کمه
    باید رو جزئیات بیشتر کار کنی
    مثلا از یه گوشه شروع کنی و هرچی تو نمای واقعی هست رو درست کنی و تو ش بزاری
    سخته ولی وقطی کارت تموم شه نتیجه عالیه
    آفرین
    مرسی هادی جان، آی گفتی جزئیات.. ازمن یکی این جزئیات بر نمیاد..من فقط تو کلیاتم

یه نرم افزار بهتر و ویژه تر مخصوص این کار با قابلیت ایمپورت میخوام چی پیشنهاد میکنی خواهشا جواب بدین تا دیگه مزاحمت ایجاد نکنم
    ببخشید من متوجه منظورتون نمیشم؟؟؟؟
    آفرین جالبه
    اما من یک پیشنهاد میکنم به شما اونم اینکه سعی کنید مدلسازی هم به مکس منتقل کنید و با اتوکد فقط نقشه کار را طراحی کنید
    ضمنا برای جالبتر شدن کار میتونید با منتال ری رندر بگیرید
    و برای ماشینها هم میتونید رفلکشن اونها را کم کنید
    راستش ..مدلسازی تو مکس به نظر من خیلی دقیق نیست..البته خوب وقتی رندر می گیری اگه همه چیز را تو مکس ساخته باشی نتیجه بهتر میشه تا از اتوکد وارد بشه ...یک کم به کد عادت کردم..البته خب می تونم عادتمو ترک بدم ..در مورد منتال ری هم دارم روش کارمی کنم و هلپ مکس را میخونم..مرسی از کمکت راجع به ماشین ها

کارت قشنگ شده فقط یه سوال داشتم توی اون عکس سوم اون باغچه ست یا رود خونه اگه آبش رو کمتر کنی و یه خورده بهش خاک بدی قشنگ تر میشه
    در کل کارت خوبه آفرین
    آبه ..چه جوری بهش خاک بدم؟؟..یعنی آب و خاک با هم؟

ممنون از نظرت

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درست زدی به هدف آزاده خانوم . مکس اصلا دقیق نیست تو مدل سازی ولی تقصیر مکس نیست تقصیر روشیه که تو مکس مدل میسازن اونم پالی هست . من برای کارای آرشیتکتی از راینو استفاده میکنم . که روش مادلینگش نربز هست . و دقیق ترین روش مادلینگ هست . البته برنامه های سه بعدی به دو دسته Cad , Cam تقسیم میشن که Cad همین برنامه ای هست که شما داری باهاش کار میکنه و من . اما Cam برنامه مکس و سینما 4دی و غیره .

من که میگم با توجه به رشتتون بهتره همون Cad کار کنید .

موفق باشید .

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

درست زدی به هدف آزاده خانوم . مکس اصلا دقیق نیست تو مدل سازی ولی تقصیر مکس نیست تقصیر روشیه که تو مکس مدل میسازن اونم پالی هست . من برای کارای آرشیتکتی از راینو استفاده میکنم . که روش مادلینگش نربز هست . و دقیق ترین روش مادلینگ هست . البته برنامه های سه بعدی به دو دسته Cad , Cam تقسیم میشن که Cad همین برنامه ای هست که شما داری باهاش کار میکنه و من . اما Cam برنامه مکس و سینما 4دی و غیره .

من که میگم با توجه به رشتتون بهتره همون Cad کار کنید .

موفق باشید .
    بالاخره یکی پیدا شد منو درک کنه ، تنها کاری که من می تونم باهاش بکنم اکسترود کردنه..یعنی تمام مقطع کارم را در کد می سازم و فقط تو مکس ارتفاع بهش بدم ..
    ممنون علی جان

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

بالاخره یکی پیدا شد منو درک کنه ، تنها کاری که من می تونم باهاش بکنم اکسترود کردنه..یعنی تمام مقطع کارم را در کد می سازم و فقط تو مکس ارتفاع بهش بدم ..
    ممنون علی جان
    یعنی شما از مکس فقط برای اکسترود کردن استفاده میکنین !
    اینو که تو همون cad هم میشه انجام داد
    مکس با ابزار ها و متریال ها و موتور های رندر تصویر واقعی از خونه ی درست شده رو به شما میده
    خوب شاید زیاد دقیق نباشه ولی برای دیدنه نمای سه بعدی یک ساختمان فکر نمی کنم سانتیمتر مهم باشه
    حالا چون من یه چند تا از این کارا کردم نظر دادم وگرنه شما آرچیتکت هستید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •