az lahne sohbatetoon namayane mozakar hasti.
pas baradare man avalan sharmande dastam dar type farsi kheyli konde badesh manzoor az ram haman memory card asto bas.bye
az lahne sohbatetoon namayane mozakar hasti.
pas baradare man avalan sharmande dastam dar type farsi kheyli konde badesh manzoor az ram haman memory card asto bas.bye
سلام اسپیر جان
منو می بخشید
ولی قانون رو هم باید در نظر داشت
ممنون از راهنمایی در مورد رم گوشی
ممنون
بای
سلام خسته نباشيد
من يه دونه 6600 دارم ازش راضي هستم
اما جديدا واسش يه دونه مموري 256 خريدم ولي متاسفانه بعضي وقت ها هنگ مي كنه
نميدونم چرا!
قانون غير منطقي.قبول فارسي تايپ ميكنم ببينم چقدر احترام مياره.جناب نيش نيش مموري كارت شما مخصوص موبايله يا به دوربين ديجيتال هم ميخوره؟منظورم اندازه ي مموريتونه؟
سلام دوستان
می دونم اینجا جاش نیست ولی باید بگم
کسی نمی دونه گوشی 6680 و 6681 چند قیمته؟
و بین گوشی 6670 و 6630 کدومش بهتره؟
ممنون
بای
نوشته شده توسط valizadeh4
سلام:
نوکیا ۶۶۸۰
Nokia 6680
گوشی هوشمند نسل سوم، ۲ دوربین با امکان مکالمه تصویری، دوربین با کیفیت مگاپیکسل و ویجیای، صفحه نمایش بزرگ رنگی با وضوح بالا، نمایش پروندههای PDF، اتصال به اینترنت، ویرایش پروندههای آفیس، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی، و ...
۳,۶۰۰,۰۰۰ — ۳,۷۷۰,۰۰۰ ریال
نوکیا ۶۶۸۱
Nokia 6681
گوشی هوشمند، دوربین با کیفیت مگاپیکسل، صفحه نمایش بزرگ رنگی با وضوح بالا، نمایش پروندههای PDF، اتصال به اینترنت، ویرایش پروندههای آفیس، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی، و ...
۳,۵۷۰,۰۰۰ ریال
در مورد 6630 و 6670 فرق آنچناني ندارن فقط خودت بايد ببيني ظاهر كدوم رو مي پسندي
سلام شهرزاد جان
ممنون از پاسخ واضحتون خیلی دلم می خواست 6680 و 6681 یکی از این دو تا بخرم ولی متاسفانه بودجه کش نمی ده بود جه ی من فقط 300000 تونه حالا باید بین 6670 و 6630 یکی بخرم حالا کدومش بهتره؟ظاهر 6670 پیشم قشنگتره ولی 6630 هم ظاهرش برام بد نیست کار به ظاهرش ندارم کدومش جدید تره و بهتره(6630 یا 6670)
ممنون
بای
با عرض معذرت يك سري به بازار بزنيد بعد قيمت روز رو در اختياره اعضا بگذاريد.
سلام
من خودم 6630 دارم و ازشم خیلی راضی هستم
به نظر من که با توجه به قیمتش و در بین گوشیهای در حد خودش از همه بهتره
اگه فرصت شد یکسری جدول که درباره مقایسه این گوشی و چند گوشی دیگه هستش مثل N-Gaje و 7610 و ... که نشون میده چقدر 6630 از این گوشیها بالاتر
قیمت آخری هم که ازش داشت 240000 تومان هستش
موفق باشید
فعلا
نوشته شده توسط B.Spears
دوست عزيز:اينها قيمت هاي آخر هست حالا با 5-6تومان بالا و پايين تا جايي هم كه من ديدم شما فقط مي ياي كه ايراد بگيري اگه اطلاعاتت بالاست به جاي ايراد بروز بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)